Clubul "babelor" FIV-oase 69

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Eu ma delectez cu cola ca nu am mai baut de mult cica asa de ciuda, Gaby sper ca trece repede ...
Eu am schimbat perdelele, am de spalat o gramada , noroc ca s-au inventat masinile de spalat si ma apuc sa fac o salata orientala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
Miky, imi pare tare rau, am sperat mult pt tine...

eu nu am ce povesti prea multe, ma ocup acum de documentele pt fiv, mai am doar o vizita la ginecolog de facut si sunt cam gata...in rest, sunt de fapt in pauza, incerc sa ma bucur de sot, ca perioada cu inseminarile s-a cam rasfrant asupra noastra...chiar cred ca am avut nevoie de putina pauza inainte de a face pasul asta...imi face bine...

si astept cu nerabdare vacanta, mi-e dor de familie, mi-e dor de acasa, o sa ma bucur de nepotica mea, o sa ma doara sufletul in acelasi timp...dar care dintre voi nu simte la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Rama imi pare rau ca ai ajuns aici iti doresc sa reusesti din prima incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

toate simtim asa . si eu ma resimt si parca nu mai am putere . am obosit sa astept . daca maine mi-ar da cineva un copil , l-as lua fara sa ma intereseze culoarea , educatia , varsta .

dar hai sa o facem si pe asta sa ne iasa din gand vreodata ca am mai fi putut face ceva si nu am facut . in rest , gandul meu se duce tot mai des sprea doptie . daca o data abia asteptam sa merg la medic , sa mai facem teste , sa vedem de data asta cum este , acum astept sa vina primavara sa fac dosarul de adoptie . am ambele dosare pe masa . le pregatesc . unul de fiv si unul de adoptie . oricum ar fi , ii accept pe amandoi . unul al meu , unul adoptat . sau 2 . sau 3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

exact asa gandesc si eu...sa fac tot ce imi sta in putinta, sa nu imi fac reprosuri mai tarziu...cand imi povestesc medicii astia de statistici si sanse, ma gandesc ca totul e o loterie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

la mine ninge.de ce nu mai simt bucuria de altadata?...

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

velvetel cauta copilul din tine, e pitit pe acolo pe undeva trist ca l-ai uitat in goana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

neata fete

la mine ninge.de ce nu mai simt bucuria de altadata?...

o zi frumoasa!

Of Doamne trista mai esti. Trebuie sa faci ceva, hai la o bataie cu zapada.
Eu nu vreau inca zapada, sunt dependenta de masina in plus plecam intr-o minivacanta la Viena si sper sa putem decola.

Sper ca diseara sa gasiti in ghetute tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu sper sa fie ghetutele pline , in special ca anul asta a fost unul "special " .

si am fost cuminte tare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
deci velvet, daca nu gasesti copilul din tine fa un vin fiert cu scortisoara si cuisoare si obligatoriu o felie de portocala, si cu cana plina de miresme aburinde, te duci frumosel la geam si provesti, daca inca nu apare copilul continui cu cana 2, citesti o poveste frumoasa, din copilarie ceva...trebuie sa gasesti ceva, iar la acest peisaj lipseste un balansoar si o matza in brate....
eu citesc lebedele de hans christian anderson, a fost povestea mea in copilarie.
nu stiu , dar anul asta sunt prinsa tare cu sarbatorile astea, eu mai si lucrez cu copii, pe langa altele pe care le fac si sincer iti dau o pofta de viata si nu poti fi nici bolnav , nici suparat ca te simt ..asa ca sper sa va transmit din starea mea de acum...
va puuup si la vin fiert cu voi, as bea si eu dar ma rupe stomacu

Mergi la inceput