Clubul "babelor" FIV-oase 69
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Neata!
Qiao, imi place noul tau look! Va place al meu?
Miki, poate scrii schema detaliata de tratament.
Daca viata iti ofera lamai, cere si o tequila!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
miky82 spune:
Alex, Qiao placut tare mult look-ul vostru, trebuie sa imi fac si eu unul nou
Schema a fost asa:
ziua 21 cm anterior am facut diphereline 3.75 ui
din ziua 3:
-aspirin cardio pana la et dupa care am trecut pe clexane de 0.4
-progynova 3 zile(1-0-0) 3zile (1-0-1) dupa aceea 3 zile (1-1-1) dupa care pana la et 1-1-1 + 1 vaginal iar dupa aceea 2-0-2
-medrol 8mg pana la et, dupa care 5 zile de 16mg apoi am scazut treptat pana la 4 mg
- de la et progesteron injectabil si lutinus 3/zi
- vitamine (acid folic, femibion, magne b6, cetebe)
Cam asta a fost schema mea!
QiaoBing spune:
Sa o "parasc" pe hopefull care mi-a facut un tort de-a dreptul fabulos E scuzata ca nu mai intra pe aici, are degetelele ocupate cu modelajul in martipan - vedeti si voi ce iese din manutele ei
xdidi spune:
salutare fetelor,
miky imi pare rau, as vrea ca un esec din asta sa se imparta la fiecare si sa simnti tu mai putina durere...insa trebuie sa fi tare , mai ai embrioni, mai ai timp , nu te gandii ca esti o cauza pierduta , vei reusi si cand o sa aia mici iti vor manca zilele o sa ai bucurie cat sa acoperi si tristetea asta
va pup pe toate
gabyv spune:
Buna
Qiao, ce tare! vreau si eu figurine de martipan, chiar ma gandeam sa fac un curs, insa nu prea am fost talentata nici cu plastilina
Miky, asta sa fie consolarea ta, ca mai ai 5 pui "pinguini", unul din ei, macar, o sa vrea sa ramana.
Eu am intrat de ieri intr-o depresie de zile mari, din pacate nu va pot spune despre ce este vorba...ma consolez cu niste jeleuri.
xdidi spune:
gaby imi pare rau de strea ta, dar incearca sa papi ceva crocant eu m-am consolat cu niste skittles si niste pepsi ca nu mai bausem de ani de zile si m-a si plesnit fumusete de gastrita...ai grija
gabyv spune:
XDidi, pai ce imi faci mi-ai facut pofta de Skittles (mai ales ca am in bucatarie, in sertarul de dulciuri), dar si de covrigei de aia tari, care chiar ca n-am... bine ma abat pe niste nuci de cajou.
In loc de Pepsi, o sa ma intretin cu o apa minerala, ca sa ma hidratez.
xdidi spune:
las' ca iti trimit virtual o legatura de covrigi de buzau,iar de pepsi sa nu te atingi , face buba la stomac...