Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

In sfarsit a pus Carrefour cataloagele de Craciun. Au preturi bune.
Eu vreau pudelul lui Barbie, pe care l-am gasit cel mai ieftin la 139...la ei e 119. Sper sa-l mai gasesc.

Dana Vio, blugi subtiri, slim, gen colanti, ffff frumosi si comozi au la H&M...noi suntem la a 3-a pereche identica...am schimbat doar masura. Si pretul este fff bun: 40 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Cine vroia glob muzical? Au de astazi la Lidl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Am vazut catalogul Carrefour, sunt preturi bune. Eu de exemplu stiu pisica Blissa ca era 143 la Auchan, 157 Cora, iar aici e cu 119.
Abia dupa ce am cumparat-o din Auchan (la cerere pentru o aniversare) am realizat ca e doar un plus care scoate un sunet, clar nu merita banii, dar daca apare in reclama...
Eu nu ii las pe copii mei sa se uite pe Minimax din acest motiv, tot ce vad in reclame isi imagineaza ca e super si vor si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigutza

Am vazut catalogul Carrefour, sunt preturi bune. Eu de exemplu stiu pisica Blissa ca era 143 la Auchan, 157 Cora, iar aici e cu 119.
Abia dupa ce am cumparat-o din Auchan (la cerere pentru o aniversare) am realizat ca e doar un plus care scoate un sunet, clar nu merita banii, dar daca apare in reclama...
Eu nu ii las pe copii mei sa se uite pe Minimax din acest motiv, tot ce vad in reclame isi imagineaza ca e super si vor si ei.

Pacat, sunt desene foarte frumoase pe Minimax.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Gata, am bifat actiunea
Ieri am primit jucariile, le tin la birou si le voi duce acasa partial de Mos Nicolae, partial inainte de Craciun.
Tot felul de "chestii" Lego, m-a salvat clevertoys-ul, ca si in alte dati.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:

Pacat, sunt desene foarte frumoase pe Minimax.

Alexandra Maria
14.12.2007

Sunt de acord cu tine, chiar stiu desenele de pe Minimax, ca dovada ca stiu si ca sunt foarte multe reclame.. Copii mei prefera acum Disney Junior sau jocuri educative pe computer - chiar pot sa recomand pentru Mos Nicolae sau Mos Craciun, seria Anotimpurile de la Eduteca, seria Erc Press "Ma joc pe calculator", colectia Piticlik etc. Pe de alta parte eu ii incurajez sa se joace cat mai mult cu jucariile (pentru ca ele sunt triste daca stau mult timp nefolosite). Le plac foarte mult si cartile si tocmai am adus multe noutati de la Gaudeamus, asa ca au serile ocupate si cu rasfoitul. Daca vrea cineva recomandari de carti sa imi spuneti, pentru ca avem multe foarte indragite pe care le tot citim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
Sunt de acord cu tine, chiar stiu desenele de pe Minimax, ca dovada ca stiu si ca sunt foarte multe reclame.. Copii mei prefera acum Disney Junior sau jocuri educative pe computer - chiar pot sa recomand pentru Mos Nicolae sau Mos Craciun, seria Anotimpurile de la Eduteca, seria Erc Press "Ma joc pe calculator", colectia Piticlik etc. Pe de alta parte eu ii incurajez sa se joace cat mai mult cu jucariile (pentru ca ele sunt triste daca stau mult timp nefolosite). Le plac foarte mult si cartile si tocmai am adus multe noutati de la Gaudeamus, asa ca au serile ocupate si cu rasfoitul. Daca vrea cineva recomandari de carti sa imi spuneti, pentru ca avem multe foarte indragite pe care le tot citim.

Vreau eu cateva recomandari pentru fetita mea de 3 ani.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Sa incep cu cele de sezon, care chiar am vazut ca apar in hipermarketuri la preturi bune: Prima mea carte de Craciun - Editura Crisan (19 lei la Carrefour)- mie mi se pare simpla, dar este frumos colorata si copii o adora ca spune povestea pe intelesul lor, Vine Craciunul - Editura Litera - apar multi spiridusi, desenele sunt dragute si dupa fiecare poveste este si o pagina de activitati, la Editura Prut este o serie care le da copiilor de lucru, sunt carti mari care au in interior elemente ce se desprind si "fara lipici sau foarfeca" creeaza o scena de iarna(pret aproximativ 9 lei) doua dintre ele sunt cu iarna. Tot la Prut gasesti colectia "Priveste cum e" cu carti despre planeta, animale, etc.(14 lei buc.).
Am lasat la urma o colectie de care noi ne-am indragostit de cand am descoperit-o in urma cu 3 ani in Belgia si m-am bucurat cand am vazut ca a aparut si la o editura romaneasca, in aceasta primavara. Recomand cu drag "Cartea verii", Cartea iernii" etc. Susanne Rotraut Berner - de la editura Casa. Sunt ideale pentru o aventura copil - parinte, plina de descoperiri si intrebari (aproximativ 40 lei).
Mai ar fi multe de spus, doar atat mi-am amintit acum, dar o sa mai scriu daca este interes, dupa ce ma uit diseara in biblioteca copiilor sa imi reimprospatez memoria.
Edit: in romana cartile Susannei R. au fost denumite "Hoinari prin anotimpuri" si poate acum sunt la un pret prea mare, dar la targuri de carte pot fi cumparate cu reducere si daruite cu alta ocazie.
Mosul trebuie sa aduca in primul rand jucariile pe care le cer copii, apoi daca se poate sa strecoare in sac si carticele surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Va rog frumos , imi pune si mie cineva un link catre catalogul cu jucarii Carrefour?

Mergi la inceput
Mergi la inceput