Felicitari Laurika! Haide Angelique, Adriana! #46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

epopeasca noua moasa la curs ne-a recomandat tot probiotice, se numesc Bigaia. Se gasesc si in Ro sub denumirea de Protectis si sunt mai ieftine fata de ce ai postat tu.
http://www.farmaciastejara.ro/protectis-picaturi-probiotice-pentru-copii-p-3484.html
Sticlura e mica dar din ce am citit pe forumurile germane ajunge mult timp si se pastreaza in frigider.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ac, nu am citit ce ti-au mai spus fetele...deci praful ala e pe baza de ovaz.poison ivy e o iedera, sumac un arbust..aste provoaca eczeme daca le atingi ceva ac la urzici...ovazul e ef bun pt piele, eu cand ii faceam lui misso baie ii puneam i cada un saculet cu fulgi de ovaz..fucidin ala e antibiotic da am auzit de el...probabil asta e vreo micoza nu stiu exact
da, eu am avut dpn azi dar vad ca bb nu se grabeste..nu am semne clare inca deci mai asteptam ...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

biogaia ii dadeam si eu lui misso din cand in cand..vedeti ca se tin la frigider dupa deschidere si expira in 20-30 de zile ..
mami de 2, asa am avut si eu lohii si a fost totul ok..cred ca te-au speriat povestile cu lohiile ca niste rauri:).probabil la unele femei sunt f abundente

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

mda..am scris mesaj si l-am pierdut ..so, revin...
nu uitati sa tineti bb sa scoata aerul dupa masa , nu-i culcati everrrrrrrrrrrrrr direct ...am mai citit candva ca atunci cand ii schimbati de scutec sa nu-i ridicati de picioare in sus si sa puneti scutecul ci sa il strecurati pe sub bb din lateral..faceti-le masaj circular pe abdomen in sensul acelor de ceas...exista si pernute pt bb cu samburi de cirese parca, acre se incalzesc si pe pun pe burta(nu fierbinte, nu puse direct ofc)..contactul piele pe piele iar ajuta f mult dar nue cazul la voi acum ca e f frig...eu NU recoman de loc asa zisele "remedii miraculoase" de colici care sunt pline de zahar si alte porcarii....

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Citat:
Gina,incearca BABY DRINK pt.colici.Fina mea a fost f multumita de el.Cica face minuni.

Alina mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
si Irina ( 7.11.2012)

Baby drink e indulcit, noua pediatra ne-a spus ca nu e prea indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipraty

Citat:
Gina,incearca BABY DRINK pt.colici.Fina mea a fost f multumita de el.Cica face minuni.

Alina mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
si Irina ( 7.11.2012)

Baby drink e indulcit, noua pediatra ne-a spus ca nu e prea indicat.

Am avut la Andreea si am renuntat rapid la el ca nu ne-a ajutat deloc si era foarte dulce.

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mai fetele mele dragi,

zici ca am inviat dupa ce mi-a scos firele alea, sunt alt om! da am inca picioarele umflate, dar azi dimineata aveam si mijlocel, ceva ce era ieri o chestie dreapta si mare, fara forma, mi s-a dezumflat si burta si ce e sub burta, nu am mai avut fata umflata..Picioarele sunt in continuare extrem de dureroase si atat de tari ca uneori ma gandesc ca daca bag un ac, poate iese mai rapid apa aia acumulata

Bebe mai are doar un pic de galben pe nas si o bucatica pe gat, corpul e iarasi roz, fetzisoara la fel, dragul de el..Azi l-am pacalit si l-am pus si la tzitzi, am mai muls 35 ml dimineata si asta ii dau prima data, ca la prima ora e atat de leneeees, nici nu s-ar uita el la sanii mei.In general nu se omoara, dar cand ii e f foame ii recunoaste de prieteni.Nu vine mare lucru, insa vine, iar el galgaie, cumva, cand vrea sa se prinda bine, asa ca incet-incet imi revin si la capitolul asta..Sper!

Dimineata mr Nicholas continua sa isi ia baia de lumina stand ca broasca la lumina pe pieptul lui tati..Se intoarce pe ambele parti, nu imi vine sa cred, abia a facut o saptamana!!plus ca daca il pun asa pe umar, trage de cap sa il tina drept de zici ca e drapel! mor dupa el! Acum l-am pus in varful patului, unde am facut colac perna aia uriasa de gravida si el sta bine merci acolo, relaxat maxim si dormind tun, ca de abia a papat.A inceput sa faca falcute si el..

Am inceput sa il spal la chiuveta cand face kk, se pare ca ii place si il amuza, ca zice el ceva acolo, in gand, dupa figurile pe care le face.V-am zis ca nu vreau deloc sa folosesc servetele umede cand sunt acasa.

Menics, asa e, daca nu ii pui cuculetul in jos cand ii pui pampersul risti o mini fantana arteziana cand deschizi scutecul:), ne-am luat-o si eu si taica-sau, numai ca era deja schimbat:), asa ca s-a amuzat pe socoteala noastra.

Continua sa fie extrem de cuminte si sa doarma noaptea tun, abia il trezesc sa pape,apoi il schimb si doarme de n-are treaba; nu are decat o singura alunita langa cuc, am cautat de l-am zapacit, nimic nu e pe el, eu si taica-sau suntem plini de alunite mici, amandoi.

E tot asa, fara gene fara sprancene, e mortal! are perisorul ca matasea si stralucesteeeee, il pup non stop pe cap.
Buricutzul cred ca o sa cada curand, la ce vrejulet uscat are acolo..
Parca se schimba toate, azi m-am aranjat un pic, sa mai dau si eu de mine, ca pana acum nici nu m-a interesat, aseara am mers la spital in nite pantaloni de pijama, noroc ca sunt negri si nu si-au dat aia seama, dar nimic nu intra pe mine la ce umflata eram, iar aia de gravida aveau taietura tocmai sub burta, asa ca..asta a fost.

