PINGUINII delibereaza - capitol interimar(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata,
Aqai....sanatate sa scapati de virusi!!
Kari...poate e bine sa chemati pe cineva....nu ai avut saculetz de pus sutienul??(eu am un saculetz cu gauri si unul 'plin'....le folosesc mereu cind bag ciorapi la spalat caci daca nu fac asta functioneaza regula ca la sf turei de spalare sa nu i gasesc pe toti::
Buflea....ai facut totusi varza à la Cluj???
Eu azi prepar ciulama de pui cu ciuperci ....miine fac caracatita in vin rosu......ouff trebuie sa prepar sfecla rosie( da o s o fierb ,o s o tai si apoi sare piper usturoi patrunjel si ulei de masline deasupra!!)
Mi ati facut o pofta cu sarmalele voastre de nu stiti.....numai sarmale cu mamaliga visez!!!
Azi va trebuii sa triez lucrurile de vara(ce nu mai port le voi pune in saci separati linga gunoi .....nu exista OXFAM aici ,'consatenii' mei nu au auzit de asociatii de intr ajutorare,de voluntariat ce sa ma spun)
Va pup ma duc sa mi hranesc cele 4 pisicutze(nu au vrut sa doarma in cosul lor au dormit incolacite pe covorasul de la intrare)
Mi se stringe inima cind ma gindesc ca va trebui sa le parasesc pe 10 decembrie ,sunt micutze,nu stiu sa vineze, aici nimeni nu le va da de mincare....nu se opereaza animalele,nu se iubesc....si de asta sunt o puzderie
Allez ,toate cele bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Neata,

Kari, masina de spalat are, in fata, jos la baza un fel de capac/usita care ar trebui sa se scoata - e pentru adunarea sarmelor de sutien, a banilor si a diferitelor chestii uitate prin buzunare.

Daca nu, trebuie sa chemi specialistul.


Am hotarat aseara in cadrul unei lungi conferinte telefonice sa mergem de Craciun la munte. Din pacate tot la Moeciu de sus. Da' calu' de dar... anul trecut tot acolo am fost.

Imi revin, incet, incet. Spre sfarsitul saptamanii trebuie sa-mi fac un RMN. De acum am momente de panica. Nu sunt claustrofoba, am mai facut RMN, insa ma innebuneste ideea sa stau acolo. Brrr!!

Aseara la ora 22 onorabila mea fiica a aflat ca azi da teza la geografie. Am trezit-o la ora 7 dandu-i cu o cafea cu lapte, aburinda, pe la nas. Acu 2 minute am intrat sa vad daca a progresat.
Progresase fetelor, binisor - a reusit sa nu scape caietul din mana in timp ce isi spunea lectia, in gand, cu ochii inchisi.
Zau daca are minte! Eu ii dau voie sa-si faca fasii rosii in cap si ea...

Dupa ce imi revin de tot promit sa va povestesc, cu umoru-mi caracteristic, despre pestii si acvariile fetei. Despre cum am progresat, despre cum Dambovita le-a fost cavou, despre cum si ce i-a insotit pe lungul drum catre imortalitate dupa ce am tras apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu stiu altii cum sunt..
dar eu abia astept sa-si revina Viviana






Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Prietenii lui Mosh Craciun



...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Viviana, multa sanatate. Nu te ingrijora de fata...toti trei copiii mei afla seara cateceva pentru a doua zi in legatura cu scoala. De la o modificare de orar pana la teze. Deci...nimic neobisnuit.

Kari, ceea ce spune Viviana despre capac/usita este filtrul pompei de evacuare. Se desurubeaza in sens invers acelor de ceasornic, se scoate, se curata. In interiorul masinii, in gaura, este o elice, care se invarte sub jetul de apa evacuata. Acolo poate fi obectul de metal, de care se loveste elicea. Bagi doua degete (mai multe nu cred sa intre...) si cotrobai pe acolo. Acest filtru se scoate periodic, pentru ca daca se infunda si elicea nu se invarte, pompa nu mai evacueaza iar programatorul nu mai stie ce sa faca-ori se roteste ca prostul la nesfarsit, ori blocheaza totul. Iar tu zici ca s-a stricat masina.
Acu' daca tot aspir la gasca de pinguini, tre' sa-ti vand si ultimul pont: cand scoti filtrul ala, pe podeaua ta se vor scurge aprox 2 litri de apa, pentru ca cuva aia nu e goala niciodata, adica pompa nu scoate tot. Eu scot prin tarare masina de sub blatul ala ca al tau (nu se sprijina pe masina, are cativa mm luft), o inclin pe spate si apoi scot filtrul, mai curge ceva dar sunt pregatit cu o tavita, un prosop...oricum, ce gasesc sub masina...mai bine nu spun.
In fine, nu stiu daca asta e sigur buba, dar poti incepe cu asta, inainte sa-l chemi pe mester.

