Piersicute de iulie august (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Am reusit in sfarsit sa stabilim niste ore de masa. La 6-7 dimineata prima masa, 10, 1.30, o gustare afara, 6 si 9.30 dupa baitza ultima masa. Vom inlocui intai masa de la 10, apoi de miercuri incepem cu supita/ piure de legume la 1.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , multumesc de sfaturi , o sa incerc sa mananc mai bine

Carmen , nu se deschide cantecelul ( cel putin a mine ) , sa aveti succes cu inlocuirea unei mese . Si noi tot 5 mese avem , eu ii dau suc de morcov si am luat in casa si cereale fara gluten cu orez . O sa incep si eu mai bine sa-i dau sa pape ca ii cam numar coastele , norocul lui este ca e rotund la fata si are obrajii mari , ca in rest nu e nimic de el La 4 luni jumate are 7260 gr ( cantarit acum ) a luat 60 gr si 63 cm . Mie nu mi se pare deloc gras , vb serios cand il prind de sub brat ca sa-l iau in brate , coastele sunt de el . Sper sa recupereze ce a pierdut . Consuma multa energie cu rostogolirile , chiar munceste

Voi aveti probleme cu statul in fund ? Andrei nu mai vrea pe spate si chiar nu mai stiu cum sa-l pacalesc , este prea mic pt ce vrea el

Va si o noapte usoara . Vb dimineata la cafea

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Gata, am ajuns si noi acasa si m-am aruncat in pat. De fapt suntem de filmat. Tudor e cu tableta urmez eu pe laptop si al meu langa mine pe alt laptop.Zici ca suntem familie virtuala.Mai lipseste Nectarel cu o mini tableta.Ieri am fost rupta dupa cununie.Am dansat la sarbe pana mi s-a dus si creasta din cap.Acum mai imi fac si mustrari ca a inceput postul si eu am jucat si am dansat de nu ma mai tineau picioarele.Cunuie frumoasa cu cei mai apropiati in jur de 80 de persoane.Miresica e gravida cu fetita.Azi, am fost la birou, cu acte si tot felul de chestii. Pe seara a fost ziua nasicii mici. A implinit 10 ani. Am ramas tablou ce cdouri a primit De la ipad ultima generatie pana la phone 5. Fetele motate toate. A avut animatori , dansatori si magicieni. Ce sa mai invete copii astia..Parca eram in Schite din Caragiale.Asta e...Mancare buna, la restaurantul nou italienesc din Floreasca Novi Aquarium. In schimb multe fite. Copii care mai de care mai impopotonat si aranjat. Sa inchei, sa nu va plictisesc. Mie-mi place pe forum, ma simt ca si cum vorbesc cu cele mai bune prietene. Asa, vreau sa o salut si eu pe Adrianadana de la boboceii de septembrie si care este din Tirgu Jiu. Poate ne si cunoastem.ROXY, sper ca este bine Antonika.
ARUBA, ma bucur ca iti intri in ritm. Eu recunosc. Mie-mi plac distractiile.Am noroc ca are cine sa stea cu bebe. Eu intru in depresie daca nu socializez.LAURA, vorba lui FLEUR pune mana si mananca. Deocamdata, cu diversificarea ma inspir de la voi.CARMEN, nu pot sa deschid cantecelul.KIMMY, e mai bine fetita ta?Cred ca noi suntem balerinii Odiseei. Tinand cont, cat a avut el la nastere, eu cred ca e bine. Are 6 kg.De la 900 de grame cat a scazut, e ok.Mananca tot 7 mese pe zi. Vad ca incearca sa recupereze. Sta foarte bine pe burta. Si se rostogoleste de pe burta pe spate. Tine jucariile si le duce la gurita. Daca-l prind de manute se ridica in fundulet. (si ridica capul de jos si cam atat.PORUMBITA,putere multa tie.Mai vroiam sa scriu cate ceva, dar am uitaat.Va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna.copilasii mei dorm de la ora 8.nu stiu cum de ca ei in general dorm pa la 12.sper sa nu imi faca vreo surpriza sa se mai trezeasca pana dimi.
Ada eu zic ca nectarel a luat fff bine in greutate având in vedere de la cat a pornit.mi a pl#259;cut mult #539;inuta ta de la nunta.si noi suntem ca voi cateodata ...de la mic la mare cu tel in pat.deja e curios si denis cand ne vede vrea si el
Sa #537;ti#539;i ca si eu va consider prietenele mele ...de#537;i nu ne cunoa#537;tem personal daca nu reu#537;esc sa intru câteva zile deja mi e dor de voi. Si ma gândesc oare ce a#539;i mai facut voi si piersicutele.
Laura ,Andrei mai isi scutura caputul?
Porumbita ne rugam incontinuare.
Si noi regurcitam destul de des.si de 3ori dupa o masa.am inceput sa ii dau si lp sa se obisnuiasca treptat.i am luat miluml de la milupa.nu stiu cat e de bun dar dupa jum de ora de stat in fata raftului de imi era si Rusine l am ales pe asta.
Azi noapte i s a înfundat nasucul si i am pus pivalone.azi nu a mai avut nimic.sper sa fie ok si sa nu raceasca.nici acum nu i am dat Vaccinul de luni.in 4dec ne a programat.sper sa nu fie problema cA e asa mult amanat.mai nou ori ne am smecherit ori il deranjeaz#259; ceva ca e tot marait.si doar in brate e ok.azi am tras o tranta.imaginativa cum aratam ditamai femeia de 80kg lata pe strada.noroc ca nu a fost nimeni sa ma vada.m am julit la genunchi si cot ca in copilarie...a si l am avut si pe denis in scoica in mâini.noroc ca am reu#537;it sa le întind in fata si el nu a patit nimic
Somn u#537;or.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Buna seara,

Aruba, succes cu businessul. Eu cred ca Grace isi va reveni cu vorba si va avea sunete noi.

Lorena, poate functioneaza Gavisconul. Daca va trebui sa ii dai lp antireflux, vei suplimenta, nu? Sau crezi ca va trebui sa treci complet la el?

Michelle, asa stiam si eu de dinti, in special de cei de jos, ca sunt acoperiti de limba cand suge. Cu cei de sus nu sunt lamurita, dar daca zici ca nici cu ei nu e problema, f bine :). Nici eu nu i-as da cruditati, dar nu stiu, inca refuz sa aprofundez subiectul.

Carmen, n-am putut sa ascult cantecul, a zis "restricted content", dar plusez si eu cu ceva ce asculta atent si linitit Vlad: rockabye baby - buffalo soldier. Cu asa ceva impac si capra si varza, ca-mi place si mie, m-am saturat de muzica din proiector.
Felicitari pt orarul de masa, sper sa o tina tot asa.

Laura, al meu are cu aproape un kg mai putin si 2 cm mai mult. Sa vezi la el coaste. Azi i-am dat o salopeta mai "lata" si parea si el rotund. Dar tot nu imi fac probleme, ca inca ia in greutate. Tu, mananca mai bine, ofera-i sanul mai des o vreme, daca refuza lasa-l. A fost si bolnavior, cred ca are legatura. Succes!

Ada, dulci amarui observatiile tale despre copii. Nectarel a recuperat si recupereaza bine, si greutate si tot ce tine de dezvoltarea lui. Nu-i asa ca pediatra ("profa" banuiesc ca e dr lui?) iti zice la fel? Parca forumul de aici de prematuri avea descrierea "esentele tari vin in sticlute mici", imi amintesc asta mereu cand ma gandesc la Nectarel.

De forum, ce sa zic, e o "placere" mai veche de-a mea, dar cand am revenit am avut o retinere sa intru in grupul vostru, era prea "inchegat" si mi-a fost nu stiu cum. De fapt, n-aveam de ce sa-mi fac griji, la cat de bine m-ati primit.

Roxy, sper ca nu faci cap nou pana apuc eu sa trimit :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Of,mai fetelor, si ma adresez in special celor la primul copil ce nu au mai trecut prin asta, greu cu dintii astia... Plange mititelul de dimineata pana seara, azi mai mult ca niciodata. Incisivii de jos sunt iesiti bine mersi nu inteleg de ce il mai doare. Numai ca acum isi freaca insistent gingia de sus, cu degetul mare (parca scoate un dop). In seara asta a trebuit sa fac mancare si pe el l-am lasat plangand vreo 30-40 min. Mi se rupea sufletul. Of, cred ca-i ies si cei de sus. Pe de o parte poate-i mai bine ca ies mai multi la interval scurt si poate o sa avem o pauza mai lunga pana la urmatorii. of si iar of!
Azi am avut o zi obositoare si agitata, am stat numai cu ochii pe el, a cerut papa la 2h dar ba n-a putut manca , ba a supt interminabil. Eu sunt cheauna, nici dus n-am apucat sa-mi fac de dimineata.

