Cum evitati pielea uscata a bebelusului? - CONCURS
Raspunsuri - Pagina 6
alinutzaonly spune:
Folosesc produse de hidratare a pielii (in special cele de la Nivea): sampon, crema de corp, ulei pentru masal.
sandaandre spune:
Prima masura la care ma gandesc pentru a evita pielea uscata a fetitei mele este sa folosesc o crema cu factor hidratanta pentru fatuca si corp, apoi sa ii asigur o buna hidratare cu apa si ceaiuri, imbracaminte din bumbac, sa o ferest de vant si sa am in casa o umiditate sufiicienta.
rekaalina spune:
pentru corp folosesc creme special concepute pentru bebelusi ,hidratante iar pentru fundulet crema speciala.
dankutza spune:
Cum vad ca bebelusa are pielea uscata o dau bine cu crema hidratanta seara de seara. Ii fac baita in cada in care pun niste spuma de baie hidratanta.
cu 28+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
NicoB spune:
Foloses creme hidratante, haine din bumbac...
Dar, am bifat punctul 3 - crema cred ca este cea mai importanta
sabinicac spune:
Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila
alessika spune:
Hidratare intensiva cu produse de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive
pentru bebelusii cu piele sensibila recomand si utilizarea unui produs intens hidratant cel putin odata pe zi, pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii si a reface rezerva de lipide proprii acesteia.
Laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea uscata si sensibila, iar formula speciala cu acizi grasi Omega-6 reface rezerva de lipide a pielii. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid, hranind pielea micutului Compatibilitate dermatologica testata. Nu contine alcool, coloranti sau parabeni.Special pt toti micutii
mikiss15 spune:
incerc sa mentin piele fetitei mele hidratata prin consumul de lichide si ceaiuri cat de multe pe timpul racoros,iar dupa baita masaj cu ulei pentru piele sensibila.