carmaw, iti trimit fetele mele mari sa triati lucrurile de vara; au o pasiune nebuna sa poarte lucrurile altora, niciodata nu stiu care-s toalele lor. In plus, nu renunta la cele de vara nici iarna, alea de vara se poarta peste cele de iarna. Cica asa e moda. Asa e si pe la vaoi? Ca eu nu cred...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

rufus, sarmele de la sutien au prostul obicei de a ramane intepenite intre cuva si tambur. asta din cauza ca sunt atat de perfide, incat ies din cuva prin gaurele, insa avand forma de semicerc, raman agatate de cate o gaurica din aia si zornaie de zici ca se rupe masina.

kari, inainte sa desfaci capacul filtrului, incearca urmatoarea manevra : deschizi capacul masinii (cel pe unde bagi rufele). vezi ca pe interiorul deschizaturii exista o garnitura de cauciuc, a carei margine poate fi rasfranta si te poti uita sub cuva de inox, daca ai si o lanterna la indemana cu atat mai bine, te ajuta sa vezi mai bine ce-i pe-acolo. poate ai noroc si zaresti sarma buclucasa si reusesti s-o agati/tragi cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ei, da, cred ca este posibil...eu am trei purtatoare de sutien prin casa si nu s-a intamplat sa intre prin gaurica vreo inchizatoare sau sarma.
Dar este posibil.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

io mi-s patita cu sarmele astea. de aceea verific periodic daca nu cumva sutienele s-au uzat in zona unde sunt bagate sarmele, mai exact unde sunt capetele acestora; materialul care acopera sarmele, pe interiorul cupelor (pe partea cu pielea), e moale si e usor de strapuns. la marcile mai ieftine de sutiene, capetele sarmelor nu sunt protejate cum trebuie, uneori raman taioase/ascutite si imediat ies prin material.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinelor

asa deci cu masina de spalat.... astept sa vina barbatul acasa sa facem operatiunea. masina noastra e noua, are abia trei luni. si sub blat (blat e pe romaneste!!!) este loc cam de o palma, se poate trage de masina s-o scoti afara...hm? sa incercam, sper sa reusim. acuma merge, spala adika si se aude sirma in ea. dei e in cuva de inox.
si saci de-aia nu am, pun copii sa imperecheze ciorapii si-am scapat.
sutienul de la care s-a pierdut sarma a fost scump, cam 30 euro. da i-am cumparat ca ia trebuit ptr o rochie fara bretele. io nu port cu sarme, ca ma dezbrac pe strada.

si ai mei elevi uita de lectii sau te miri ca se trezesc seara tarziu ca mai au ceva de facut ptr scoala, si aproape imposibil de realizat daca e duminica seara.

mi-am mai amintit, fiimea a inceput ieri practica ptr o saptamana. si cei de unde face practica i-au scris numele gresit pe ecuson, numele ei mic. a luat-o la rost pe sefa de acolo, ia spus ca e incompetenta daca nu stie sa copieze un nume! cu cine o semana oare?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Tin minte clar ca si eu am avut de rezolvat questul cu sarma la un moment dat... da' cred ca am chemat un nene ca suntem un cuplu de maini stangi. Vorba jumatatii, se cheama handyman cu un motiv, si noi nu suntem ala.

indreazneata copila ta, Kari! e de bine, dar sunt curioasa cum au reactionat indivizii

vivi, sanatate multa!

Buflea, vad ca ce-ai inscris si la runda 2, tie chiar nu iti place sa ai un pic de timp liber doar pt tine :). dat fiindca sunt un dezastru organizatoric si imi ia forever sa pun mana pe tel si sa chem un curier acasa sa trimit un pachet sora-mii, am zis ca nu ma inscriu ca numai incurc lumea. Mi se pare totusi interesanta initiativa si va urmaresc, sa stiti. In schimb m-am autocadorisit cu o comanda de 2 parfumuri (acqua di gio, Armani si eau demoiselle, Givency) pe care la momentul potrivit le voi primi cadou de ziua mea de la honi si copii :D


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai


indreazneata copila ta, Kari! e de bine, dar sunt curioasa cum au reactionat indivizii



in prima faza a ramas blocata doamna in cauza, apoi a spus ca totusi merge si asa. "nu, nu merge si asa, ptr ca este fals, iar daca nu sunteti in stare sa corectati o gresala minora imi da seama ca ar cam trebui sa-mi caut practica in alt loc. also, eu refuz sa port ecusonul." si au schimbat aia numele indata, dar s-au cam fastacit ptr ca era deja intr-o tipla lipit.


am fost vrednica si am facut salata orientala. acuma se cer clatite, dar cred ca voi ignora cerintele.

ps, barbatul suna acuma la service ptr masina de spalat. de bagat degetele pe langa cuva nici poveste, iar de umblat la butonul ala de care spune Rufus deja a umblat zilele trecute. da na iesit pe acolo decat apa curata.... prin urmare trebuie chemati baietii cu muschi.

Mergi la inceput