Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 14
eumada spune:
care-mi iei si mie semnele ale ade circulatie?
Please,platesc..cine mi le ia?Eu aici am doar carefour market
grigutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
Iti multumesc tare mult pentru recomandari. Am sa caut zilele acestea prin librarii cartea de la editura Crisan (in satu mare nu avem carrefour). Despre Hoinari prin anotimpuri am tot citit pe bloguri de mamici, si toate au fost incantate de cartile din aceasta colectie. Asa ca le-am trecut si pe acestea pe lista de asteptare. Am facut si eu la mine pe blog o lista cu cartile pe care i le-am cumparat fetitei mele sau altor copii si de care am fost foarte multumita (atat eu cat si copiii). Iti multumesc inca o data si astept continuarea listei. Adriana Incerc sa-mi simplific viata! |
Padi, eu am vazut si la Metro azi o carte cu povesti de Craciun de la editura Litera la 19 lei. Nu am rasfoit-o pentru ca intre timp am aflat ca va fi Bookfest intre 13-23 decembrie. Asa ca o sa imi fac timp sa merg cel putin o data in perioada targului. Am sa iti scriu mai multe despre carti pe PM, sa nu aglomeram aici.
La Metro este reducere de 40% la jucarii(inclusiv la cele aflate in alte promotii). Preturile mi s-au parut mari (gandite special pentru a avea de unde sa reduca cei 40%), dar la final platim la casa un pret asemanator cu ce am vazut prin alte magazine. Erau multe produse, dar unele dintre jucariile de la reclame nu le au.
Leditia spune:
la carrefour era scris asa ''pana pe 5 dec -reducere de pana la 50% la gama jucarii,preturile sunt deja reduse la raft'' ,dar nu m-am uitat exact..eu cautam un tren de pus pe tort si ala nu era la reducere,deci nu-s toate jucariile la reducere.
andruta1 spune:
multumim de pont! trebuie sa-mi fac timp zilele astea sa trec pe acolo, caci am multi nepotei!:-) oare au si produse Tiny Love in carrefour? caci as vrea sa-i cumpar finutei un carusel, noi am avut si le-a placut copiilor si as vrea sa-i iau si ei la fel..
dianad spune:
Am fost ieri la Carrefour. Majoritatea reducerilor erau sub 20%. Destul de multe jucarii fara pret cu reducere.Am plecat sa exploram Cora-aveam niste tichete de la o cumparatura anterioara si trebuia sa le cheltuim pana sa expire- si ne-am nimerit in plina agitatie a adultilor care l-a socat pe fi-miu: "mami de ce oamenii acestia au carucioarele atat de pline cu jucarii? cati copii au?"Preturile inainte de reducere erau cam la fel ca la Carrefour, nu toate jucariile intrau in promotia cu 50%: cele la care primeai inapoi un voucher de 10%. La lego stoc mic, am luat altceva de 90 de lei- a si venit mosu cam pe vremea cutremurului sa le ia in tolba- si am un nou voucher de 45 de lei.Fi-miu m-a tocat cu 2 lucruri: pistolul nerf (asta nu intra in reducerea de 50%) si jucarii din setul monstrii din gunoaie cu care nu am fost de acord, dar el, spalat pe creier de reclamele TV de la Cartoon, mi-a repetat in tramvai ca la anul o sa le primeasca de la moshu'.Semafoare electrice am vazut asta-vara la deichmann, magazinul de pantofi. La cora nu erau cu luminite.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
_Ralu_ spune:
...am fost si eu azi si am luat din Carrefour pana la urma cate ceva...n-am mai avut rabdare. Am zis ca apoi daca nu mai gasesc pudelul o sa imi para rau. N-am facut nicio afacere deci, n-am fost inspirata sa ma duc ieri la cora, primeam tichet de 60 de lei...asta e!
Ceva reduceri erau...dar nu cine stie ce...adica erau si de 50%, dar la chestii cam dubioase. De exemplu niste maimutoi d-aia pufosi, pe care ii poti coafa si nu mai stiu ce...dar ambalajele erau ponosite rau, jucaria era ok, as fi luat-o, dar nu i-o puteam pune in cizmute cu ambalajul ala asa murdarit si zgariat. Toate erau asa.
Am mai luat Fabrica de magneti, dupa care fiica-mea a bazait vreo 2 ani...era la 65 de lei, am luat-o...
Mai am de luat si din partea bunicilor pt Craciun, si gata...sunt aprovizionata.
roxanaz spune:
am fost la Metro ieri si unele chestii chiar merita reducerea de 40%. asta pentru ca se aplica inclusiv jocurilor si jucariilor deja in promotie. reducerile tin pana pe 5.12.
mari9 spune:
Stiti cumva, de unde as putea cumpara turta dulce, diverse forme,gen bradut,om de zapada,mos craciun,etc?
_Ralu_ spune:
Gasesti in perioada asta sigur pe la diverse targuri de Craciun....prin parcuri/piete...La Muzeul Taranului Roman aproape in fiecare duminica sunt comercianti cu chestii facute in casa, in special dulciuri, iar turta dulce este din belsug.
...sau poti face tu in casa, daca ai timp si chef...nu se face greu
oana_lex82 spune:
Eu pana la urma am luat pt Mos Nicolae un Mickey Mouse mare de plus, superb de la Carrefour, doua puzzle si dulciuri.Cam la atat ramanem pt Nicolae...
De Craciun e belea pt ca nu sunt ff hotarata..
NU A AVUT NIMENI JUCARIA PICK `N` Pop?? http://www.ibebe.ro/product_images/h/gjijrawi_265_265_limitcentred_ffffffff_0_auto_100_pixel33415_thumb.jpg
Ma interesau opinii despre ea..daca au fost incantati copiii de ea, cam ce dimensiuni are, adica daca se poate juca si un copil de 2-3 ani cu ea, mi se pare cam micuta,..ca sta copilul cam aplecat..Astept pareri daca sunt parinti care au cimparat asa ceva pt copiii lor!