Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,hai ca daca sunt acasa pot sa dorm mai mult....cel putin sa stau in pat...ma trezesc pe la 5...si apoi adorm la 8 cadn pleaca tati la munca...

LORELAY FELICITARI!!!!!!!!sa te recuperezi repede, sa urce laptele si sa fie bebele cuminte!!

VREAUSANINGA frumoasa camera!!acum vine si locatarul...tinem pumnii sa treci cu bine.

BUBU joi e ziua cea mare. doamne ajuta!! ce repede a trecut...

ALMY ce ajutor de nadejde ai!!bravo ei.

MENA tu cumintica in pat.

ANDIE multa,multa sanatate la pitica ta.e tare dulce.

INA minunate poze...la voi tot revelion e in fiecare noapte¿

ALEXA asteptam vesti bune...

TNICOLETA spor la treaba.
DENY tu cum te mai simti¿

schimbam si noi azi saptamana.intram in 37!!!!doamne ce putin a mai ramas.......parca nu imi vine sa cred..

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Fetelor va tin pumnii si ma rog pt voi sa aveti o nastere usoara si sa decurga totul bine!
Lorelay, felicitari din suflet!
Am fost si noi aseara la control...totul pare a fi bine, buburuza mea tot cu cordonul in fata gatului...sper sa stea cumintica si sa nu si-l puna in jurul gatului. Avem 36 sapt si 4 zile iar ea nu a coborat mai deloc, cred ca ar fi trebuit deja sa o faca nu? Doctorul mi-a zis ca daca nu mi se rupe apa sau nu incep contractiile in 3 sapt, sa mai merg la control pe 3-4 dec sa vedem ce facem, ca dpn e 6 dec. Sper sa se intample pana atunci pt ca eu imi doresc mult sa nasc natural desi ma ingrijoreaza ca nu a coborat si din cauza asta o sa ajung la cezariana. Buburuza mea are deocamdata 3000 g, oare cat o mai lua in 3 saptamani?
Acum ne pregatim sa mergem in oras sa luam cadouri pt tati de Mos Niculae si Mos Craciun, pt ca apoi nu o sa mai reusesc sa ies sg din casa. Va pup si inca o data va urez nasteri usoare si abia astept sa ne impartasiti sentimentele pe care le veti avea in momentul in care va veti tine minunile in brate

36+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari Bioana pt cele 37 de saptamani! Se apropie momentul, 2-3 saptamani or sa treaca asa..ca un vis!

36+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor i-am transmis gandurile voastre lui Angelique si va multumeste mult. Ea e tot in spital, o mai doare burtica, dar se pare ca inca nu i-au pus perfuzia cu gynipral.

Sellena, felicitari pt vestile de la dr. BB are timp suficient sa coboare, asa ca nu iti face griji deocamdata.

Lorelay sa iti traiasca printesa frumoasa!

Bioana, ce bine cu somnul. Eu asa as mai fi dormit azi, dar am zi de smotru in casa, asa ca pas. Poate de luni incolo. Insa eu cad seara exact ca iepurasul din reclama la baterii: cand se termina, gata, nicio sansa sa te mai intelegi cu mine.

Va pupicesc pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

S.ELLENA multumesc mult...nici irina mea nu e intoarsa...asa ca incep sa ma obisnuiesc cu ideea unei cezariane.la inceputul sarcinii niic nu concepeam sa ma gandesc la asa ceva..daca citeam o revista, unde scria ceva despre cezariana treceam peste...eu am 6 operatii si am prins un fel de frica de taieturi...de durere...de tot. dar ce nu face mama ca fata ei sa fie bine¿!acum ma gandesc doar ca irina sa vina bine pe lume, si sa fie sanatoasa.

A.C abia astept poze...

LORELAY sanatate si lapte!!

ma apuc de calcat si revin mai incolo...

embarazada de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Felicitari, Lorelay!!! Bebe Giulia sa fie sanatoasa, mancaciosa si tie recuperare rapida!

Mena ma gandesc si eu la tine si ma rog sa treaca repede inca 4 saptamani cu bebe la caldurica. Foarte bine faci ca nu mergi decat pana la toaleta.
Angelique la fel si pt tine, tin pumnii sa fie totul bine pana la capat, oricum tu mai ai f putin pana intri in sapt 37. Doamne-ajuta!

Bubu!!! in sfarsit stii ca peste 2 zile vine clar Nicholas! Facem galerie!! , pentru Vreausaninga la fel!!!

Haideti fetele curajoasele!!!!!

