Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)
Raspunsuri - Pagina 20
tweetisor spune:
desert rose : da foarte ok documentatia .. shi eu mai incerc sa citesc si sa tin cont de prospect atunci cand imi iau mie apoi lui bb
am ales Mustella , nu are parabeni dar sunt sigura ca multe ingrediente oricum nu sunt naturale shi foarte foarte sanatoase
Bephantene nu as folosi decat na ...daca e musai ..dar in principiu nu .. prin simplu fapt ca ..are acei parabeni ...
Mys : sunt oncologi care fumeaza shi tzigarile sunt cancerigene ... oricat de ok ar fi unii medici .. mai mergem shi pe ratiune si instinct
Eu la detergentzi / balsamuri in schimb am zis : nu voi folosi decat un singur detergent ( lichid - pr rufe negre , pt albe , colorate ) cum folosesc shi acum , pt ca nu voi fi capabila sa respect aceleashi masuri si pt noi shi bebe ..asha ca daca oricum bebelusul intra in contact cu hainele shi lenjeria noastra de pat shi canapele shi etc ... mi se pare inutil doar hainutzele lui sa le spal cu un detergent special : ori schimb pt toata casa ori ... nu mai schimb
la fel shi laptele praf : sper sa nu se ajunga acolo ..sa pot alapta pana la 1 an shi dupa sa ii bag direct lapte de vaca sau cel putzin macar la cutie din supermarket decat praf
ioana_55 spune:
La multzi ani Dankutza , sa ai nastere usoara si bebe sanatos, frumos si mancacios
25+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
anca.b spune:
neata!
desert rose, multumim pt informatii. foarte utile. macar putem lua o decizie in cunostinta de cauza
azi merg sa-mi refac urocultura. daca imi iese iar infectie urinara, va trebui tratata pina la nastere.
si tot azi schimb saptamana! gata S35, intru in S36!
Anca, Stefan (13.01.2008) si 35+ cu
Povestea Nasterii
greyeras spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi linistita!
Azi sunt pusa pe treaba, ieri nu am avut chef de nimic, am lenevit toata ziua.
Sa aveti spor in tot ce v-ati propus azi!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 28 sapt
dankutza spune:
Inca o data multumesc pentru urari! Si voua multa sanatate si nastere usoara.
Rose discutiile in contradictoriu sunt constructive. Nu puteam sa le stim pe toate. Asa ca fiecare isi da parerea, scrie ce stie si apoi ne tragem fiecare concluzia lui.
Stii ca eu nu m-am uitat niciodata pe un tub Bepanthene? De ce? Pt ca toti mi-au recomndat in cor sa-l folosesc si atunci nu mi-am pus problema daca e bun sau nu. In schimb la celelalte cosmeticale (samponel, gel, cremute, etc), iar mi-am spus toti in cor, orice dar nu Jhonson. Si neonatologul si Mf si pediatru si soar-mea (care e medic). Asa ca a trebuit s afac investigatii ca sa strang un pic lista. La cosmeticele astea intotdeauna m-am chiorat pe ambalaj, dar la be[anthene, nici ca mi-a trecut prin minte. Baneocin e recomndat pt buricel. Si cand te gandesti ca e rana deschis acolo si dr spune sa pui baneocin. Bleah!
Sa stii ca ceva cremuta de curulet, tot iti trebuie. La un moment dat, a fost discutie si la prima odisee despre cremutele de curulet si am fost influentata sa nu o mai dau la fiecare schimbat de scutec. Si eu o dadeam cu o discheta demachianta imbibata in ceai caldut de galbenele si musetel. Stii ce am patit? S-a oparit fata atat de tare, incat pe alocuri au aparut zone de carne vie. Am innebunit pana am reparat-o. A trebuit sa recurg la cutaden. Mai rau decat celalalte cremute. Am dat-o de vreo 3 ori, am tinut curuletul in vant si de abia abia am reparat-o. Asa ca eu sigur voi folosi o cremuta de curulet, indiferent care, dar trebuie. Eu spun asta din experienta mea. Nu zic sa faci ca mine, ci doar ti-am spus ce am patit.
Anca wow! Acusi auzim de tine ca esti la matrenitate!!!! Ai nr de tel al cuiva ca sa ne anunti? Vrem sa bagam niste inainte de nastere.
cu 29+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
dankutza spune:
Echi - asa ii spune fi-mea lui Eric. Imi baga biscuiti in buric ca sa-i da si lui Echi sa pape. Ma da cu crema pe burta pt vergeturi. MA da cu crema pe picioare si imi face masaj.
E deja mamica. Trebuie sa am grija cu ea, sa nu fie prea mamoasa cu bebe. Sa nu-l sufoce de atata iubire.
Andrei, nepotelul meu, spune tuturor ca va mai avea un frate, care e la Dani in burta.
scumpi mai sunt astia mici
cu 29+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
Katy82 spune:
Fetelor eu ma chinui tare cu candida. Am luat tratament de 4 ori pana acum si tot nu am scapat. Partea nasoala e ca ma doare colul de la ea. Nu spun de secretii care sunt de-a dreptul exasperante.
Anca deci la tine vine cel mai bogat Mos Craciun. De-abia astept sa incepem galeria de sustinere.
26+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
pisigri spune:
Depinde f mult de pielea copilului. MIe in maternitate nu mi-au dat voie sa o ung cu nimic pe fund. Dupa pipi, stearsa cu vata cu apa, dupa caca spalata la chiuveta.
Acasa am folosit la un moment dat si servetele umede, dar nu chiar de la inceput.
Cand mi se parea ca ar incepe ceva probleme am dat cu un strop de lanolina de la mine.
Acum sa ma ajute Dumnezeu sa nu am nevoie nici la asta a doua. Oricum, aerisitul funduletului e regula, ca si baia de seara.. si e de mare ajutor. Si in loc de musetel, care e un excelent mediu de cultura, mai eficient e ceaiul de galbenele, f bun antiseptic si cicatrizant.
In alta ordine de idei, eu incep sa am contractii dureroase - chiar daca fffff neregulate - si de ieri m-am stricat la burta, inexplicabil. Acum 3 ani si 8 luni, dupa o saptamana de stat pe wc, o tineam in brate pe Ilinca...:)
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+
Blue_sea spune:
Neata, gagici!
Katy, imi pare rau. Si eu am candidada, dar daca nu eram gravi si faceam atatea controale cred ca nici nu aflam pt ca mari simptome nu am. Ceva mancarimi acum 2 sapt timp de 2-3 zile. Fara secretii si alte alea. Acum fac tratament cu lomexim (3 ovule).
Legat de creme: eu sunt hotarata sa imi comand de la Weleda ulei, gel de dus/sampon si un ulei pt stimularea lactatiei (just in case). Detergent o sa iau unul eco de pe organik.ro pe care il folosim oricum si pt noi. O sa vad dupa daca va fi nevoie de crema pt curulet mai puternica.
Legat de pompe: nu am experienta, dar din povestile prietenelor mele care au nascut: toate au avut nevoie la un moment dat. Mie mi-au recomandat o pompa de la avent care e si manuala si automata. Cica initial e mai usor manuala, iar dupa ce se regleaza secretia de lapte merge mai repede pe automat.
Eu am fost la dr ieri: nu am mai facut echo (am facut morfo acum 2 sapt). Se pare ca e mai maricel cu aproape 2 sapt (adica la morfo avea greutatea pe care ar fi trebuit sa o aiba acum). Si am facut programarea pt consultul prenatal . Nu-mi vine sa cred ca suntem atat de aproape!!!!
32+