Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Scuze ca am scris de 2 ori, am avut impresia ca primul mesaj nu s-a postat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Sunt topita dupa bebelusii vostri fetelor!!! Ma uit la poze si ma minunez cat de frumoasa este misiunea noastra! Aducem si daruim viata!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Lorelay felicitari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai si numai de lucruri bune.
Bubulino ce putin mai ai si o sa iti vezi minunea, cred ca esti super emotionata.
Mena ma bucur ca esti mai bine, imi aduc aminte ca am facut si eu o enterocolita pe la vreo 22 de saptamani dar am avut noroc ca eu doar vomam, scaun moale am avut doar o data(am avut probleme groaznice cu constipatia si avem in continuare, numai supozitoarele cu glicerina ne ajuta :( )
Angelique draga de tine, sper sa iti revii cat mai repede si sa mai stea puiul mic macar o saptamana ca sa fim si noi la termen.
Noi am avut o noapte alba, m-a durut soldul cu tot cu picior si de la 4 nu am mai dormit.
Astazi ne ducem la doctor, o sa revenim cu vesti.

35+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Apropo astazi si eu si Angelique schimbam saptamana , Doamne ajuta!

36+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

36+ sapt cu o minune de fetita cu fundita Adelina - Antonia, Doamne iti multumim.

Felicitari!!! 36 de saptamani! Bravooo! Ma bucur pentru voi! Macar atatea sa implinim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

hello,buburuzelor!

e 4.16 a.m. si desi doarme tun, eu am ochii cat cepele,nu imi mai e somn deloc,desi pe la 1.00am eram moarta de somn si am adormit rapid in culcusul meu inventat(a,aseara i-am facut o poza,le descarc cand se face lumina)Ina,vin cu dovada!
Cred ca apropierea de ziua cea mare imi tine ochii deschisi

Loreley,mami draga,te-ai chinuit,daca tot la cezariana ati ajuns!bine-ai venit pe lume,bebe Giulia,sa fii sanatoasa tun si necolicoasa si mancacioasa foc!

Mica,ce bine ca vii aici si te stim ok!
Mami l-a nascut pe Ivan pe 11

Aoleu,Angelique a noastra! E foarte bine ca e colul inchis,insa sangerarea aia nu imi place..Mena,Angelique,cred ca o sa va botezam noi baietii,la cum ne sar inimile si la cat ne rugam de ei sa stea acolo cumintei!!Doamne-ajuta sa fie totul bine si gagalicile sa vina la termen, sa mai stea acolo!Mena, stai cumintica,bravo!
Si ce bine ca Anelique a noastra e sub supraveghere!

Andie,hai ca lucrurile intra pe fagasul normal incet-incet.si eu fac 39 si intru in 40 chiar joi,iar bebe e bine merci la cucurigu,eu cred ca daca il lasam,la cat de bine ii e,nici la 41 nu iese,asa ca nu te gandi ca mai trebuia sa o tii in burtica,asa a fost sa fie si e bine ca esti cu ea supravegheata,o vezi,ii dai papa!E o etapa mai greutza,dar trece,mamico,vei vedea!Multa sanatate,pup mami si pe Ema

Vreausaninga,la faza cu jucatul noaptea nu prea or sa aiba ce sa isi povesteasca,avand in vedere ca domnul NIcholas rupe pamantul cu soamnele, inca de la 5 luni-program regulat!noaptea nici nu zici ca e in burta la ce liniste e pe acolo, se fatzaie doar daca il turtesc,asa ca nu o fac.In plus,pe mine ma termina durerile de coaste si arsurile,as usual,altfel probabil chiar as dormi fara griji,ca el ma lasa!altele nu ma lasa...

Alexinna,ultimele saptamani sunt cele mai grele..Ieri cand am fost la dr,in lift,o tipa-medic,dar la alta specialitate-m-a intrebat daca e ultima saptamana si tre sa vina bebe.I-am zis,mirata,ca da!"se vede!"-zice ea,este timpul!! PLus ca acum gafai si daca vorbesc mai mult si asta ma omoara,ca eu sunt o vorbareata de fel!

Iulia,Angiuta..!

Alexa,te asteptam cu vesti de la dr

Aoleu,fetele mele,cand vad motatele ma zapacesc si ma apuca niste emotii de numa!!

Va pup,ma duc sa mai incerc sa stau cocotata acolo in culcus,ca partea buna e ca daca nu le tin atarnate,ma dor si pe mine picioarele oarecum suportabil,altfel e o durere care ma face sa jelesc aproape la fiecare pas..
Vorbim!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Felicitari!!! 36 de saptamani! Bravooo! Ma bucur pentru voi! Macar atatea sa implinim si noi

Multumim, multumim o sa ajungeti si voi cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

asa e Bubule e din ce in ce mai greu..abia ma misc ! aseara am experimentat si eu oarecum dormitul mai pe fund din cauza arsurilor si a durerilor de coaste care nu ma lasa sa dorm pe nicio parte...parca ar fi rupte atat de tare ma dor... hai ca deja m-am plans prea mult iar bebele merita orice sacrificiu!
am terminat si bagajul in mare parte, mi-au ramas cele care se pun atunci cand m-o apuca. mi-am pus in primul rand baniiii ca la noi in RO fara bani nu se uita nimeni la tine...ce sa facem asta e tarisoara noastra!

Bubule a venit vremea sa scoatem mai ai f putin si iti tii minunea in brate!

cu Daria Ioana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Buna,fetele!!!Am impresia ca n-am mai intrat de un car de ani.Abia ieri am ajuns si noi acasa.Suntem bine amandoua.Irina mananca bine,doarme reprize de 3 ore.
Datele noastre trebuiesc modificate in listuta.
DN -7.11.2012 ,38+ ,APGAR 9,ora 10.30 Nume: IRINA
O sa pun si o poza in album.Am de citit din urma o groaza.Sper sa reusesc in cateva zile.Nu mai vreau sa mai trec printr-o alta cezariana.2 au fost suficiente.Mi-a fost tare frica de anestezia generala cu toate ca m-am recuperat bine.Mi-am legat si trompele,sper sa ma simt bine.Irina seamana leit cu Delia,e copie la indigo,as putea spune.
FELICITARI TUTUROR FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP.

O sa revin .

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

buna fetelor, acum 10 min mi-am vazut buburuza. nu ma mai satur sa o privesc. seamana mai mult cu tati si el nu mai poate de mandru ce e. am pus-o la san, draga de ea deschidea gurita k un pui de vrabie insa din cauza pozitiei culcat nu am reusit prea mult. multumesc pt incurajari si k sunteti alaturi de noi. urez si eu nastere usoara BUBU SI VREAU SA NINGA SI TUTUROR CARE SUNT LA TERMEN.

Mergi la inceput