Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Offf, Looana, prin ce ai trecut, mamico! Chiar ca ingerul tau a fost cu tine si te-a tinut in viata!!! Am plans la mesajul tau, tare m-a impresionat, bine ca s-a terminat, sper sa te recuperezi repede si sa fii sanatoasa sa-l cresti pe bebitz! Tare dulcel e!
Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Doamne, Looana, prin ce ai trecut! Nu am cuvinte.... Iti doresc sa te refaci cit se poate de repede si sa iti revii dupa asa o trauma. Multa sanatate si lui bebe si sa fiti fericiti fiecare clipa . Esti o mama puternica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Doamne, Looana, prin ce ai putut trece, Dumnezeule,ce-am mai plans, iubitaaaaa, chiar ai avut un inger langa tine, -si tu si puiul ati avut!! Bine ca esti bine, bine ca stim de tine, te vei restabili..
Ia-ti energie de la pui, gandeste-te ca totul a fost pana la urma ok,ca sunteti impreuna, ca poti sa te bucuri de minunea ta in fiecare zi, alaturi de ai tai! Looana draga, nu mi-as fi imaginat nici in ruptul capului ca asta e motivul pentru care nu mai stim nimic de tine, of, of...Fruntea sus, draga mea,acolo sus e cineva care ne iubeste!
Ghemotocul e minunat, un ochios scump care este fericit sa o aiba pe mami a lui langa el in fiecare clipa.!
Bine-ai revenit,draga mea, refacere buna in toate privintele si multa multa sanatate!!

Doura, exact asta a fost, -am scris gresit fire- la metalul ala faceam alergie, sigur, la capsele alea nenorocite, ca azi sunt jumate din cat eram ieri si nu imi vine sa cred.Burta parca fusese umflata cu pompa, acum e ok, revin la normal incet-incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Vai Looana prin ce ati trecut! Cand amica ta a postat ca esti bine si ca urmeaza sa iesi de la terapie intensiva mi-am imaginat ca au fost ceva complicatii pentru ca stiam ca dupa cezariana in cateva ore te muta de la terapie intensiva in salon, nu dupa cateva zile. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca ar fi putut ceva atat de grav.
Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau, cineva acolo sus chiar te iubeste!
Ma bucur ca acum ti-ai revenit si esti mai bine si iti doresc multa sanatate si putere sa te ocupi de Flor! Asta e cel mai important, ca esti in viata alaturi de puiul tau!

Ina poate gasesti si acolo BiGaia (sau BioGaia). Sunt probiotice, se administreaza 5 picaturi pe zi si il poti amesteca ca putin lapte matern sa i-l dai cu lingurita. Din ce am citit pe forumul german da rezultate bune si Doura zicea ca a folosit si ea la Misso.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Azi am fost si noi la dermato cu Irina.Ne-a dat o crema cu antibiotic s-o dam numai pe bubitele care au facut deja crusta maro,se numeste Fucidin si ne-a mai dat ceva,niste cutii cu praf care se dizolva in ceaiul in care ii facem baita.Se numeste AVEENO ACTIVE NATURALS ( SKIN RELIEF BATH TREATMENT) ,100% NATURAL COLLOIDAL OATMEAL.Dermatologist recommended Relieves itchy,irritated skin due to: poison/ivy ,oak,sumac,rashes,insect bites,eczema.
Sa-mi traduca si mie cineva ca nu stiu engleza.Nu radeti!
Diagnostic : eritem veziculo....nu stiu cum ...
Sa vedem ce efect va avea...

AVEENO ACTIVE NATURALS ( SKIN RELIEF BATH TREATMENT) ,100% NATURAL COLLOIDAL OATMEAL.Dermatologist recommended Relieves itchy,irritated skin due to: poison/ivy ,oak,sumac,rashes,insect bites,eczema = tratament de baie care calmeaza pielea (relief = usureaza), 100% ovaz coloidal natural. Recomandat de dermatolog. Usureaza (calmeaza) pielea iritata si cu mancarimi datorate: -poison/ivy ,oak,sumac nu stiu ce inseamna in contextul asta-, iritatii, muscaturi de insecte, eczeme

Sper ca te-am lamurit un pic si sper sa treaca!

Onutz de Lucian Gabriel (8.11.2012)

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Multumesc,onutz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Looana,offf mi s-a facut pielea gaina cand am citit prin ce ai trecut !Dumnezeu e mare si are grija de noi!BINE ca s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

LOOANA, sanatate multa, recuperare rapida! E cumplit prin ce ai trecut, bine ca sunteti bine acum si tu si bebelul!

BUBU, ma bucur ca sunteti amandoi mai bine. Sanatate multa si refacere completa iti doresc.

