Cum evitati pielea uscata a bebelusului? - CONCURS
Raspunsuri - Pagina 4
2003mihaela spune:
am grija sa ii hidratez corect pielea, sa o feresc de frig , pe timpul iernii, sau sa o expun razelor soarelui, pe timpul verii, iar toate acestea au fost realizate cu ajutorul crmelor din gama NIVEA BABY
andreea_mona spune:
Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila
alina16mary spune:
Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila
Este nevoie de hidratare indelungata a pielii bebelusului, hidratarea se mentine pentru mai mult timp, daca "unguentele, cremele si chiar lotiunile sunt aplicate in cel mult 3 minute dupa baie" dupa cum spunea un expert
gepiza spune:
In primul rand hidratez din interior,oferindu-i lichide suficiente.Imbracatul in haine moi este o alta metoda,urmata de hidratarea cu o crema potrivita pielii copilului si bineinteles pastrarea umiditatii de confort in camera (pe timp de iarna aerul din locuinta este uscat contribuind si el la uscarea tegumentului).
allexia55 spune:
Folosim zilnic ulei sau crema Nivea Baby.Atat dupa fiecare baita,cat si dupa schimbarea pampersului.
alessika spune:
Folosim nivea BABY SENZITIVE de la nastere atat la baita cat si dupa baita NIVEA BABY NUTRI SENZITIVE si la schimbatul pemparsului servetelele si crema INTENSIV -CREME . Suntem foarte multumite, am grija sa mentin pielea bebelusului meu bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila
Este nevoie de o hidratare indelungata a pielii bebelusului.La plimbare avem intotdeauna la noi la indemana pachetelul de servetele nivea baby senzitive si crema de fundulet care este super