Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele, daca se poate sa modificati listuta de la nasteri, la mine sa gresit. am nascut pe 10 noiembrie, prin cezariana dupa o zi si o noapte de contracti, 2300 gr si 49 cm scor 10. la 36 de saptamai. acum sunt iar in spital din cauza febrei mari 40 , sa infectat operatia, ieri m-am muls ca sa nu pierd laptele au iesit peste 60 ml azi au iesit 2 ml, sa dus tot azinoapte, pitica este bine acasa cu mama. eu fac antibiotic .sa aveti o duminica frumoasa.

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

noi suntem bine, cuminti. maine terminam saptamana 37...nu am dureri,dorm bine de 2 zile...

BUBU cum te mai simti¿tot asa umflate iti sunt picioarele. pune-l pe pitic la san foarte des sa urce laptele.eu nu o sa iau nici un ceai ca matroana nu e de acord cu nimic.zice ca daca o pun la san des, laptele urca.

FLISA felicitari pentru Mihnea. sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii!!

MACARIE sper sa te faci bine repede sa te poti bucura de primele zile alaturi de bebe.e bine sa iti scoti lapte sa nu il pierzi.asteptam vesti bune!!

LAURIKA esti urmatoarea pe lista, nu¿tinem pumnii!

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

noi suntem bine, cuminti. maine terminam saptamana 37...nu am dureri,dorm bine de 2 zile...

BUBU cum te mai simti¿tot asa umflate iti sunt picioarele. pune-l pe pitic la san foarte des sa urce laptele.eu nu o sa iau nici un ceai ca matroana nu e de acord cu nimic.zice ca daca o pun la san des, laptele urca.

FLISA felicitari pentru Mihnea. sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii!!

MACARIE sper sa te faci bine repede sa te poti bucura de primele zile alaturi de bebe.e bine sa iti scoti lapte sa nu il pierzi.asteptam vesti bune!!

LAURIKA esti urmatoarea pe lista, nu¿tinem pumnii!

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Am auzit si eu de uleiul de ricin, dar sa vad daca aici se practica, nici nu stiu daca as gasi...Marti, la control, il intreb pe dr.
Aici se prefera anestezia rahidiana (spinala)...dr meu ii spune ELA sau asa ceva, dar din cate mi-am dat seama e vb de spinala, si i-am spus deja ca o sa vreau...doar daca, printr-o minune, m-as dilata ft. repede intr-un timp ft. scurt si nu mai pot apela la ea, dar, in rest...anestezie cand ajung la dilatatie de 4 cm (asa a zis dr meu, cel putin).
O sa astept cu inducerera atata timp cat bebe e bine si e in siguranta sa mai stea...Of, ce emotii!!!
Multumesc inca o data pentru sprijin, conteaza atat de mult pt. mine sa stiu ca cineva imi poate raspunde...Imi pare tare rau ca v-am descoperit atat de tarziu, dar nici acum nu e tarziu, "aventura" de acum incepe, dupa ce se naste puiul...
Sunt mai debusolata putin pt. ca sunt doar cu sotul aici, tara straina, cu alte obiceiuri...bine ca dr. meu vorbeste ft. bine engleza...sper sa trecem cu bine...
Referitor la vaccinul anti-TBC- aici nu se mai da la nastere, ci in primele 2 luni, asa mi-a spus pediatra...ca au facut nu stiu ce studii si cica e mai bine asa...Acum sa intreb sa nu fie probleme ca la cele importate in Ro.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Dragele mele,

am avut o saptamana nebuna (ultima la servici), sunt in urma rau cu cititul si ni azi nu voi avea timp sa o fac. Va felicit Bubu, Mami de 2.
Eu sunt dispeata cu lotul de vaccinuri anti-TBC, poate ati vazut la stiri, de altfel de asta vara sunt probleme cu el. Piticul meu va prinde exact acest lot...
Am intrat doar sa va rog frumos(cele care nu ati nascut inca) sa va informati...am vazut la stiri aseara ce se intampla si nu e de joaca! Eu am cautat pe net si am dat cu groaza de o pagina unde zeci de parinti scriau despre problemele pe care le au copiasii lor de cateva luni din cauza acestui lot de vaccin importat se pare din DAnemarca. Am plans in hohote cand am citit, e inadmisibil ce se intampla si faptul ca nu se ia o masura de catre minister! De ce nu se fac publica informatia asta, tebuia a iasa un adevarat scandal national.Cititi si voi aici: http://www.qbebe.ro/intrebari-si-raspunsuri/bebelusul/vaccinuri-si-tratamente/in-caz-de-adenopatie-supraclaviculara,-urmare-a-avaccinului-bcg,-se-administraza-tratament-cu-izoniazida,-rifampicina-si-pirazinamida,-inlocuita-ulterior-cu-etambutol--q---varsta-6-luni-si-a-fost-operat.

