Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)
Raspunsuri - Pagina 6
greyeras spune:
Maine abia astept mergem si noi la dr. Mai nasol ca de cateva zile simt o jena jos, sper sa nu se fi lipit iar vreaun balaur ca m-am saturat. Facem si recoltare si abia astept sa ma cantaresc sa vad cat am luat, maine imi fac curaj.
Apropo ce parere aveti de legatul trompelor?
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 27 sapt
Katy82 spune:
fetele legat de celule stem, desi initial am fost f. sceptica, am zis ca-mi voi recolta totusi, ca sa nu regret apoi. Pup pe toate!
25+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
adrianaady spune:
Buna ziua dragi burtici
In primul rand va multumesc frumos pt primire
Mena recunosc ca nu iti cunosc f bine povestea, dar am putut sa imi dau seama ca nu ti-a fost f usor in ultimele saptamini . Te inteleg mai bine decit crezi, eu de la 14 saptamini sunt in medical acasa, am avut voie doar la mici plimbari f scurte la inceput, acum la 28 de saptamini ies doar o data pe saptamina si atunci de obicei pt cumparaturi in vedera amenajarii camerei pt bebeluse. In rest patul a devenit prietenul meu ; durerile de spate si de burta sunt deja la ordinea zilei... asa ca stiu ca nu e usor si cadem usor prada depresiei si gandurilor rele, dar sa vezi ce repede vor trece toate cand vom vedea acei pui de om mici si frumosi. Te imbratisez cu drag
Ella cum sa tin dieta domnita? Nici vorba. Doar ca am avut parte de multe evenimente nefericite printre care si decesul tatalui meu, care a dus la multe nopti nedormite, multee lacrimi si durere; am si slabit atunci.... Sarcina gemelara pe cit e de frumoasa, pe atit de grea, sunt in medicale de la 14 saptamini. Dar fetele mele au fost f puternice, cresc frumos si am trecut impreuna peste toate, ne-a ajutat Bunul Dumnezeu O sa nasc la Polizu, au o sectie f buna de neonato, cu dna dr Oprescu Daniela. Tu cu ce dr nasti la Sanador? Mai ai f putin si tu si iti vei cunoaste baietelul
Dankutza felicitari pt bebe baietel Ne-am intersectat pt o scurta perioada la subiectul Inseminare cred, si stiu ca aveai o fetita. Esti o norocoasa si ai o familie frumoasa
Vikisor, Desert_rose, Greyeras, Katy, Blue, Bubblegum
Noi am fost luni la control, fetele sunt bine, cea mare are 1200 gr si cea mica 1070 , ambele cu capul in jos. Colul este de 3, inchis, cerclajul inca tine bine. De saptamina viitoare as vrea sa incep cumparaturile pt bagajul de spital.
O zi buna fete dragi
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Mena recunosc ca nu iti cunosc f bine povestea, dar am putut sa imi dau seama ca nu ti-a fost f usor in ultimele saptamini . Te inteleg mai bine decit crezi, eu de la 14 saptamini sunt in medical acasa, am avut voie doar la mici plimbari f scurte la inceput, acum la 28 de saptamini ies doar o data pe saptamina si atunci de obicei pt cumparaturi in vedera amenajarii camerei pt bebeluse. In rest patul a devenit prietenul meu ; durerile de spate si de burta sunt deja la ordinea zilei... asa ca stiu ca nu e usor si cadem usor prada depresiei si gandurilor rele, dar sa vezi ce repede vor trece toate cand vom vedea acei pui de om mici si frumosi. Te imbratisez cu drag Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
De prin iunie stau si eu acasa cu diverse probleme dar de 10 saptamani am restrictie pentru orice minim efort. Ies din casa, tot asa, o data pe saptamana cand poate sotul sa ma scoata ca sa ma relaxez. Nu e usor dar pentru pui facem orice. Mai rau ma supara starile pe care mi le da duphastonul (da depresie) . Ma incurajez ca am trecut cu bine si am ajuns la 33 sapt. Mai am doar 4 ca sa fiu "la termen" si ca sa scap de tratament.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
adrianaady spune:
Mena mai ai asa putin ca va trece cit ai clipi. Stiu ca depresia ne da tarcoale dar suntem mai puternice ca ea
dankutza spune:
citat din mesajul lui greyeras Apoi la cumparaturi, am reusit sa scpat de pitica pt mos Nicolae, am ochit si ce isi doreste de Craciun, dar mi se par niste preturi super nesimtite la jucarii. |
Perfect de accord cu tine. Si eu ma gandesc ce sa-i iau la fata de ziua ei. Pana la urma m-am hotarat la o trambulina ca aud toata ziua "viau sale". Macar face un pic de sport si stiu ca sigur ii place. Costa 215 lei cu transport cu tot. In Norile sunt papusi si cu 250 lei.
cu 28+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
dankutza spune:
citat din mesajul lui Katy82 fetele legat de celule stem, desi initial am fost f. sceptica, am zis ca-mi voi recolta totusi, ca sa nu regret apoi. Pup pe toate! |
asa si noi. si la CBC e chiar convenabil, dupa parerea mea.
dankutza spune:
citat din mesajul lui adrianaady Dankutza felicitari pt bebe baietel Ne-am intersectat pt o scurta perioada la subiectul Inseminare cred, si stiu ca aveai o fetita. Esti o norocoasa si ai o familie frumoasa |
Multumesc frumos. Si tu vei avea o familie frumoasa cat de curand.
Imi cer scuze, nu-mi mai aduc aminte de tine.
Sarcina este FIV sau inseminare? La mine e inseminare.
dankutza spune:
Am fost din nou la USchi. Am ajuns pe Clexane de 0.4. Sunt tot pe profilactic si nu curativ. Daca IR-ul ala nu era nebun, scapam, dar asa... asta e. Mi-a facut o alta analiza de data asta antiFXa (parca?). SI mi-a spus ca valoarea respectiva ii arata ca nu am suficienta heparina in corp si ca imi mareste la 0.4, dar asta nu inseamna ca data viitoare nu poate sa-mi mareasca doza. Ca aspenter + clexane 0.2 au facut ceva treaba, dar nu suficient.
Mi-a spus sa iau vit c 500mg/zi ca sa nu racesc. Eu nu vreau sa iau. O sa-mi cumpar sa mananc lamai cu zahar. E mai natural si tare bun.
Ma interaba cat no-spa iau pe zi. Nici unul. Cum asa? Trebuie sa luati. Si mi-a scris ea acolo cat sa iau, dar pe mine nu ma interesaeza decat la nevoie.
Mi-a spus neaparat magne b6. 2 pe zi, dar recunoaste ca da foame. Pai eu nu vreau foame, sa rup mai rau cantarul. Asa ca nu prea vreau sa-l iau, desi am mai avut carcei. Ma mai gandesc.
Femibion 2 a zis sa iau o zi da, una nu. Cred ca voi lua, pt ca s amai reduc din medicamentatie. LA fi-mea nu am luat nici o vitamina. Oare de asta nu a crescut cum trebuie????
cam asta....
adrianaady spune:
Dankutza la mine a fost fertilizare , inseminare nu am facut decit una. Am scris f putin acolo , nici nu ai cum sa ma tii minte Sa stii ca e f important sa iei femibion daca ai trombofilie si faci clexane.