Dieta Dukan(4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Da, apa am baut, foarte multa, mai ales ca s-a nimerit si pe timpul verii sa tin regimul.
Primele doua faze le-am tinut ca la carte, doar cu unele mici scapari,ca de ex. am mancat carne de porc slaba, mici (rar), branza ,nu doar degresatata, am mai gustat cas, telemea, cu mucegai. Am mai gustat cate 2-3 cirese, sau cate 2-3 boabe de struguri, cate un patratel de ciocolata neagra. Bine, astea cand si cand , nu zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Gata...de azi am inceput si eu Dukan,nu se mai poatePornesc de la greutatea de 76 kg ,inaltime 1,70 si inca nu mi-am fixat un target...bine,as spera la 70 de kg pana la revelion dar vom vedea cum evolueaza dieta.Intre timp vreau sa combin dieta cu sport,as vrea sa merg regulat la sala, la ora de cycling.Azi am papat la micul dejun 3 rulouri de sunca presata de curcan umplute cu branza 0% (nu prea gustoasa,parca-i ptr oameni bolnavi ) si la pranz pulpe de pui dezosate la punga magica condimentate doar cu sare si piper + branza quark de la Exquisa 0,2 % grasime.Pentru cina meniul va fi acelasi cred. Abia astept sa merg la ora de cycling,cred ca sportul ma va ajuta destul de mult.Multa bafta va doresc si sper sa zboare kg cat mai repede la toata lumea Editez ptr ca v-as ruga sa-mi dati si mie o retata buna de preparare a medalionului de somon,multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Bine ai venit,Dyannna!
Gasesti multe retete pe dukan.ro.
Eu nu prea gatesc ,asa ca nu le-am studiat intens.
Poti sa-l faciclasic , pe tigaie teflon si pui citeva picaturi de lamiie.Dar cred ca nu te cartacterizeaza.Mi-am dat seama cond am citit cuvintul rulou.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefor@ spune:

Eu am facut somon in foaie de copt la cuptor si a iesit tare bun.

Am inceput si eu la sfarsitul lunii octombrie aceasta dieta, am avut vreo 2 abateri, plus faptul ca mananc si carne de porc si am slabit 4 kg...cam putin insa nu ma las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

I'm back in bussiness!! Am fost cateva zile in Bucovina ,abatere grava 1 papanas cu gem de afine.
Totusi din 2 , am reusit sa ma opresc la 1.In rest mergem inainte,fripturica,branzica si iaurt.Tarate n-am mai prestat ,n-am luat la mine,De maine sunt acasa ,trebuie sa aprovizionez frigi Dukan,

Va pup!!tin aproape de voi!!Sa aveti spor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Multumesc mult,cred ca pana la urma o sa-l fac pe foaie de copt si stropit cu zeama de lamaie.Dulcetica,imi place sa bucataresc retete complicate dar mai tot timpul mi-e lene...oricum sunt tare mandra de mine ca de revelion am reusit sa fac un sushi (ptr prima data!) de ma intrebau toti unde l-am comandat
Dar ruloul e chiar foarte simplu,sunca feliata la hipermarket,pus perlutele de branza in interior si rulat...nu-i mare branza,sa zic asa Am venit de la ora de cycling distrusa rau, e foarte solicitant...dar nu ma las,macar de 4 ori pe saptamana mi-am propus sa merg...dupa cum observati,sunt foarte viteaza in prima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Salut,doamnelor!
Ce-mi place ca am companie!
Nu fac miscari,dar maninc atent. Maninc putin si asta nu e chiar bine.As fi preferat sa fiu convinsa ca slabesc de la dieta si nu de la cantitate.
O zi buna si nu mai mincati papanasi,ca-mi faceti pofta.
Eu evit restaurante ,ca altfel as cadea in pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Banui ca sinteti la sala!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Pana duminica sper sa schimb prefixul...adica sa vad un 69 la cantar.Nu ma mai risc sa ma cantaresc in zilele de PL ca m-apuca nervii.Trebuia sa termin croaziera pe 15 nov,la 67 kg dar...n-a fost sa fie!
Ce fel de sunca de curcan consumati?Pe toate etichetele citite de mine scria si "zahar" asa ca n-am luat.Singurul preparat pe care l-am gasit fara zahar e parizerul...dar pot fi sigura ca ce-i pe eticheta e si in "membrana necomestibila"?
Un weekend cu cat mai putine kile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Tare mi-e teama ca parizerul ar putea avea grasimi.
Oricum eu cred ca mincind fara fructe ,piine ,cartofi,orez ,paste ,dulciuri o sa slabim sigur.
Important e sa nu renuntam.
Azi trebuia sa maninc PP ,dar am luat 2 lingurite de salata de vinete ,ca parca eram mprea sfirsita.dimineata- un ou
la 16 ficatei,iaurt si vinete
-seara iaurt
Mai scrieti ce mincati, sa ma mai inspir.
Noapte buna!
Cineva spunea ca nu vrea sa manince toata viata tarite de ovaz.Daca as putea minca restul fara probleme ,pe mine nu m-ar deranja sa adaug niste tarite.

Mergi la inceput