Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinukaaa spune:
Neata la amiaza si de la noi!
Mi-au placut subiectele de ieri dar n-am apucat sa raspund. Asa ca o sa incerc astazi... din ce-mi mai amintesc!
Si eu am avut o sarcina usoara cu bb1, am fost la lucru pe teren (ca asta implica meseria mea) pana in ultima zi. Nasterea a fost din pacate luuunga, a compensat probabil cu boieria care am dus-o cele 36S.
Dupa nastere si eu am zis "nu-mi mai trebuie...." si uite-ma la nici 2 ani de atunci cu bb2 in burtica. N-a fost o sarcina planificata si dupa cum a descris si Carmen1985 si la noi la fel s-a intamplat... dupa o data, hop s-a prins.
A fost un mare soc pentru mine cand am vazut a doua liniuta, nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang. Dupa cateva zile am zis ca "asa a fost sa fie" si trebuie sa fie bine si o sa ne descurcam.
Unii mi-au zis ca-s curajoasa, ca na... bb1 va avea 2 ani si putin cand va veni bb2, ca va fi greu mai ales ca ajutor nu prea am - decat sotul care e cu munca normal. Dar eu sunt fericita si sunt sigura ca ma voi descurca.
La bb3 nu ma pot gandi momentan.
L-am simtit pe bb1 la 17S cu 2 lovituri puternice asa incat nu m-am indoit ca el e. Acum pe bb2 l-am simtit de la 12S chiar daca zic uneori "si daca mi s-a parut?"
Il astept sa fie si el mai puternic sa loveasca calumea "sub centura".
Despre kg... pana acum aprox 2kg. La prima sarcina am luat un +15kg pana la sfarsit si cand am iesit din maternitate mai aveam +6kg. Am ramas cu un +4kg din pacate. Nici n-am putut urma cine stie ce diete ca am alaptat 1an si 6 luni. Am speranta ca voi scapa de ele totusi... vreodata!
Vreau si eu sa urez "bine ati venit" noilor mamici (viitoare). Sa aveti si voi sarcini usoare cu bb sanatosi!
UN weekend placut si linistit va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 16+
simcri spune:
Ufff, in sfarsit am terminat, fug acasa sa si apoi ma apuc sa fac sarmale, un week-end frumos fetelor
KRY81 spune:
buna seara burtici. am uitat sa va intreb daca mai este cineva din Brasov? din cate am vazut eu parca nu, dar poate am omis ceva
. o seara placuta in continuare.
15+
anne-marie21 spune:
ce face fetele?eu azi m-am trezit cu o durere de cap si am fost mahmura toata ziua. simcri ce urat ca trebuie sa lucrezi si in week-nd irinukaa te admir si nu te stresa prea mult esti o femeie puternica si o sa faci fata la tot ce o sa vina,plus ca o sa vina si vremea cand vom fi rasplatite de puiutii nostri si o sa fim tare mandre. fetelor voi ce stiti despre animale ca pana ajung miercuri la doctor...poate stiti voi,cumnatul meu are crescatorie de iepuri si am si eu 2 iepurasi in balcon si 2 perusi,constituie vreun pericol? sunt purtatori de ceva? se vede treaba ca astazi am lenevit toate,nu prea a fost activitate. in perioada asta mie dor de acasa,aici nu simt niciun spirit de sarbatoare,nik,nimicuta...in primul an mi-am facut bradut si am pus decoratii,dar degeaba,mai tare ma deprim parca asa ca nu mai fac.o sa fie prin mall-uri dar mai tarziu,e o populatie importanta de crestini aici,dar ei sarbatoresc pe vechi si abia pe 31 ian e craciunul.ma pun sa-mi fac o portie de cartofi prajiti si cu branza deasupra,stiu ca nu e sanatos ,dar il ascund dupa paravanul ''bebe vrea'' .va pwp burtici si numai bn!
mcoca spune:
Anne-Marie, chiar doream sa te intreb cum e viata ta la Cairo. Eu am o colega care a tot mers in Egipt pt lucru si detesta. Ea merga in Cairo si Luxor. O data trebuia sa mearga singura si ea a zis clar ca nu. sa mai mearga cineva cu ea (un barbat) ca daca nu ea nu merge :).