Almy super cu ajutorul de nadejde! bravo, asa imi fac si eu o idee despre cum va fi pt Raissa mea in postura de surioara mai mare.

Si eu am avut ceva contractii dureroase aseara dar neregulate, bebica mea a fost super super agitata, ma gandeam ca gata se hotaraste sa vina dar vad ca inca nu. Oricum de dormit nu se mai poate noaptea, pe mine cel mai tare ma dor articulatiile soldurilor si inghinal, innebunesc cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, plus ca am tot fost la toaleta toata noaptea iar pe la 2 a venit si Raissuca la noi in pat ca visase urat. Dar mai e putin, suntem mame eroine, nu?

Pup fetele si bebicii care deja au aparut.(fug sa ma usuc la par ca sunt de vreo juma de ora cu prosopul pe cap).

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fetele mele,

Ma iertati, va rog din suflet, ca nu am timp sa trec pe-aici atat de des ca inainte. Dar promit ca recuperez din urma si incerc sa intru mai des.
Bebe pui mic ne ocupa tot timpul si ne rasplateste cu zambete in somn. e un scump si un dulce.
S-a nascut cu 3500 gr, a venit acasa cu 3300 si azi are din nou 3500.
Avem si colostru, am vazut si un pic de laptic
Bebe are acum scaune normale pt varsta lui, destule , deci ne-an linistit.
A mai si regurgitat, si pe guria si un pic pe nasuc, dar suntem mereu pe faza
Ma recuperez incet si bine. Azi mai am dureri, dar complet suportabile (iau diclofenac supozitoare 2/zi). Pana acum a fost destul de aiurea si imi mai amintesc si niste episoade complet aiurea din spital, dar imi revin repede.
Mare noroc am cu iubs, e cel mai mare ajutor din lume. Camera noastra e la etaj, de unde inca eu n-am coborat. Joi merg la scos de fire...
Bubu, fetelor, va tin pumnii si va fac galerie!!!!

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna fetelor,

am intratscurt sa va spun ca sunt bine, doar ca e ultima saptamana de lucru si am o groaaaaaazzzzaaaaa. Vreau sa las totul in ordine in urma mea. Plus ca am de facut o traducere care imi va aduce in plus niste banuti. Asa ca sunt cu motoarele turate la maxim! Pe langa asta, sotul a plecat in delegatie 3 zile, drept pentru care am lasat-o pe Mara la bunici, ptr ca mi-e greu, nu ma pot apleca deloc deloc...Nici nu stiu cine imi va lega dimineata sireturile
Iulia - banuiesc ca si la tine e agitata saptamana...
Am aruncat o privire la pozele cu bebelusii nou-veniti! Ce minunatii, ma apuca emotiile cand ma uit la ei! Abia astept sa simt din nou mirosul ala de bebe, de laptic!
Va pup si va citesc, doar ca nu am timp sa raspund. Tin pumnii mamicilor in zilele urmatoare!

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetele,
Lorelay, felicitari pentru mica printesa, sa fiti sanatoase amandoua...smechera nu i-a placut ora stabilita de dr
Angelique, Doamne ajuta sa mai stea putin puiutul, suntem cu gandul la tine
Almy, super ajutor ai
Bubu, Vreausaninga hai ca nu mai e mult si puteti pupa pufoseniile
Mena, f bine ca stai in patuc, ai sa vezi ca trece timpul si ajunge si el la termen
Mica , tu ti-ai pregatit bagajul? Eu sper sa reusesc wk asta sa-l fac
Andie, incetul cu incetul se fabrica.....lapticul . Va fi bine si in curand veti merge acasa
AC chiar ieri intrebam de tine, ma bucur ca sunteti ok, asteptam pozici

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

ANGELIQUE draga, sa treci cu bine si peste incercarea asta!!!!ma rog sa ne dai o veste buna!!!!

ONUTZ sigur ca ne lipsesti pe aici, dar acum lucian e cel mai important.nu iti fa griji de noi.cand ai timp cu mare drag ne place sa ne ti la curent.profita la maxim de primele zile.timpul trece repede. ce bine ca a recuperat deja in greutate. sa urce repede laptele si sa te recuperezi si tu cat de repede!!

DANNAH sa treaca repede saptamana asta.

IULIA

Am terminat de calcat. am ascultat muzica de leagan pentru bebe si irina a dormit dusa... am scos iarasi lucrurile din geanta pentru spital si am mai schimbat cate ceva...cum mi-a zis ca e lunga am pus pentru adus acasa 2 randuri de haine.

embarazada de 36+

Mergi la inceput