Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Aveti vreo idee unde gasesc personajele din Cainele din Pocketville? Pe fiica-mea a pleznit-o revelatia ca e singura din clasa care n-are niciunul din personaje... Caro |
le gasesti in real, carrefour, metro si posibil in selgros.
fii-mea are o gramada de personaje colectionate de-a lungul timpului, cand au fost reduceri la metro anul trecut i-am luat un set, e o caseta in forma de inima, reprezinta biblioteca din serial. pe flo + amy + magic i-am cumparat separat, sunt intr-un set (include si carioci sa colorezi animalutele din set, sau carioci + ceva cu sclipici, parca), tot asa i-am achizitionat, la reduceri inainte de sarbatori. acum nu se mai gasesc personaje in pliculete.
am cumparat separat, la reducerile din real, o familie de ursuleti si una de iepurasi, sunt cam de aceleasi dimensiuni cu animalutele din pocketville dar nu fac parte din serial, fetita mea se joaca foarte frumos cu ele si cu caseta-biblioteca.
Biara spune:
Fetelor ati gasit undeva jocul cu porcul? la Cluj stocul e epuizat, si mi s-a pus pata pe joc, m-ar putea ajuta cineva sa-l cumpere daca il gaseste si trimit banutii? Multumesc.
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
puisorul spune:
Ieri in Metro era Catelusa Printesa la 180 minus 40% reducere. Papusile Monster High erau parca 80 de lei tot asa minus reducerea.
Si la Noriel sunt reduceri, papusile Tura Vura erau 180 de lei parca iar la Auchan erau 270.
Intreba cineva de peruci. La Noriel au peruci pt papusa Liv dar sunt micute.
Biara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz ma mai duc in auchan in week end, Biara. daca gasesc, nu e bai, il iau. |
Multumesc mult, vb pe PM
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
acum referitor la reduceri din ce am cercetat de piata pana acum am observat ca cele mai bune preturi sunt la Real. de exemplu catelusa e la 129 de lei. si am inteles ca zilele astea mai au ceva reduceri de 10% parca.