Clubul "babelor" FIV-oase 69
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
Daniela, ai zapada? Trimite si la Paris! Sau ne primesti?
Rama, bine ai venit! Noi ne stim de la aspirante
Looana spune:
La multi ani! Andreea ,Andrei va doresc multa sanatate,noroc,si tot ce va doriti sa se inplineasca cit mai curind.
amaradia spune:
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Andrei!
Si toti sa vina cu sanatate, muuulte bucurii, dorinte implinite si mult, mult noroc.
daniela74 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de astazi,care este
Gaby am avut putina zapada ieri,daca vrei iti trimit,dar ai grija ca vine la pachet cu frigul azi dimineata erau -12 gr.
Amaradia inteleg ca beta s-a dublat si ca e totul ok.Ma bucur mult,sa ai o sarcina usoara
Azi am facut o eco si aveam pe ovar un chist de aproape 2 cm,dr.zice ca il lasam in pace si ca nu ar afecta obtinerea unei sarcini,parca nu am incredere,voi ce credeti fetelor ????Credeam ca sunt in ziua 1 de menstra,am avut foarte putin sange,mai multa maroneala,dar endometrul era de 15 mm,probabil ca inca nu s-a declansat c.m,poate in cursul zilei de azi.Dr.vrea sa ma vada si luni,oare ar disparea chistul acela sau e prea mare?..... tare m-am saturat fetelor,simt ca nu mai am putere sa lupt.
http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png
velvet spune:
daniela asa stiu si eu,ca nu afecteaza chistul o sarcina.multe femei au ramas insarcinate cu mai multe chisturi.te inteleg cu obositul...de la anu o luam de la cap,da?