Vicky si Printzesone
anne-marie21 spune:
mcocada cairo e ok pt mine,acum m-am obisnuit cat de cat,dar la inceput am avut un oresce soc.nu simt mari diferente de acasa,ma imbrac la fel,ies in oras,la cumparaturi,frecventez si un club de sport.e multa mizerie,munti de gunoaie,asta e ce urasc cel mai mult,bineinteles asta depinde si de zona in care stai,in cele rezidentiale e cat de cat ok cu,curatenia.multa saracie,indiferenta,insa daca ai un job bine-platit si o pozitie in societate,traiul aici e fff usor,mult mai accesibil din toate punctele de vedere,spre exemplu noi nu platim facturi .imi iubesc sotul si e un om de nota 10,cu iubire,respect si intelegere,poti trece peste toate barierele,eu nu am facut si nici nu o sa fac vreun sacrificiu,imi e de ajuns ca mi-am lasat,tara,familia,prietenii,toata viata ca sa vin aici si spre norocul meu am sot foarte open-mind si care m-a inteles si sprijinit mereu,dar nu toata lumea e asa.o inteleg pe prietena ta,nici eu nu ies singura nu pt ca nu ma lasa sotul ci pt ca eu sunt straina si se observa imediat,se zgaiesc la tn de parca esti martian,ca sa nu mai zic ca daca esti singura vin efectiv si trag de tn,europencele sunt vazute ca femei mai...usoare ,plus ca daca mi s-ar intampla ceva nici nu stiu sa cer ajutor ca nu vb ink limba,asa ca mereu ies ori cu sotul ori cu soacra sau o alta femeie,in rest am o viata normala ca si voi,desi e o tara majoritar musulmana e destul de permisiva,fiind si destinatie turistica sunt familiarizati cu strainii,de altfel e si un procent de aproape 15% din populatie care sunt crestini copti si traiesc la un loc fara nicio problema.cum am zis eu am venit aici destul de devreme si m-am obisnuit acum dar nu toata lumea e ca mn,cel mai mult depinde mentalitatea familiei in care intri,spre norocul meu m-au primit cu bratele deschise si nu mi-au impus niciodata nimic,dar cum am zis nu toti sunt asa,stiu si alte situatii care...mai bn nu mai zic nimic.va pwp si somnic pufos!dak mai vreti sa stiti ceva despre experienta mea pe pamant faraonic va astept
Irinukaaa spune:
Anne multumesc pentru vorbele frumoase.
Despre partea cu rasplatitul... ma simt ma fericita, mai implinita si mai norocoasa ca niciodata, de cand il am pe puiul meu. Nu-mi imaginam ca un copil iti poate aduce toate aceste sentimente, sincer vorbesc.
Abia astept sa ma simt de doua ori mai mult, dar nu ignor nici faptul ca-mi va fi greu.
In primul an, Patrick n-a stat vreodata singur sa se joace fara a fi in permanenta langa el, fara a ma lasa sa fac altceva.
Acum se joaca si singur dar obligatoriu trebuie sa fiu in raza lui vizuala ca altfel nu-i trebuie nici o jucarie.
Vom vedea... vreau sa cred ca ma voi descurca.
Despre animalute... fi fara grija ca nici iepurii si nici papagalii nu au ce rau sa-ti faca.
Noi avem in casa (au acces doar intr-o camera) mult temutele pisici de care se spune atatea... si n-am nici macar imunitate la toxo si fi sigura ca le curat si nisipul.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 16+
de_ea spune:
Buna seara!Am zis macar sa salut si sa imi actualizez semnatura si apoi sa ma bag la somn.
Irina,nu ai somn mami?
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 15+
de_ea spune:
Noi suntem bine,burtica creste si puiutul misca timid in fiecare seara cand ma intind in pat.
Am vazut ca vorbeati de nr copiilor si kg...
Nu am fost foarte pregatita pt bebe 2 ,dar totusi am fost fericita cand am vazut 2 liniute.Medeea va avea putin peste 2 ani si sunt constienta ca imi va fi foarte greu dar ma voi descurca intr-un fel.La bebe 3 eu nicinu vreau sa ma gandesc,dar sotul se vede tatic de 3 copii.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 16+
de_ea spune:
Dupa ce am nascut am zis ca eu sigur nu mai fac copii...Primul an cu pui mic m-i sa parut f greu fara nici un ajutor cu exceptia sotului care venea la 17 acasa.Acum se apropie de 2 ani si e mult mai bine.
Acusica inchei a 17-a sapt si am pus aproape 1 kg spre deosebire de prima sarcina la care la 18 sapt aveam un plus de 9 kg.
Luni la ora 14 am ecograf si probabil ne va zice si sexul.Abia astept sa il vad pe bebe mic.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 16+