Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Azi trebuie sa ajung la MF pt prenatal, dar sunt si la birou. Apropos am facut 2 ore!!!! Cine naiba s-a gandit sa faca repetitie lunea! Cand e tot timpul f aglomerata zona de nord.

32+

Blue - au anuntat la tv ca incep repetitiile si ca vor fi drumuri inchise

lui Matei (15.12.2010) si 32+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare burtici! Sa aveti o saptamana linistita!

Eu am avut o noapte tare obositoare, nu reusesc deloc sa adorm mai devreme de 11 noaptea oricat as fi de obosita si aseara chiar eram. Ma foiesc pe toate partile. Mi-e dor sa dorm toata noaptea fara sa ma trezesc.

Mami bravo pt petrecerea reusita. Asa e legatul trompelor e ireversibil, dar atata timp cat numai vrem copii si varianta cu pastilele mi se pare horror dupa ce am luat atatia ani. Nush inca ma mai gandesc.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Astia cu parada sunt niste idioti, ce rahat de repetitie mai fac daca e aceeasi parada ca anul trecut. I-am vazut si eu la tv cum repetau cica. O prostie ca tot ce fac ei in tara asta. Si in fiecare an ii vaita ca nu au bani de combustibil nici macar pt parada, pai renunta la ea daca e asa paguboasa.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Rose si eu obosesc in ultimul hal la dus. Ies din cada, imi pun halatul pe mine si apoi zac pe canapea vreo 10-15 min, pana imi revin si dupa aia ma imbrac.
Si pe mine ma omoara defrisatul. Eu folosesc metoda braille. Adica dau cu lama si ce oi face acolo, nu stiu, ca nu vad. Nu pot sa nu ma aranjez cand ma duc la dr. Stiu ca la cezariana oricum trebuie totul curat pe acolo. Cand m-au asezat pe masa, venisera infirmirele si asistentele. Infirmerele erau cu lama in mana si asistentele cu sonda. Le-am auzit spunand una alteia, ca nu e nevoie ca "d-na e curata". M-am felicitat pt asta. Altfel, ma faceau ele cu lama in sala de operatii cu dr anestezist si ginecolog langa mine. Asa ca o sa ma fac de fiecare data, indiferent cum o iesi. Mai baga o oglinda si asta e. Nu vreau sa ma frezeze in sala. Zau, ca mi-e rusine.
Nu iau deloc calciu. Nu mi-a prescris nimeni si calcemia mi-a iesit f bine.

Simi mersi pt completarea dupa prima pagina. Noroc ca tu stii deja.

Greieras tocmai vorbeam cu cineva care a spus ca a luat Elevit d ela 6 luni, in urma unor analize aiurea si imi spunea ca a luat 22 de kg, ca i-a dat o pofta de mancare f mare. Mie nu-mi face pofta de mancare Femibionul. Mananc ca de obicei.

Ralu sa stapiniti sanatosi achiziitile si sa-i placa micului chirias.

Mami-paptot da, la medical city am fost pana acum la Haiduc, dar din ianuarie o sa ma duc direct la spital, chiar daca are sau nu garda. Mi se pare logic sa ma duc direct la spital. Dac apare vreo problema si eu nu stiu de ea, s ama bage repede in sala, s anu pierdem timpul. Cam asa gandesc eu.

Mys nu prea cred ca ajug la kidex. Mi-a cam ajuns baby expo. Dar poate ma mobilizez ca sa ma intalnesc cu alte gravidute. Pt mine e departe rau, eu venind din Tei-Colentina si ma gandesc la tampitii astia cu repetiile lor, cine stie pe unde ajung....

Blue au anuntat repetitii pt 1 dec in zilele de luni, miercuri si vineri.

cu 28+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Simi mersi pt completarea dupa prima pagina. Noroc ca tu stii deja.

te pup!!

Cand intri in concediu??

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Stiu Mys, am vazut si eu aseara, dar lunea e oricum mai aglomerat. Nu stiu cum s-au gandit sa faca taman azi repetitii

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Danku Ce ti-ai luat de la BE????

Eu nici nu ma mai gandesc la Kidex , nu are rost , ca nu am ce lua de acolo......Hainute nu-mi mai trebuiesc decat niste pantalonasi, mai vreau o lenjerie, o paturica, niste scutece de finet si 2 prosoape, dar toate astea le voi lua cu mama de la Obor ; mai avem nevoie de medicamentoase/ ceaiuri / si le vom lua de la farmacie (paote ajungem la TEI ; si cosmetice/pampersi/aleze de la supermarket!!!

Am cumparat deja biberoane, tetine, suzete.....

In rest , patut, cadita, carucior, scoica, leagan.....etc...avem!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 25+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianfeb2013

te pup!!

Cand intri in concediu??

pe 21 decembrie cand intra copii in vacanta. Beneficiez de vacanta copiilor, apoi concediu prenatal incepe pe 9 ianuarie, cu acte in regula. Merit sa-mi primesc vacanta la fel ca fiecare prof, pt ca am muncit tot trimestrul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Ce ti-ai luat de la BE????

Hainute nu-mi mai trebuiesc decat niste pantalonasi, mai vreau o lenjerie, o paturica, niste scutece de finet si 2 prosoape, dar toate astea le voi lua cu mama de la Obor ; mai avem nevoie de medicamentoase/ ceaiuri / si le vom lua de la farmacie (paote ajungem la TEI ; si cosmetice/pampersi/aleze de la supermarket!!!

Am cumparat deja biberoane, tetine, suzete.....

In rest , patut, cadita, carucior, scoica, leagan.....etc...avem!

Mare branza nu am luat. I-am luat fetei o salopeta de ski pt atunci cand vine zapada. Este no name si am dat 50 lei pe ea. Dar imi place ca e groasa si o sa fie fi-mea sigilata bine si de zapada si de frig. Avema deja o geaca f groasa.
I-am luat carti de 50 lei. Erau cu mici defecte, de genul, racait cotorul, racaite un pic colturile. Inauntru aratau impecabil. Aveau reduceri bune la Girasol. Din 60 lei, am dat doar 15 lei si o carte groasa rau cu multe poze mari. AM mai dat 10 lei in loc de 30 lei si am luat si un album pt bebe cu 15 lei din 60, pt ca avea un pic o coperta racaita. M-am gandit ca oricum, fi-mea da cu ele cu azvarlita si le deseneaza, deci oricum, cand scap cartile din mana ei sunt ruptacite bine.
I-am mai luat o bratarica cu floricele d elemn si una pe fir rosu cu o gargarita ca sa dona bani pt niste copii cu probleme.
Am mai luat si biscuiti de la Hero pt fata.
Pentru bebe am luat un gel 2 in 1 de la Mustela cu 40 lei si am primit i multime de mostre si o carte de "citit" in cada pt bebe cu flori si albinute.
cam atat....

Nu am cumparat nimic pt bebe. Am destule de la fata. Ce o sa am nevoie, cumpar atunci. Am primit de la Chicco un bibe de sticla. O pritena mi-a spus ca imi cumpara ea biberoanele care le vreau. Eu vreau DR Brown. In rest o sa mai cumpar pe parcurs.

cu 29+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III

Mergi la inceput

Are cineva o lista cu bagajul de spital? Cam trebuie sa ne gandim la asta, ca avem fete si de 35 de saptamani.

Si, ar trebui sa stim ce acte, ducem pe unde si unde declaram copilul si cum luam alocatia, etc.
Si ce acte trebuie duse, si cum bagam alocatia in cont... adica birocratia asta pe care eu nu o mai stiu.

Eu ma uitat de acum 3 ani.

cu 29+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III

Mergi la inceput