Eu nu ma simt pre bine, emotional vorbind...devin anxioasa, agitata, cum spuneam, nu dorm...oare sunt o mama rea daca cer cezariana fara sa fie neaparat nevoie??? Cunoscutii ma vor judeca, cu siguranta, insa simt ca nu pot trece printr-o nastere naturala, eu, care pana acum am zis ca sunt puternica, si ca incerc pana la capat...nu stiu...de abia astept sa treaca si ziua de azi sa vorbesc maine cu dr...
Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Fetelor va multumesc pt gindurile bune.
Eu azi plec la Dr.Gineo pt reteta ,trebuie sa iau citeva luni tratament pt refacerea sangelui.Si in plus vreau pastilute care sa-mi opreasca lactatia,mi-as fi dorit mult sa-i dau lapte ,dar bebele meu e foarte lenes si suge 5 minute dupa care adorme 10 minute ,iar suge 4 minute iar adorme 15 minute,si in ritmul acesta nu facem decit sa stau toata ziua cu el in brate,problema e ca nu suge odata 30 minute si sa bea 50-60 ml lapte si el ia foarte incet in greutate ,in plus daca ai dau o sticluta de lapte doarme neintors 3 ore.Am incercat toate variantele de al tine treaz si nu pot ,am incercat sa-l dezbrac asa reusesc sa-l trezesc dar nu sta mult 5 minute si iar adoarme dus.
Asa ca azi merg sa-i iau aparat pt incazit lapte si un sterilazitor pt sticle.
Din spital la fel mi-au recomandat sa-i dau paralel si sticla si piept dar daca ai dau o sticla o bea toata,doarme dus si eu mor de durere de piept.Voi folosi Aptamil Pre pt noi nascuti,in spital a baut acesta si a fost f bun.
Cum va descurcati cu colicile?Eu am Colief si de ieri de la farmacie am mai luat si Sab simple.
O zi buna

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Looana daca nici Sab Simplex nu functioneaza pentru colici poti incerca BiGaia, ii scrisesem si Inei, moasa de la curs ni le-a recomandat ca fiind eficace in majoritatea cazurilor.
Daca alaptatul nu functioneaza nu e capat de lume, de asta exista si laptele praf..pe langa pastile mai poti bea cateva zile si ceai de salvie (Salbeitee), il gasesti la farmacie. Mie asta mi-a prescris ginecologul cand l-am intarcat pe V. Si sanii trebuiesc detensionati, varza ajuta si ea iar la dus prin masare sa iasa laptele atat cat nu mai simti tensiune.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Looana, mamico, nu am cuvinte! Ma bucur nespus ca acum sunteti bine amandoi, si cu ajutorul lui Dumnezeu iti vei reveni! Multa putere si incredere, ca Dumnezeu chiar va iubeste!

Bubu, ma bucur ca esti mai bine si ca in sfarsit ai inceput sa iti mai revii. Poate incet incet isi revind si picioarele. E tare emotionant felul in care povestesti despre cum s-a nascut Nicholoas.

Laurika sper ca esti ok si bb-le vostru la fel.

Dana, ce ai facut pana la urma cu amigdalita? Tratament sau a trecut cu de-astea de casa?

Mena, unde esti, ce face delfinasul?

IPopica esti tare simpatica cum povestesti despre Mara! Tine-o tot asa ca esti minunata!

Mami, ce bine ca ne-ai scris! Bine ca Ivan papa la san. Asa poti profita si tu cand face el nani sa te odihnesti si tu.

Gina ma emotioneaza foarte tare cand povestesti de Andreea si Sofi. Imi doresc tare mult ca si Sara sa il primeasca pe bb la fel, dar am mari emotii!

Angiuta, Aschiutza, Ina

Bioana, tu pe unde esti? Ce face Irina?

Doura scoatem niste motate, poate, poate dra. Layla se hotaraste sa vina! Hai Doura!

Pya eu cred ca nu e corect fata de tine in primul rand sa iti pui problema ca ai putea fi o mama rea pt ca vrei cezariana cand bb nu se da iesita. E normal sa fii anxioasa si e normal sa iti faci griji peste termen. Eu pe Sara am nascut-o la aproape 41 de sapt prin cezariana pt ca nu dadea niciun semn. Nu a fost decizia mea si chiar si acum imi reprosez uneori ca n-am avut rabdare/ tarie sa astept mai mult. Pe de alta parte ea avea circulara, exista si o mica disproportie cefalo-pelvica, risca sa intre in suferinta... Nu stiu, timpul nu il poti da inapoi niciodata, dar DD hotaraste pt noi si cu siguranta felul in care se intampla lucrurile in cele din urma ajung sa reprezinte cea mai buna solutie.
Ai incredere in tine si in medicul tau si fa exact ce iti dicteaza sufletul. Nu naste nimeni in locul tau si nimeni nu are dreptul sa judece sau sa comenteze.

Fetelor eu nu sunt intr-o stare prea buna. Tocmai de aceea nici nu am scris ieri, desi am citit tot. Am ajuns la biserica de dimineata, asa cum voiam, apoi am fost la ORL. Concluzia e ca pe fondul sarcinii cand oricum apare inflamarea mucoasei, o simpla raceala s-a transformat in sinuzita si niciuna din variantele de drenat nu a mers, asa ca am trecut pe tratament cu antibiotic. Nu sunt f fericita cu asta, dar n-am de ales. Ma dureau f tare si o infectie la cap acum e mult mai periculoasa decat tratamentul. Ma simt si f obosita din pricina asta, as sta non-stop in pat, iar lumina de afara ma deprima groaznic. In plus am mai avut si niscaiva discutii cu al meu, Sara e maraita iar dimineata am lasat-o plangand la gradi, ca ea vrea sa stea cu mine, nu acolo, si tot asa... Off, trebuie sa ies neaparat din starea asta ca daca nasc pe fondul asta o sa fie cam nasol.

Gata, m-am vaitat destul! Va pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 36+

Mergi la inceput