Clubul "babelor" FIV-oase 69
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Neata!
Qiao, imi place noul tau look! Va place al meu?
Miki, poate scrii schema detaliata de tratament.
Daca viata iti ofera lamai, cere si o tequila!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
miky82 spune:
Alex, Qiao placut tare mult look-ul vostru, trebuie sa imi fac si eu unul nou 
Schema a fost asa:
ziua 21 cm anterior am facut diphereline 3.75 ui
din ziua 3:
-aspirin cardio pana la et dupa care am trecut pe clexane de 0.4
-progynova 3 zile(1-0-0) 3zile (1-0-1) dupa aceea 3 zile (1-1-1) dupa care pana la et 1-1-1 + 1 vaginal iar dupa aceea 2-0-2
-medrol 8mg pana la et, dupa care 5 zile de 16mg apoi am scazut treptat pana la 4 mg
- de la et progesteron injectabil si lutinus 3/zi
- vitamine (acid folic, femibion, magne b6, cetebe)
Cam asta a fost schema mea!
QiaoBing spune:
Sa o "parasc" pe hopefull care mi-a facut un tort de-a dreptul fabulos
E scuzata ca nu mai intra pe aici, are degetelele ocupate cu modelajul in martipan - vedeti si voi ce iese din manutele ei

xdidi spune:
salutare fetelor,
miky imi pare rau, as vrea ca un esec din asta sa se imparta la fiecare si sa simnti tu mai putina durere...insa trebuie sa fi tare , mai ai embrioni, mai ai timp , nu te gandii ca esti o cauza pierduta , vei reusi si cand o sa aia mici iti vor manca zilele o sa ai bucurie cat sa acoperi si tristetea asta
va pup pe toate

gabyv spune:
Buna 
Qiao, ce tare! vreau si eu figurine de martipan, chiar ma gandeam sa fac un curs, insa nu prea am fost talentata nici cu plastilina ![]()
Miky, asta sa fie consolarea ta, ca mai ai 5 pui "pinguini", unul din ei, macar, o sa vrea sa ramana.
Eu am intrat de ieri intr-o depresie de zile mari, din pacate nu va pot spune despre ce este vorba...ma consolez cu niste jeleuri.

xdidi spune:
gaby imi pare rau de strea ta, dar incearca sa papi ceva crocant eu m-am consolat cu niste skittles si niste pepsi ca nu mai bausem de ani de zile si m-a si plesnit fumusete de gastrita...ai grija
gabyv spune:
XDidi, pai ce imi faci
mi-ai facut pofta de Skittles (mai ales ca am in bucatarie, in sertarul de dulciuri), dar si de covrigei de aia tari, care chiar ca n-am... bine ma abat pe niste nuci de cajou.
In loc de Pepsi, o sa ma intretin cu o apa minerala, ca sa ma hidratez.
xdidi spune:
las' ca iti trimit virtual o legatura de covrigi de buzau
,iar de pepsi sa nu te atingi , face buba la stomac...