Clubul "babelor" FIV-oase 69
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
hello hello
Sunt si eu pe aici, cu ochiul dupa fetele mele dragi, in timp ce muncesc din greu. Ma pregatesc insa pt escapada de ziua mea. o sa mergem la nepotel pt ca cumnata e la 2 zile diferenta de mine. abia astept sa ma fugaresc cu el ca am inteles ca deja e speedy-gonzales
Imi fac insa griji ce fac cu Gugulosescu pt ca in ultimele zile e un mare explorator. Columb, Magelan mici copii pe langa el. Dupa ce acum 2 seri m-a socat ca a reusit sa treaca de paravan si si-a facut de cap in toata casa, cu riscul de a sta nemancat si fara apa. l-am gasit in dormitor, langa oglinda de la sifonier cu o groaza de cachite prin toata camera si cativa fulgi, inclusiv pe pat (!) si pe masuta de toaleta (ca doar e si acolo oglida si pe porumbeii aia nu ii cunoastea pana acum). bine, de sufragerie, hol nu mai pomenesc, ca se intelege ca a colindat si pe acolo. ieri dim las usile inchise la dormitoare si ii las acces liber la sufragerie, sa nu risc sa incerce iar evadari, sa nu pateasca ceva copilul Macar asa stiam ca se poate duce sa se hraneasca linistit cand are chef. seara l-am gasit culcat cuminte pe craca lui, sufrageria era vraiste de data asta a experimentat si canapeaua. pana acum nu s-a suit niciodata nici in pat, nici pe canapea, dar ce nu face pasaroiul de plictiseala. azi dim descopar si surpriza de pe balcon pe care nu am vazut-o aseara. domnul imi daramase un ghiveci. mi-am spart capul sa imi dau seama cum a reusit, pana la urma am descoperit cachite si pe pervazul de la geamurile de la sufragerie, pe acolo nu bantuise pana acum. banuiesc ca s-a catarat pe caloriferul electric care e mai nou in balcon pt d-nul Scart (i-am repatriat pe cei mici) si de acolo a sarit pe pervaz, ca altfel nu ma duce mintes cum ar fi putut ajunge. Si uite asa, fiecare zi e o noua provocare pt el, dar si pt mine
gabriela_tutuianu spune:
nu ma plictisesc niciodata de povestile tale . auzi , pe aia din dormitor nu-i cunostea .
gabyv spune:
Buna fetele
Qiao, ai si tu aceasi problema ca si mine cand vine problema plecarii de acasa pentru mai mult timp si mai departe de servici.
Eu inca mai fac pe turista, pana saptamana viitoare, de asta nu prea mai intru, ca sunt mereu pe fuga.
Nu astept deloc sarbatorile, anul asta o sa cumpar un brad mai mic.
Inca ma gandesc daca nu cumva o sa mergem in Ro, dar undeva la munte, nu la parinti.
QiaoBing spune:
gaby eu de cativa ani nu am mai facut brad, sau daca da, am avut unul mic de plastic. ma pocneste insa melancolia dupa ce trec sarbatorile si imi pare rau ca nu am sarbatorit.
Acum ma gandesc ca anul asta o sa am un Gugu in brad daca fac Am vazut ca a aparut moda cu bradul suspendat de tavan ... oare sa incerc asa ?!?
gabyv spune:
Noi suntem mai clasici, ne plac brazii naturali si mari In fiecare an am facut, mai ales ca este perioada preferata a sotului meu. Nu e f pretentios, ii trebuie cozonac mult si sa vina Mos Craciun. (macar o cutie de bomboane, dar sa fie surpriza, sa nu stie)
Noi luam in fiecare an brad de la Ikea, apoi il ducem inapoi si ne da banii la loc (in fine in bon de cumparaturi - dar ce nu iti trebuie de la Ikea) Dupa revelion, ei toaca toti brazii si ii folosesc pt umplut mobila sau pun rumegus la radacina copacilor din parcarea lor. Anul trecut au plantat 10 mii de copaci in Fr, din banii lor. Asa imi place de ei
ramayanaa spune:
buna fetelor
ma primiti si pe mine pe la voi? am stat destul pe la aspirante, mi-a cam trecut vremea pe acolo...
sa ma prezint pe scurt, cateva dintre voi ma stiu de pe la aspirante, desi am scris destul de rar in ultima vreme...
5 ani de cand incercam, analize, peste analize, investigatii, sot luat la "puricat"...toti medicii cu care am avut de a face pana acum ridica din umeri, nu gaseste nimeni nimic...stimuari, vreo 3 cu clomifen, una cu puregon...nimic...3 inseminari cu stimulare usoara, totul ca la carte, dar fara succes
acum am stabilit ca facem fiv in ianuarie, ca nu ne mai ajunge timpul pana de sarbatori si atunci o sa fim plecati...protocol scurt, pe antagonisti, menogon cu synarela...mai multe o sa aflu concret cand ii dam drumul...deja discutat cu medicul, astept sa imi trimita documentele pt casa de sanatate (imi suporta casa de sanatate 50% din costuri)
sper sa ma primiti printre voi, ca nu gasesc mai mare intelegere decat de la suratele de suferinta
daniela74 spune:
buna seara,
va aduc putina zapada sa sarbatoriti cum se cuvine mini-vacanta de ziua nationala,La Multi Ani Romania (parca as fi la pro.tv ,dar vine din suflet )
Ramayana bine ai venit
Many ce vesti iubita? In afara de raceala care pare ca s-a mai calmat nu am nimic de raportat
nici eu nu prea ma bucur cand se apropie sarbatorile,imi plac mai mult pregatirile,febra cumparaturilor si forfota din magazine si de pe strazi,dar Craciunul nu este perioada cand imi este cel mai tare dor de cei de acasa.
seara frumoasa
http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png