Sunt 7 grade la noi azi, nici nu imi vine sa cred ca e si insorit! e asa de frumos!asa era si in dimineata cand ma pregateau, pe masa aia din sala de operatie:ma uitam pe geam si ma gandeam fericita in ce zi frumoasa vine puiul nostru, rasarea soarele din ce in ce mai puternic si era atata lumina calda si clara incat imi cuprindea si mintea si sufletul si parca viata insasi ma saluta de cealalta parte a geamurilor.. Va ramane o dimineata de neuitat! NU stiu daca v-am spus ca un zapacit de anestezist, dupa ce l-au scos pe Nicholas, oracaind,a bagat capul sa ne spuna:"gata, l-au scos pe primul!"(???)-imaginati-va cum am ramas noi! Toata lumea a ras, cand ne-au vazut mutrele

Am senzatia ca am inviat, dragelor, astept vestile de la voi, Doura, nu i-ai spus lui Layla ca a ajuns la portita de iesire si ca are voie sa o deschida, de acum?

Si daaaa, asa zic si eu, ca de multe ori trebuie multa rabdare, fiindca pana iese aerul iti vine sa il pui jos..La noi functioneaza mai mult pozitia aia in care il tii pe picior, capul in mana ta so si il mangai jos, la spate, aia cu tinutul pe umar rar da roade, insa fetelooor, trage niste mitraliere de iti rupe mana!!
De Laurika nu stim nimicutza??
Hai ca mai e un pic, dragele noastre si curand, toata gasca o sa isi aiba bebeii in brate!!

va pup pe toate si mai trec!

Mergi la inceput

bubu, cred ca ai facut reactie alergica la fire..bine ca esti mai bine ..si eu pe misso tot asa o tineam ca sa scoata aerul, mai rar pe umar ...
layla cred ca mai vrea sa stea putin. np nu o grabim..cand e pregatita vine ea

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Sa venim si noi la raport. Dar inainte sa ii zic lui Bubu ca ma bucur ca sunt mai bine si ea si Nicholas, se simte alt tonus si din postarea ta. Multa sanatate va doresc!

Doamne ajuta fetelor ce trebuie sa nasca zilele astea, nastere usoara si bebelusi sanatosi!

Despre lohii - si eu am avut o sapt dupa care doar scurgeri asa bej insa m-am bucurat degeaba, de vreo 2 zile mi-au revenit destul de abundente, am inteles ca se intampla sa revina, timp de 6 sapt e posibil sa reapara ca o menstruatie...

Noi ne luptam cu colicii, dau infacol dar nu functioneaza mereu. Azi de ex la baita avea Riana o burtica mare si balonata, si apoi a si vomitat lapte acru, dupa masa asta nu a digerat mai nimic, nu stiu de ce...se aduna de multe ori ghem si se inroseste la fata, tare greu pana trece perioada asta. Cu somnul noaptea a fost mai ok ultimele 2 nopti, am prins si cate 2-3 ore legate.

Vaccinul tbc aici nu se face deloc asa ca nu pot sa imi dau cu parerea...

Mai vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce.
Sanatate tututor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna seara!
Felicitari pt toate care au nascut si au devenit mamici ma bucur ca bebei sunt bine,sanatosi ,si celor care asteapta sa aibe nastere usoara si refacere rapida.
Eu am avut programata nastere cezariana pe 15.11 dar imtre timp mi-sa rupt membrana si a nascut natural fara epidurala chiar nu am cerut nimic de la ei .Totul a durat 12 ore de travaliu.Dupa nastere mi-sa declansat o hemoragie puternica de aici a inceput tot ...am piedut 5 litri de sange.M-au operat exact in sala de nastere avea la un momendat plin de medici in jurul meu,atit mai stiu,au facut o operatie pt eliminimarea placentei.Din pacate sangerarea tot nu sa oprit nici dupa au scos placenta,mi-au dat la greu tranfuzi cu sange, m-au mutat sala de operati in speranta ca vor reusi sa-mi opreasca sangerararea care tot nu au reusit.Au fost obligati sa ma transfere intr-un alt spital la 300 de m.unde au trebuit sa -mi scoata uetrul afara,alta varianta nu aveau.Pt medici importanta a fost sa ma tina in viata ca bebele meu sa aibe mama,acesta a fost raspunsul Doctorilor pt sotul meu,ei au hotarit singuri fara acorul sotului ce fac cu mine.
Am avut un inger puternic pt ca sansa a fost foarte mica sa spuravietuiesc,si noroc ca m-am dus la alt spital unde sunt medici buni.
La iesire din spital o Doctorita care sa ocupat mult de mine,mi-a zis va ea cu siguranta nu ma va uita niciodata in viata ei cit ia fost de frica pt mine ,pt ea am fost un caz unic ...Am stat la terapie intensiva 5 zile de recuperare ,nu putea sa merg,eram o leguma dar m-a bucuram ca triesc si incet,incet mi-am revenit.Dupa citeva zile mi-am vazut bebele ,care e pt mine totul,mi-am revenit cit de cit repede ,bebele mi-a dat multa putere,sunt acasa de citeva zile ....dar am am trecut printr-o faza destul de grea pt.ca ma bufnea plinsul cind ma uitam la bebe ,cel mai greu i-mi era cind era singura cu bebe.
Ma uitam la el si nu i-mi venea sa cred ,ca printr-o minune sunt linga el.
O seara buna ,am sa va mai scriu ....pina atunci toate cele bune,nasteri usoare , sanatosi si sa auzim numai de bine

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput