12.12.2012, 12 ani

12.12.2012, 12 ani | Autor: ioanaa28

Link direct la acest mesaj

fetelor, am nevoie de idei.
Copila nasilor nostri, care e pentru mine fetita mea,implineste anul acesta, in 12 dec.,12 ani. O coincidenta frumoasa de date si cifre.Impreuna cu mama ei incercam sa programam astfel ca aniversarea aceasta sa fie una speciala.
Pana acum m-am oferit sa fac eu tortul si ma gandeam sa fie unul cu 12 etaje sau 12 torturi mici...
Si ne gandeam la un cadou mai special, ceva bijuterie de aur eventual inscrptionata cu data, un medalion poate, desi ea cred ca s-ar bucura mai mult de niste cercei mai deosebiti...oricum ceva cu care sa ramana pt toata viata.

aveti alte idei? nu ma gandesc strict la cadouri ci la orice ar putea sa faca din aniversarea asta o zi speciala...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

12 cutii ascunse una intr-alta, iar ultima, minuscula, o cutie de bijuterii cu niste cercelusi cu 12 pietrisoare pretioase.
Sau: 12 "indicii" ascunse prin casa, sub forma unor biletele (exemplu: biletel ascuns in vasul candelabrului care, sub forma unor versuri, o indruma catre urmatorul indiciu ascuns de exemplu in ghiveciul cu flori... pana la ultimul indiciu care este cadoul propriu-zis (eu am lasat indicii inclusiv la vecinii de bloc:)
Sau: cate un cadouas micut oferit la fiecare ora din cele 12 ale zilei...

Mergi la inceput