Ada, am ras de numa la postarea ta cu nunta! Auzi ai jucat de ti-a sarit creasta din cap! I-am citit si lui barbata-miu si am pufnit in ras amandoi. Aferim, petrecareatzo, s-o tineti tot asa!

Carmen, am citit bine, tu inlocuiesti deja mese cu fructe/legume? Eu ii dau doar completare cateva lingurite, nu indraznesc inca sa-i scot vreo masa de laptic.

Ali, accepta bine Denis lp-ul? Ai inceput sa-i dai si cereale ca parca asa intentionai? Ai grija cu cazaturile, e deja gheatza pe-acolo sau vrei sa te mariti ?

Ana, ma bucur ca te-ai simtit bine primita intre noi, chiar daca nu ai fost la odisee, postarile tale ne imbogatesc cunostintele, esti o mamica f bine informata.

Ne-am si innoit azi, eu si bebe, eu mi-am luat o scurta de stofa 3/4, iar pe bebe l-a cadorisit ta-su cu un costum din ala cu totul din imitatie de cojocel, bleu pal, cu botosei si manusi, blanita in interior. Maine il probam afara.

Tot maine vizitam o cresa, sper sa imi placa, pt. ca e la 2 pasi de noi, practic vizavi de bloc (familiala, la o casa particulara, cu curte si tot ce trebuie).

Va doresc si imi doresc o noapte linistita si o zi de maine la fel. Ne "auzim" probabil in noul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fleur, ii dai ceva pentru durerile de dinti? Supozitor cu ibuprofen si Oragel Baby au facut minuni la toti copiii mei. Si de obicei se calmeaza in cateva minute de la administrare.

Mie nu imi vine sa cred ce repede trece timpul, cat de mult a crescut puiul meu... In saptamana asta de Thannksgiving, ma simt binecuvantata oana la cer si inapoi cu familia minunata pe care mi-a dat-o Dumnezeu!

O noapte frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Delia, ii dau Oragel dar pana isi face efectul trec niste minute (mie mi se par ore...) interminabile. ii mai dau si Camilia fiole dar vad ca sunt cam apa de ploaie. Cica-s pt iritabilitate...pai normal ca-i iritabil daca-l dor gingiile. De sup. cu ibuprofen nu stiam. Intreb maine la farmacie.
Well, Happy Thanksgiving! (in Canada a fost).
Sa petreceti frumos in familie.
Si eu ma simt binecuvantata desi am o singura minune in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Am zis sa fiu mai matinala , s-a trezit la 4 si isi freaca gingiile , cred ca in curand urmam noi .
Ali , de ceva timp , nu l-am mai vazut scuturandu-se si sper sa nu o mai faca
Fetelor o sa iau masuri cu mancatul asta ,poate imi si reuseste .
Fleur , ce sa mai zic de dintisori , micutul Eric rezista eroic , sper sa se linisteasca in curand . Mi-e groaza de dinti , cred ca sunt mai rai ca , colicii . Dupa cum se prezinta Andrei , nu cred ca voi fi linistita

A , cafea fierbinte va las , pana va treziti este tocmai buna

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura multumesc de cafea, ce este cu tine asa matinala? Are dreptate Fleur trebuie sa te alimentezi corespunzator, diversificarea nu este insotita de scaderea greutatii bebelusului. La Andrei cauza poate fi si raceala, probabil a mancat mult mai putin in acea perioada. Daca tot ai inceput diversificarea, de ce nu ii dai cereale mai ales ca acum cu aparitia dintilor iar o sa manance putin?

Carmen am vazut pozele noi, Patrick seamana izbitor cu tine.

Michelle ce printesa eleganta ai acolo. Mi-a placut la maxim cum se jucau fetele in pat.


Fleur pentru micul Eric, poate nu ii apar asa repede si dintisorii de sus sa aiba si el liniste o perioada.


Ali bine ca nu ai patit nici tu si nici Denis nimic, cred ca te-ai speriat foarte tare mai ales ca il aveai in brate.

Danett eu am un robot de bucatarie, care are si storcator de fructe.Este de mare folos si dupa aceea pentru blenduit mancarea. Pentru mar am avut insa o razatoare de sticla altfel isi pierdea calitatile.





Mergi la inceput