costum spiridus, unde
fetelor pe unde ati vazut de cumparat costume de spiridus varsta 3 ani , ? ideea este ca nu as vrea sa sar de 100 ron avand in vedere ca il poarta doar o data. ms mult
Raspunsuri
irinabobe spune:
da Laura ceva in genul asta...ne trebuie pentru serbarea de Craciun , dar ori am gasit la peste 2 mil ori pentru copii mai mari...nimic pentru 3 ani...
Laura25 spune:
Irina, pe al lui Rares al meu l-a facut soacra mea. Ti l-as da pe al nostru, dar sigur e prea mare (Rares avea 6 ani in poza asta). Dar daca vrei, vorbesc cu ea si poate va face si voua unul. Sigur, sigur te costa mai putin de 100. Zi-mi daca vrei si intreb si eu mai departe.
irinabobe spune:
Laura multumesc mult. daca nu reusesc sa gasesc de-a gata saptamana asta o te rog sa intrebi ce si cum.
adi2003 spune:
Mai e varianta inchiriatului de costum. Sunt firme care se ocupa cu asa ceva. Am dat o cautare pe google si am gasit rapid una in Bucuresti.
irinabobe spune:
adi as evita inchirierea pentru ca e destul de mic copilul si cine stie ce varsa pe el sau mai stiu eu ce...
adi2003 spune:
Atunci varianta de cumparat, sub 100 lei, am vazut aici:
http://www.costumici.bizoo.ro/vanzare/5197169/Costum-Spiridus-de-Craciun
Eu am gasit oferta pe net, la nimereala. Deci trebuie sa suni sa intrebi daca e valabila, cat e trasnportul si vezi daca iti convine. Din cate vad firma e din Iasi.
irinabobe spune:
din pacate ce e sub 140 ron e doar pt inchiriat. primul e de vanzare dar e mult prea mare
adi2003 spune:
M-am oprit la primul, pt ca specifica ca are marimi diverse de la 2 la 6 ani. Nu intotdeauna poza corespunde cu realitatea. De aceea e bine sa intrebi inainte de a comanda online.
Mai exact aici e costumul de care iti spuneam:
http://www.costumici.ro/spiridus%20Craciun
Zice ca are si marime de la 3-4 ani. Eventual suni si intrebi masurile exacte.
Am vazut ca pe site scrie ca livreaza si cu Posta romana, deci iesi si cu transportul mai ieftin decat prin curier.
Sau poate gasesti alte variante de cumparat.
Daca e reclama, rog un moderator sa stearga linkul.