burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burtici,

Iaca venim si noi printre voi: una mamica, una burtica si un baietoi care asteapta cu nerabdare fratiorul sau surioara.
UM:15 octombrie 2012
DPN:22 iulie 2013
DN: 3 decembrie 1974 (cred ca sunt cea mai baba de aici!!!!)

Nu am greturi (nici la prima sarcina nu am avut), ma dor sanii de nu-i pot atinge si parca stau sa plesneasca.
Constipatia am rezolvat-o si la prima sarcina si vad ca merge si acum cu prune uscate, mancate de cate ori imi aduc aminte, adica de vreo 4-5 ori pe zi, cate 2-3 bucati.

Andra 6+ si Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andra bine ai venit!!!
Hihi..bine ai venit in clubul babelor!!!
Ce varsta are primul baiat???

Dana la mine la 6 sapt s-a vazut sacul si fff slab embrionul. Si eu am emotii si stau ca pe ghimpi dar dupa greata avuta zic ca e bine si parca si cresc.

Fetele care v-au apucat asa tarziu greturile...faceti fetite?
Paula Cosmin e sotul? de nu vrea sa plateasca pt jucarii? :)

sa va zic ca al meu sot e la dieta ca cica are burta mai mare ca a mea. Si eu bag numai mancare care o vreau. In seara asta iesim la pizza. Ghinion are cu mofturile mele acum. (ca pofte nu sunt)

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ele, Alexandru are 8 ani (implineste 9 in ianuarie, deci diferenta va fi de 9 ani si jumatate!)
Sa stii ca dupa prima sarcina, am zis si eu ca nu exista pofte, ca precis cele care au pofte, de fapt fac mofturi si se alinta, dar acum.....am trecut pe langa raionul de inghetata si pana am ajuns la casa vedeam in fata ochilor numai tort Vienetta. Era asa, o chestie ciudata ca nu mai vedeam nimic pe celelalte rafturi decat inghetata aia. Si m-am intors si am luat-o!! De felul meu n-am fost niciodata pofticioasa. Poate o fi fetita!

Andra6+ si Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna
Fiti " barbate" fetelor... incercati sa rezistati micilor sau mai marilor probleme ... gravidia si implicit nasterea desi este un lucru obisnuit va ramane mereu un mister, o minune ... Indiferent ca suntem sau nu casatorite ... sau ca avem sau nu pe cineva aproape ...cel mai important este sa fim noi sanatoase sa putem aduce pe lume in bune conditii copilasii pe care ii purtam in pantece... Timpul oricum le va rezolva pe toate ...

App. de starile pe care le traim pe parcursul sarcinii ... eu de vreo doua saptamani... la 3-4 zile ... timp de 2-3 zile am usoare contractii ... o fi normal ? ... voi va confruntati cu asa ceva? ... Ar mai fi o chestie ... sau poate sunt eu putin paranoica ... in unele nopti ma trezesc cu o asa senzatie de amorteala ... incat simt nevoia sa imi intind toti muschii ... ma potolesc totusi repede ... ma gandesc ca poate facand asa fortez prea mult muschii din zona abdominala si pelviana ... si in felul asta ... doamne fereste se poate produce vreo dezlipire de placenta ... Cred ca saptamana viitoare cand ma voi duce la control sa vad cum merge sarcina ... am sa imi fac o mica listuta pentru doamna doctor ... Voi cum colaborati cu doctorii la care mergeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andra avem primii copii de aproape aceeasi varsta. Denisa e nascuta in oct 2004. O sa fie ceva diferenta intre ei. :)
Ana eu am avut contractii la prima sarcina. Cel putin dr asa spunea. Nu ma durea nimic dar mi se intarea burta. Si ma interna pt injectiile cu papaverina.
Acum cand ma trece noaptea sa merg la baie si ma mai tin simt burta intarita. Dar zic ca la asta nu ma mai panichez si nici in spital nu mai vreau.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

paula duminica trecuta,nu asta,cand mi-au aparut primele pete maronii ,am fost la urgente,acolo am vazut sacul ca era bine pozitionat,dar nu stiau cauza. Tot ei mi-au dat sa fac beta hcg sa se vada daca e in evolutie.De aceea iti spuneam ca eu am facut analizele astea ca nu am avut de ales,ca altfel faceam primul eco la 10-12 saptamani sa nu tot stau cu stres.

liliana incerc pe cat e posibil sa nu ma stresez.

ana maria utrogestanul cred ca este tot pe baza de progesteron,mie utrogestan mi s-a dat.

flori tratament am utrogestan si no spa. La doctor as merge pentru linistea mea,dar nu pot sa merg de fiecare data cand am pete maronii.Azi nici nu stiu daca ereau maronii ,ca mi s-a parut un maro deschis spre galben.Sper doar sa trec si peste etapa asta cu bine.

amalia si eu la fel ca si tine,nu dorm aproape deloc noaptea. Si ma simt din ce in ce mai obosita,dimineata merg la lucru si dupamasa nu ma lasa piticul sa dorm,asa ca mai putin o sa stau planton 24 din 24.

Andra bine ai venit printre noi

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Apoi nu stiu daca e fetita dar cert este ca imi este rau, si daca este fetita bucuria este si mai mare :) nu ma vad mama de baiat iar dora isi doreste surioara asa ca....

mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele am si eu o intrebare dureri de burtica aveti? Nu severe si nici insuportabile... dureri mici??? Eu am dar din ce am mai auzit ar fii bine atata timp cat nu sunt severe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Micile dureri de burtica stiu ca sunt oarecum normale ... mai ales daca nu sunt urmate si de alte simptome ...

App fetelor ... voi stiti daca este permis in sarcina efectuarea unor analize de genul Papanicolau ?
Ma bate gandul sa fac o analiza de genul asta pana sa ma duc saptamana viitoare la doctor ... Eu am ceva probleme cu un streptococ de grupa B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetelor!!!
Bun venit noilor burtici!!!
Fetelor o intrebare urgenta!Eu m-ai am utrogestan pe astazi si gata,dar am Duphaston pina imi vine utrogestanul din tara.Acum intrebarea:Cit Duphaston trebuie sa iau,mentionez eu luam cite 200mg utrogestan seara.Va rog frumos ajutatima ca nu am pe cine sa intreb aici

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
5+ Bebelus#2

Mergi la inceput