burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Ele spune:
Pai se lua lumea de avatarul meu "scandalos" in aceste vremuri. :))
Paula eu as anula-o pe aia de maine. Saptamana viitoare cred ca e ok pt eco.
La mine urmatoarea programare e pe 4 decembrie. Dupa UM o sa am vreo 9 saptamani .Ma rog sa fiu rabdatoarea pana atunci.
Elena & Denisa
paula_m spune:
Elena, ce faci? Cred ca numai noi 2 mai bantuim pe aici...
Inca nu m-am hotarat la care programare sa renunt, parca totusi ma trage inima si spre maine...macar sa am confirmarea ca sunt gravida..., sau sa mai stau inca o saptamana, ca daca nu sunt gravida, te las singura pe aici, ca vad ca restul fetelor sunt ocupate...
De vreo 2 zile poftesc incontinuu la maioneza. Cu orice, nu am preferinte, doar maioneza sa fie
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Paula o sa fii bine. Sunt sigura!!
Cum sa ma lasi singura?
Intr-adevar iti inteleg f bine nerabdarea asa ca fa cum crezi ca e mai bine pt psihicul tau.
Eu la primul eco vroiam sa vad ca e acolo unde trebuie. Acum na..vreau si inima. :))
Femeile sunt greu de multumit!!
Eu stau mereu cu DC-ul deschis.mai citesc si la mai iunie ca initial scriam la ele si mai stiu de fete.
Elena & Denisa
anca_toma spune:
buna fetelor,
intru si eu sa mai animez situatia.
paula eu clar m-as duce maine , dar eu sunt fff nerabdatoare. Macar ceva sa stiu, nu pot trai in necunoscut.Dar cum zice si Ele ai dreptate femeile nu se multumesc ever.eu am vazut ca bebe e pozitionat ok si am auzit si inimioara , dar am vazut si hematomul deci na oricum ai da-o nu e bine.
Eu citesc zilnic dar na nu tot timpul am ceva de zis.
Astept cu nerabdare vesti de la gemenasii nostri.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 7s
betty200 spune:
Va salut fetelor!
Pe mine m-a mancat undeva si mi-am facut astazi beta din nou, dela 11923 cat era vineri a crescut doar la 26286 deci s-a dublat in 3,5 zile (80 ore) iar eu nu sunt obisnuita ca la mine crestea f mult, stiu ca toate calculatoareler de Beta HCG spun ca peste valoarea 6000 beta se dubleaza la mai mult de 96 ore adica mai mult de 4 zile dar mi-e frica de schimbarea asta brusca de crestere. La mine s-a dublat asa:
- la 0,86 zile apoi la 1,2 zile apoi la 1,4 zile apoi la 1,6 zile si acum ultima data la 3,5 zile ... mai bine nu faceam nici o analiza ... am vrut sa-mi fac si homocisteina asa ca am zis cu un drum sa vad cum stau si cu beta ... saveti careva informatii mai precise despre cresterea beta la valori mai mari?
Am mai scris cred ca vineri am facut eco si s-a vazut sacul ovular de 9,6 mm si vezicula vitelina de 2,4 mm cu recomandare de eco peste 2 saptamani, dupa ecograf aveam 5 saptamani fix, dupa calculele mele erau 5 sapt. si 2 zile.
Mony08 spune:
Ele eu nu m-as fi dus asa devreme la eco,ca si eu m-am gandit ca e cam devreme,si la fel ca tine vroiam sa se vada inimioara. Stiu ce am patit la Denis,am fost pe la 7 saptamani parca la o doctorita,care mi-a spus ca n-am cum sa fiu gravida , si la 8 saptamani cand m-am dus la alt doctor normal ca eream. De aceea acum am vrut sa astept cat mai mult posibil.
Il admir enorm pe doctorul lu amalia,asa as vrea sa fie toti doctorii.
Si eu cred ca e sarcina in evolutie,dar maine mai fac un test beta hcg,daca asa zice doctorul ,respect ce spune doctorul.
Acum ma supara o raceala,de care daca nu reusesc sa scap zilele astea,dupa cum spunea medicul , ma baga pe antibiotic,sper sa nu se intample lucrul asta si sa treaca cu ceai.
paula daca mai poti sa rezisti o saptamana,ar fi mai bine sa mergi la programarea din 27,ca daca nu-i vezi inimioara acum,cu siguranta vei merge si in 27 ca sa-i vezi inimioara si ca totul e ok.
Eu intru pe aici,numai ca dimineata cand sunteti mai active,eu lucrez intens :D si n-am voie sa tin dc deschis la lucru :P.
Azidimineata am avut niste greturi infernale.
Apropo de cand anuntati la lucru ca sunteti gravide? Ca eu n-as anunta pana n-as fi sigura ca totul e bine.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Corina87 spune:
Buna fetele!!!
Si eu astazi am facut programare sa vedem bebele pe 2 decembrie,cred ca o sa fie ok o sa am 6s4z.
Fetelor am niste sau marit si sunt durerosi eu si asa nu ii aveam mici.Si iarasi cad din picioare de somn.Toata noaptea am visat ca alaptam doua fetite.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
Mony08 spune:
Cori vezi cum faci ca poate facem grup de Burtici de gemeni .
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)