Ai mei amandoi au dermatita atopica asa ca folosesc crema hidratanta pentru piele sensibila, iar in sezonul rece folosesc o crema speciala si pentru fata. Hidratez si buzele cu un "ruj" cum ii zice baietelul
Pentru a evita uscarea pielii bebelusului, am grija sa o hidratez foarte bine , dupa fiecare baita, iar in anotimpul friguros mai ales, am grija sa fie cat mai putin expus afara.
am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind crema NIVEA BABY NUTRI SENSITIVE
AM VOTAT
Folosim Nivea! Crema SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive este solutia ideala pentru ca bebelusul meu sa se bucure de confortul unui pieli hidratate datorita complexului ameliorant care include:
- Panthenol pentru calmare
- Oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat
- Acizi grasi: Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii
- Unt de Shea pentru hidratare
de fiecare data cand fetita mea are pielea uscata aleg o crema hidratanta cu precizarea sa fie de copii!!!
folosim zilnic crema in sezonul rece, de regula nivea cu lapte de corp sensitive, ne spalam cu sapun hidratant, nu folosim detergenti puternici si balsam pt spalarea hainutelor si nu stam in ger si vant
Sa am grija sa mentin pielea bebelusului bine hidratata folosind o crema pentru pielea sensibila