Secret Santa 2012 - Runda 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui tzuc

Cine ghiceste?[/b]

da... stiam ca stai la casa si m-am gandit in final ca suportul pentru flori poate da o nota aparte intrarii in curte/casa..si globul chiar e pictat manual, mi-a placut si mie foarte mult.

sa te bucuri de ele impreuna cu cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Opaaaa, eu eram sigura ca Tzuc m-a cadorisit! tzuc, nu ai fost dublu SS, nu?

Pai, atunci chiar sunt in ceata, ca cine credeam eu cica a trimis prin posta si mie mi-a ajuns curier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Nu eu...

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Opaaaa, eu eram sigura ca Tzuc m-a cadorisit! tzuc, nu ai fost dublu SS, nu?

Pai, atunci chiar sunt in ceata, ca cine credeam eu cica a trimis prin posta si mie mi-a ajuns curier...

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Marturisesc ca nu am stiut de la cine am primit cadoul - cu oricate eliminari, deductii si presupuneri, tot ramaneau doua variante. ID-ul tau de forum nu are nici o legatura cu numele real, care nici el nu m-a ajutat cu nimic...
Cat despre cadou, imi place foarte mult, cum am mai povestit, si m-a nimerit in foarte mare masura. Iubesc florile si stilul rustic, usor provensal al suportului 'Welcome' ma atrage grozav!
Inca o data, multumesc! Si felicit initiativa Buflei, doamna noastra cu idei crete si talent de povestitor cu lipici, sigur ma bag daca se mai organizeaza.
Btw, trebuie sa asteptam craciunul pentru urmatoarea actiune? Mai e un iepuras, un unu' iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Doamnelor,

La voi, lista adevarata a fost urmatoarea :

Secret Santa -> Destinatar

Andreea AS -> Ioana_Pos
Viviana -> nelia
Selene_Bunny -> tzuc
Ioana_Pos -> Selene_Bunny
JuliaSM -> Andreea AS
Lali -> Viviana
tzuc -> JuliaSM
nelia -> Lali

Intrebare pentru toata lumea: Cum ati ales cadurile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Gasisem initial 3 ingerei din sticla, superbi si teribil de gingasi, de culori diferite ce-mi inspirau copilasii Neliei.
M-am gandit ca pana pe cel continent, se zdruncina si poate se sparg.
Apoi am vazut casetele pentru bijuterii, din lemn, de culoarea mahonului si tare mi-au placut!
Alesesem una micuta da' Celcesforaie a insistat ca ar fi frumos sa cumpar una mai mare ca poate, doamna in cauza, parcheaza mai multe bijuterii.

Imi zisei ca daca nu-i place o poate pune oriunde si poate pune in ea si altceva.

Cu trimisul a fost hai mare, ca ne-am plimbat pe la multe oficii postale. Dar ziua aia a fost o zi minunata caci am mers prin locuri unde nu mai fusesem de ani.

Recunosc, trepidam sa vad ce aduce SS. De aia am si deschis pachetul in secunda 2 dupa ce am semnat de primire.
Erau cele DVD-uri cu trilogia Nasul. Nu am vazut niciodata filmele.
Cadoul mi-a placut foarte mult iar Celcesforaie a fost supreincantat.
De cand imi tot zicea el ca vrea sa revada filmele astea...
Chiar acuma sambata vom face o vizioanare.

Edit: Ptiu, cum am scris. Parca-i dare de seama la partid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Intrebare pentru toata lumea: Cum ati ales cadourile ?

Cand am primit numele destinatarei mele, mi-am dat seama ca nu stiu mare lucru despre ea, desi am citit pe ici-pe colo postari de-ale Andreei_AS.Stiam doar ca are gusturi selecte, ca la topicul cu ce-ai dori sa-ti aduca mosul, vorbea despre o super-marca de ceasuri,de la o mie de € in sus...
Asa ca am mizat pe atu-urile mele, si anume locatia. Cine ajunge in vizita in Austria, nu se poate sa rateze Hundertwasserhaus din Viena, asa ca un calendar cu 12 imagini cu lucrari ale lui Hundertewasser mi-a facut cu ochiul din start.In plus, calendarul o va insoti pe Andreea pe tot parcursul anului 2013, pana la urmatorul Santa.
Alte atractii ale Austriei... casa de ceaiuri www.tee.at/" target="_blank">Demmers Teehaus si www.ibiblio.org/wm/paint/auth/klimt/" target="_blank">Gustav Klimt, combinate intr-o cutie metalica de ceai negru.Si, daca ceaiul e prea negru, tare si amar, am adaugat niste ciocolata Mozart, ca sa indulceasca situatia.Din pacate, nu am reusit sa folosesc vreun ambalaj deosebit pentru cadouri, asa au fost imprejurarile atunci...
Din toata inima sper ca au placut... Sunt curioasa daca destintara mea a banuit din partea cui a primit cadoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Foarte dragutz ... Mie mai mult imi plac povestile astea de culise decat jocul in sine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am cumparat cadoul in doua transe.

Am profitat, initial, de Zilele Galatiului, insa am fost foarte dezamagita, fata de 2007, cand au aratat superb, pentru mine, cu foarte multi mesteri unguri, cu tot felul de chestii lucrate si prelucrate manual, din lemn, piei de oaie, tricotaje, altele, acum targul se "intunecase" foarte mult (la conationali ma refer), nici 10% din mesterii de atunci nu mai erau, in schimb erau o gramada de chestii de mancat, multe de-ale porcului.

Am plecat doar cu doua chestiute.

Apoi am mers la un magazin de aici, cu briz-brizuri, si am mizat pe intuitia copilului. Posetuta a ales-o ea, m-a intrebat de mai multe ori cine este doamna.

Nici eu nu am avut niciun indiciu despre cine si cum este tzuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Multumesc Andreea! Secretoaso!!

Cand am aflat ca Selene e destinatara mea am inceput sa fac sapaturi. O stiam de la subiectul cu nazbatiile Dariei Nandini unde ma amuzam copios si cam atat.

Desi are activitate pe forum, cam 90% povesteste despre Daria... Iar asta nu era un cadou pentru Daria... Noroc ca a mai scapat cate o vorba, doua, despre ea si al ei Iubi si despre viata ei si am zis ca ceva cosmeticarii o sa ii placa (daca nu ei, atunci lui Iubi, cand S o sa miroasa a capsunici) .

Mai stiam dintr-un post din 2011 ca isi dorea ciocolata cu mar si scortisoara (si sa mearga cu trenul la Mos Craciun, dar cam greu sa gasesc bilete ) si am cautat aproape 2 saptamani pana am gasit. In perioada aia s-a imbolnavit fie-mea, nu mai manca, voma, am ajuns si la camera de garda, poveste lunga si nu frumoasa. Asa ca am trimis pachetul tarziu si am scris si o scrisorica sa ii spun ce si cum si sunt convinsa ca m-a inteles.

Mi-a placut teribil jocul asta si as face o manevra si la Pasti, daca mai sunt doritoare.

Mergi la inceput