Oare pot sa refuz vaccinul la spital, avand in vedere ca e maternitate de stat? As astepta pana trec problemele cu lotul asta, in niciun caz nu im voi expune copilul unui asemenea risc. Mai bine il vaccnez mai tarziu...se poate administra mai tarziu? Nici nu stiu cu cine sa ma consult,medicii o stiu pe a lor...

Va pup cu maxima ingrijorare...

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui mya85

laurika se pare ca noi doua avem multe in comun: am fost impreuna la odiseea delfinasilor, acum la aceasta odisee si vei naste chiar de ziua mea interesant... nu e si ziua ta in urmatoarele doua saptamani? poate aflu si eu cand voi naste e frumos sa sti ziua in care te vei intalni cu , eu daca vreau sa merg pe natural mai am de asteptat...

mami de ( iulie 2010) si 38+ cu

ZIua mea de nastere e in iunie, pe 25...dar alt lucru in comun e ca amandoua am pierdut o sarcina iarna trecuta si apoi ramas gravi la cateva zile distanta.si eu am vrut pe natural, dar nu ma lasa medicul, a zis ca nu are curaj sa ma lase la risc.ce-drept, nici nu mai sunt in forma de cateva saptamani,am dureri crunte de spate,C ma alearga..acum stau la ora asta pe net fiindca ne-a cotropit patul si abia l-am convins sa meaga inapoi la el da mie mi-a sarit somnu:(.Sa stii ca si eu ma uit dupa posturile tale, spe sa eusesti pe natural si sa ne descurcam cu familia marita, ca tare mi-e teama :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 38+ cu

hehe, macar ziua de 25 daca as prinde-o ar fi super. asa ma gandeam ca ar fi frumos sa nasc pe 25 nov, avand in vedere ca F este nascut pe 25 iulie ar fi ceva sanse deoarece pe 23.11 sunt programata pt membrane sweep si cica daca functioneaza ar trebui sa se declanseze nasterea in 48 de ore...

mami de ( iulie 2010) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Buna si de la noi.
Nu am mai scris pt ca am o stare ff proasta, nu imi mai convine nimic, stres, nerabdare, ganduri mii si mii, efectiv nu mai am chef sa fac nimic, nici macar sa stau in pat. offfff. cat o mai dura? joi ar fi DPN-ul meu. O sa vb cu dr pt ca nu am deloc de gand sa stau prea mult peste, in niciun caz 2 sapt pana la 42 sapt. cat se cam practica. O sa vad ce si cum dar eu tot sper ca doar doar mi s-o declansa nasterea de la sine.
In rest am citit din urma, BUBU off ce mai patanie si cu alergia asta, dar o sa vezi ca pana la urma vor trece si problemutele astea, important e ca bebi este bine, acasa si esti in sfarsit MAMICA.. Insista cu pusul la san, nu te descuraja si stai calma.

Macarie sanatate multa multa, sa treaca repede si sa mergi acasa la puiut.

Aschiutza si voua la fel, bine macar ca nu mai are baietelul febra.

Bioana ma bucur ca dormi mai bine noaptea, la mine nu mai exista nopti linistite, am efectiv insomnii. Astept clipa cand voi intra si va voi scrie ca plec la spital.

Va pup si va doresc o seara placuta.

Adriana, 39+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Flisa felicitari si tie!!!!

Adriana, 39+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Dannah, am citit si eu stirea astazi despre efectele urate ale vaccinului si m-am speriat. Vineri am intalnirea cu neonatologul si o sa il intreb ce si cum. Iar maine vreau sa o sun pe pediatra sa o intreb ea ce imi recomanda. O sa va spun ce aflu.

Prima mea intrebare e de ce se face acest vaccin la o varsta atat de mica. Mi se pare ca sansele sa intre in contact prelungit cu un bolnav de tuberculoza activ sunt f mici. Si am citit ca tbc-ul nu se transmite asa usor ca e nevoie sa stai mai mult timp langa un bolnav ca sa iei.

Uf, chiar nu stiu cum e mai bine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

dannah uite aici cineva afirma ca vaccinarea se poate refuza specificand i o baza legala:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148094&whichpage=15

Macarie imi pare rau de complicatii, sper sa te refaci repede!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput