burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
paula_m spune:
Eu maine!!! In sfarsit!! Mult am rezistat...
Eu am facut adresa de email a odiseei si am uitat parola...tb sa fac alta
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Paula si rabdarea e o virtute...si nu toti o avem. Te admir pt ca esti cerebrala si nu o iei pe aratura...ca altii....
Elena & Denisa
paula_m spune:
Elena, sincer , nu rabdarea ma caracterizeaza...
Dar, stiam sigur ca daca ma duc la dr nu rezolv nimic, doar ca ma cheama inapoi in 2 saptamani si iar dau o caruta de bani.
Nu stiu ce am patit, dar de cand stiu de bb2, am devenit mult mai econoama. Eu nu stiu sa tin de bani. Cand imi raman bani de la un salar la altul, sunt in magazine, la cumparaturi de jucarii pt Raul, si crede-ma ca numai gandul ca ma duc si dau degeaba 3 milioane m-a ajutat sa stau departe de dr...mai ales ca acum tb sa cumpar si mai multe jucarii, ca doar vin atatia mosi . Vezi, cum nu are nici o legatura cu rabdarea? si Cosmin mi-a zis ca nu mai imi da nici un ban de jucarii, deci ma descurc pe cont propriu...V-am innebunit cu jucariile!!!
poze
paula_m spune:
unidanad, hai inca 2 mesaje si scapi de moderare. Teoretic duap 6 sapt ar tb sa-i bata inimioara si tot atunci, normal, ar tb sa o auzim. Dar totul depinde de cand ai ovulat.
Cum sa-ti spuna ca ti s-a oprit sarcina din evolutie, asa? Doamne, chiar nu le pasa absolut deloc la unii dr...
poze
amaliaro spune:
Buna fetele
Noi suntem in greturi mari rau de tot nonstop ma trezesc din somn la 3 noaptea dorm doar 3 ore pe noapte abia astept sa treaca sa ma pot bucura si eu de miracolul ce imi este dat sa traiesc deja nu mai judec normal de oboseala
Bun venit fetelor noi
Adde ai tai parinti realizeaza ca tu esti o femeie de 35 de ani?ar trebui sa te trateze cu respect ca nu mai esti un copil
amalia tsakoniati
7+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Amalia, vb cu dr tau poate iti da ceva impotriva greturilor daca sunt atat de crunte, de nu te lasa sa dormi!!! Si ziua nu mai poti dormi? Si eu ma tot trezesc noptile pt mers la baie, dar adorm dupa un timp la loc.
Oare de ce nu stiam povestea Addei? Imi pare rau ca treci prin asa ceva, si nu ai sprijin de la cine ar tb sa ai...dar cred, ca ai tai se vor inmuia cu timpul si isi vor iubi nepotelul/nepotica ca pe ochii din cap. Poate o sa-ti reiei si relatia cu tatal copilului, daca vrei, dupa ce se vor mai limpezi lucrurile... Nu o sa-ti fie usor, dar noi suntem aici, si cat putem, macar psihic, vom fi alaturi de tine. Oricum, ai tot respectul meu ca ai ales sa pastrezi sarcina in conditiile date!!
poze
unidanad spune:
Da asa mi-a zis doctora de la urgenta am intrebat-o daca sa mai iau vreo pastila ceva si mi-a spus ia ca sa nu zicem ca nu am facut nimik:(:(
unidanad spune:
Oricum am fost si la un alt doc si mi-a spus ca sacu este in regula nu se vede pe undeva ca ar fii fisurat si trebuie sa ma mai duc la un control dar am zis sa astept pana la 8 sapt ca sa vad tot :D
mstefania spune:
Va salut si eu! Intru si eu in clubul celor carora le este rau, daca pana acum m-am bucurat ca im este bine de vreo 3 zile mi-e rau de tot, greturi si varsaturi si ma deranjeaza mirosurile, noaptea ma trezesc si eu dar pt mers la baie deocamdata, si as dormi intr-una, ieri am dormit in 2 reprize :D.
La mine s-a vazut embrionul la 7 sapt si 2 zile si atunci am auzit si inima, tot atunci mi-a dat sa imi fac analize dar sunt doar cele uzuale, nimic altceva.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)