Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15
asta in conditiile in care de cand eram mica am urat somnul de dupa amiaza :D.

Eu am urat de cand eram mica ... atat somnul de zi, cat si pe cel de noapte... si inca am problema asta. Dorm extrem de putin, de cand ma stiu, iar dupa ani de zile de asemenea regim, se simte :(

PS Felicitari pentru achizitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Eu iau Elevit cand imi aduc aminte adik la cateva/mai multe zile ; deja am luat 20 kg cu sarcina .. mi-e sa nu ma fac balenuta pana la termen (ianuarie!!! )
Cu somnul.. am inceput sa simt nevoia de a dormi mai mult decat pana acum, probabil bb are puseu de crestere sau efectiv obosesc peste zi .. Pana acuma nu dormeam ziua neam (doar in primul trimestru am fost mai somnolenta) apoi mi-am revenit; acuma in T3 parca as dormi si eu pe la pranz, cand il culc pe junior sa motai si eu 1 ora nu strica ...

Abia astept targul Kidex sa vad ce mai e si pe-acolo :)

Azi schimbam saptamana = 32

lui Matei (15.12.2010) si 31+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

O duminica linistita fetelor!

Eu sunt singura cu pitica azi, mai tarziu i-am promis ca iesim pe undeva asa ca fetele.

Eu am inceput sa adorm seara foarte greu, desi ma simt obosita nu pot adormi si dimineata ma trezesc cam greu. Plus ca ma mai si trezesc peste noapte. Acum mi-e greu sa citesc si povesti, abia respir pana termin de citit.

Ralu sa stapaniti sanatosi noile achizitii.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu iau zilnic Elevit. Si mie mi se pare ca mi s-a recomandat prea mult fier - Elevitul are deja 60 de mg iar Tardyferonul 80 mg. Asa ca n-am luat decat Elevit.
Legat de soia - eu as cam evita in sarcina, contine estrogeni si nu stiu cat de e buna.
Ralu felicitari pt lucrusoarele noi.

25+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

E liniste si pace si aici! Se odihnesc burticile? Eu am dormit in nestire azi, de parca nu as fi mai dormit de un veac.
Acum gatesc si pacatuiesc cu un pepsi

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Dragi burtici , astept PM cu numele doctorului, spitalul si ceza/natural....

pana acum avem Polizu si Filantropia in top!!!!

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi burtici si multumesc carmen, blue_sea, anca, mena, greyeras, bebe_strumf, katy, desert-rose, dankutza, pentru felicitari! O feliuta de tort si un pahar de sampanie de la mine! Va raspund cu intatrziere dar am avut un week-end plin! Vineri si sambata am fost in pregatiri si cu toate ca doar sambata era zi de musafiri, am primit inclusiv vineri seara o vizita care m-a facut praf! Si cu ocazia asta am primit, zic eu, cel mai frumos cadou: O REVISTA CU SI DESRE MINE! au venit sora mea si 2 dintre fetele de la atelier, "fotografiesele" cum le spun eu, cu revista ... cica, uite, ti-a venit asta prin posta ... ... am zis ca o rasfoiesc, ca citesc la intamlare ... ti-ai gasit ... am stat cred ca 1 ora si jumate impreuna si am citit-o ... cand radeam , cand plangeam ...m-a enmotionat peste toate ... voi face o postare despre asta pe blog...trebuie sa o vedeti ...

Apoi sambata am avut casa plina de prieteni si a fost super! o a 31-a aniversare de nota 10!

Simina, iti spun si eu bun venit! Sanatate multa si tie si bebelusului din burtica!
Mys, relax, take it easy!
Greyeras, felicitari pentru eco bun si fetita somnoroasa!
Bubble gum, nu stiu ce nu s-a inteles din "scoateti toate imaginile care nu va apartin" ... e posibil sa aiba mult mai mult de scos, nu doar pe ale mele ... au scos cateva de pe facebook dar tot au mai ramas ... textul l-au scos imediat( imi are rau ca nu am apucat sa fac print screen cu el pe pagina lor pentru ca treaba era grava de tot pt ei ... dar pentru restul am ). oricum lucrurile nu vor ramane asa ...
desert rose si eu am o problema cu medicamentele, iau doar aqtunci cand e grav cate un nospa ... eu am facut o prostie si am stat cu mari emotii oana am aflat ca bebe e bine ... aproape ca mi-e teama sa vorbesc despre asta ...
anca, in curand vine bebelusul tau ... wow, cand am vazut 35 de saptamani parca m-au apucat pe mine emotiile ... eu o tin de 2 saptamani cu bibilitul prin dulapuri si alte sifoniere ... mai am putin dar vreau ca decembrie sa ma gaseasca exclusiv lenevind ... in limita posibilitatilor ... insa 90% decembrie va insemna

dankutza ... si pe mine m-a intrebat medicul daca mai vreau alti bebei si sa ma gandesc daca vreau sa-mi lege trompele ... mi-a zis ca sa ma interesez ce inseamna, sa il intreb tot ce mi-e neclar dar ca sa retin ca e ireversibil ... dar ma gandesc ca nu as putea lua o asemenea decizie ...cred ca pe undeva mi s-ar parea nedrept ...

dankutza, si mie mi-a dat femibion ... dar cred ca de 1 luna nu am mai luat ... poate asa, una pe saptamana ... nu stiu de ce, pur si simlu mi-a veit mie ca nu e musai ... ... tu la Haiduc mergi si la medical city? ca stiu ca pe "tura" doctotului meu e si el ...

ralu, sa-ti fie cumparaturile de folos! si eu mai am cate ceva de achizitionat si abia astept ... cred ca pe la inceputul lui dec...

Pup! fug cu Honey la gradi si ma intorc la povesti!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 27+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata fete si o saptamana minunata !

Saptamana asta va fi targul Kidex - poate ne gasim mai multe doritoare sa mergem impreuna
http://kidexbabyboom .ro/evenimente/program-seminarii.html

Mami - asteptam continuarea

lui Matei (15.12.2010) si 32+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mami!!! Felicitari pentru revista! Musai sa ne dai si noua linkul sa citim articolul.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Si eu iau Elevit, la fel ca Mys: cand imi aduc aminte. De ingrasat: am ajuns la 13+, si nu-mi mai vine sa ma cantaresc.

Azi trebuie sa ajung la MF pt prenatal, dar sunt si la birou. Apropos am facut 2 ore!!!! Cine naiba s-a gandit sa faca repetitie lunea! Cand e tot timpul f aglomerata zona de nord.

32+

Mergi la inceput