Am observat ca de cand a venit frigul fetita mea se plictiseste teribil in casa si m am gandit ca o solutie ar fii niste cursuri de dans,de pictura,de gimnastica etc
Si cum situatiea noastra financiara este de a dreptul critica ma intrebam daca exista in Bucuresti locuri unde am putea merge la cursuri gratuit si daca se mai fac inscrieri acum.
Va multumesc.
La Palatul Copiilor sunt o gramada de cursuri si cred ca la majoritatea te mai poti inscrie si acum. intra si pe site, dar cel mai sfant este sa mergi acolo sa vorbesti direct cu profesorii.
Nici la palatul copiilor nu sunt chiar gratuite. Am o colega care are copilul acolo si ma interesez.
E gratis, dar e fix ca la gradinita/scoala si parintii sponsorizeaza. E drept, nu-s sume mari, dar mai trebuiesc achizitionate, in plus, costumatii, alte materiale. De exemplu Ana a fost la dans, 30 lei/luna sponsorizare (o data pe saptamana si, in apropiere de spectacol de doua ori), 30 (parca) costum, plus (optional, dar vrea copilul...) CD cu poze si film la spectacole, medalii si diplome.
Inscrierile s-au facut in septembrie, este posibil sa fie probleme acum, dar nu se stie, mergi pana acolo si vorbeste cu profesorul cursului pe care-l alegi.
Rufus, Tora si iadele
Noi nu platim nimic. Duc baiatul la navomodelism si a trebuit sa cumparam doar trusa de traforaj si nu mi se pare scandalos. Avem noroc si de un profesor extraordinar, o raritate pe cale de disparitie care se numeste dascal.