Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ceva nu pusca.

Papusa yogurtinis apare in catalog cu pretul de 64,90 (pagina 12), pe cand marti seara era 99,90.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Da,Selene,pt ca acum jucariile sunt la preturile din catalog.In fiecare an inainte de a aparea catalogul erau ceva mai scumpe,apoi au redus preturile cand au scos catalogul,iar mai apoi le luai si mai ieftin in serile magice :)
si btw..bebelusul ala e scump foc,mai ca mi-as lua si eu unu',da pt mine asa.

Mergi la inceput

Pai D. mie a vrut sa mi-l ia...

Da' unde, ca asta mica a pus un botic alaturi de-un suvoi de lacrimi, ca ei ii plac ochisorii bebelusului aluia, de mama-mama... A fost de acord sa doneze din jucariile mai vechi in schimb.

Si in Carrefour la noi n-au vazut decat 2 sau 3 (sunt 6 diferiti) si NU asta pe care il are ea.

La Noriel au fost toti 6, dar s-au dat, ne-au spus fetele de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigutza

Sa incep cu cele de sezon, care chiar am vazut ca apar in hipermarketuri la preturi bune: Prima mea carte de Craciun - Editura Crisan (19 lei la Carrefour)- mie mi se pare simpla, dar este frumos colorata si copii o adora ca spune povestea pe intelesul lor, Vine Craciunul - Editura Litera - apar multi spiridusi, desenele sunt dragute si dupa fiecare poveste este si o pagina de activitati, la Editura Prut este o serie care le da copiilor de lucru, sunt carti mari care au in interior elemente ce se desprind si "fara lipici sau foarfeca" creeaza o scena de iarna(pret aproximativ 9 lei) doua dintre ele sunt cu iarna. Tot la Prut gasesti colectia "Priveste cum e" cu carti despre planeta, animale, etc.(14 lei buc.).
Am lasat la urma o colectie de care noi ne-am indragostit de cand am descoperit-o in urma cu 3 ani in Belgia si m-am bucurat cand am vazut ca a aparut si la o editura romaneasca, in aceasta primavara. Recomand cu drag "Cartea verii", Cartea iernii" etc. Susanne Rotraut Berner - de la editura Casa. Sunt ideale pentru o aventura copil - parinte, plina de descoperiri si intrebari (aproximativ 40 lei).
Mai ar fi multe de spus, doar atat mi-am amintit acum, dar o sa mai scriu daca este interes, dupa ce ma uit diseara in biblioteca copiilor sa imi reimprospatez memoria.
Edit: in romana cartile Susannei R. au fost denumite "Hoinari prin anotimpuri" si poate acum sunt la un pret prea mare, dar la targuri de carte pot fi cumparate cu reducere si daruite cu alta ocazie.
Mosul trebuie sa aduca in primul rand jucariile pe care le cer copii, apoi daca se poate sa strecoare in sac si carticele surpriza.

Iti multumesc tare mult pentru recomandari.
Am sa caut zilele acestea prin librarii cartea de la editura Crisan (in satu mare nu avem carrefour). Despre Hoinari prin anotimpuri am tot citit pe bloguri de mamici, si toate au fost incantate de cartile din aceasta colectie. Asa ca le-am trecut si pe acestea pe lista de asteptare.
Am facut si eu la mine pe blog o lista cu cartile pe care i le-am cumparat fetitei mele sau altor copii si de care am fost foarte multumita (atat eu cat si copiii).
Iti multumesc inca o data si astept continuarea listei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,mai tii minte cand iti spuneam acum o luna c-o sa se suceasca Daria de njpe ori pana la Craciun si tu ziceai ca nu?(si fii-miu a incercat acum sa mai puna una alta pe lista,i-am zis ca lista s-a inchis,am trimis deja scrisoarea Mosului si el la randul lui si-a facut lista cu jucariile cerute de toti copiii,iar acum spiridusii mesteresc la ele si nu mai are timp sa se apuce de altele.,iti place nu? :)))
btw..bebelusul ala e mai fain decat porcul ala cu cescuta..zic si eu.In plus,daca te duci in serile magice il iei si mai ieftin.Din experienta anilor trecuti,tot cei din carrefour au avut cele mai bune preturi la jucarii,chiar si fara serile magice,insa eu mereu am profitat de ele..Acum a vrut diverse chestii care nu sunt acolo si nu mai avea rost sa le astept.In fine..mai e timp pana la Craciun si in plus pana atunci mai ai 2 sarbatori la care trebuie sa faci fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Reduceri la Carrefour la jucarii nu-s in fiecare seara? Daca aflati cind sint, dati un semn, va rog.

Mergi la inceput

Mai tin minte, cum sa nu. Zau ca n-am crezut ca renunta la incapatanarea-i caracteristica.

Pe de alta parte, iar e cu muci, ma iau de cap. Niste muci cleiosi si scarbosi, bleah.

Mergi la inceput

A, si mai e ceva: daca astia baga reducerile dupa 21, noi nu mai avem cu ce ajunge la Carrefour in afara de taxi. Ceea ce inseamna 30-35 de lei, dus-intors. Nu cred ca fac astia vreun bine sa lase maxi-taxiurile sa circule pana dupa 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Asa cum sunt piticii ,statuiete de plastic,am vazut,oare pe peter pan nu-l gasesc?Ma innebuneste de cap cu Peter Pan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, chiar ma enerveaza astia cu carre4-ul lor
Nici macar acum nu stiu la ce au reduceri in serile magice: am sunat la carre4 iasi si a inceput aia sa-mi insire nush ce porcarii ca au reduceri la un aspirator, un mixer...cred ca-s cu capul sau nu vor sa spuna exact!!!
Va rog, daca merge cineva in seara asta sa ne spuna si noua care-i treaba cu reducerile. Eu am de facut drum de 120 km pana la iasi si nu vreau sa merg degeaba

Mergi la inceput