Burtici de mai-iunie 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mcoca, intre timp ai raspuns. ma bucur ca esti bine. super sistemul de la voi cu moasa.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna, fetele. Ce paturici? Am lucrat de mi-au sarit nervii. De la o varsta nu-ti mai permiti sa stai; nu mai are cine sa ne dea, bunicutele sunt ok, asteapta pe bebe. Insa a mea il vrea la ea acasa, iar noi nu-l dam la nimeni. Am perioade cand ma trezesc din fericire si ma apuca grijile: ce am sa fac, cum ne descurcam, cum sa-mi las eu copilul in grija altcuiva si sa plec la serviciu si sa stau pana seara? Am vazut nepotelele mele cat de mici sunt la 1 an si cata nevoie au inca de mama.
Am luat 1,3kg pana la 13 saptamani, cu toate ca sunt o mancacioasa! Am crezut ca am cantarul stricat, dar am confirmarea. Asa incerca sotul sa ma tempereze cand ma repezeam cu pofta asupra mancarii, seara, insa degeaba. Si-a primit avertismentul: nu te pune cu gravida infometata! Daca nu as fi avut analizele perfecte, as intra deja la griji.
Am auzit ca simti ca misca pe la 4 luni, 4,5 luni. Am vorbit cu bebe sa miste de Craciun, sau de Revelion
Multumesc, m-am mai linistit cu gresia. Asta e, oricum nu putem schimba acum. Am facut o megalista cu ce am nevoie in primul an, si inca nu-mi vine sa cred ce scoruri sunt! Imi doresc sa ne ajunga banii sa mergem la cateva sedinte de masaj si gimnastica pentru bebe, pana sa implineasca 1 an, am auzit ca ajuta mult in dezvoltare. La haine nu ma mai uit, ca body-urile imi par toate la fel, noroc ca voi fi probabil asa de obosita, ca nu va mai conta. Sunt unicolor, sunt pentru anume kg si eu nu stiu cat va avea, am sa cumpar cateva doar cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doina, merci. Si mie imi place faza cu moasa, dar nu as putea sa imi urmareasca sarcina numai moasa, sau sa nasc cu moasa ...

Carmen relax. De fapt nu ai nevoie de asa de multa lucruri. Eu cand vad listele alea imense de pe la alte odisei ma inchin. Masaj + gimnastica pt bebe, am vazut ca sunt ff la moda prin ro. Sunt la moda, nu stiu cat de necesare, sau cat de mult ajuta. Eu nu am facut la Maya, nimeni nu mi-a zis sa fac, a fost ok, a mers la un an etc.
Cu hainele, eu am cumparat de o luna chiar de la nastere (masura 54). Au fost ok, au tinut fix o luna. Nu trebuie cumparate multe, bb creste ff repede, exista masini de spalat; in plus mai curg si cadouri garla.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

buna burtici!bun venit Crina si KRY!ma bucur sa vad ca sunteti toate sanatoase si bb vostri la fel.eu sunt in sapt a 6-a si am dat jos mai bine de 1 kg pt ca am avut 2saptamani de groaza,acum imi e mai bn.am uitat sa imi fac prezentarea completa DPN nostru este 26.06.2013.va citesc cu drag si ma bucur sa vad ca sunteti harnicute,ati deschis si un nou subiect week-end placut.va pwp si multa sanatate si bebei frumosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Sper ca sunteti in plina forma in dimineata asta, eu la munca ca de obicei, dar am un somn pe mine...

Mcoca ma bucur ca totul este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata, fetelor! E weekend!! abia asteptam ziua asta. Am zis ca azi petrec ziua cu copii fiindca nu am avut o zi libera de cand s-a confirmat sarcina O sa stau in pat la filme

Mi s-a facut un dor de Craciun, bradut, colinde, zapada de multi ani nu mai simtisem spiritul sarbatorilor cred ca hormonii sunt de vina

Ne pregatim de 9+ (eh, 8 dupa eco) parca asa incet trece timpul


Va pup! O zi linistita, fara greturi, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Hmmmm,vorbiti de Craciun,abia astept.Fetita mea implineste in decembrie 2 ani si va fi tocmai bine sa vina Mos Craciun la ea.Abia astept momentul,am inceput sa o pregatim,sa-i spunem ca va veni,ii va aduce bomboane si papusa!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Eu sunt obsedata de Craciun de vreo 2 luni deja de cand am visat ca mancam cozonaci, si mai ales acum, ca deja au umplut magazinele cu decoratii pentru Craciun, dar azi imi fac jumatate din pofte, am in sfarsit varza si o sa fac sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna burticutelor mai mari si mai mici!

Va salut si va doresc un weekend linistitor!

Eu plec la cutreierat magazine decorate de Craciun si poate si achizitionez vreo decoratiune noua. Maine iar am treaba...vine bunica mea de la tara (ea a avut grija de mine in copilarie) si abia astept...mai ales ca e pusa pe fapte mari, si anume sa faca ea niste mancarica/placintele etc, ca in copilarie.





8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri, imi pare f rau de tine cu orarele astea. Esti oligata sa lucrezi si sambata? Cate ore faci 2 sau 3?

Eu azi fac un chili con carne, ca se face usor si e si spornic.

Si eu cumpar in fiecare an cateva decoratii noi de Craciun. strang globuri de 10 ani de cand sunt aici. Incep sa am destule :), dar totusi. Poate anul asta fac si o cresa cu Maya, ca imi doresc de mult.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput