Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 2
vreausaninga spune:
Bubulino cu siguranta baietii nostri vor fi prieteni Pe langa aceeasi zi de nastere,mai au in comun si antrenamentele de kangoo jumps pe care le-au facut in burtica si care ne-au tinut treze noaptea Chiar ar fi minunat!
Si eu abia astept sa-mi vad minunea, sa-i pup obrajorii pe care i-am tot vazut la 3D. Nici nu-mi vine sa cred ca in cateva luni a crescut in burtica un pui de om. Ieri am pus lenjeria in patut.....mai lipseste buburuzul.
Si noi facem maine ultima sedinta foto in formula 2 in 1
Dragelor, va invit la o cafea buna-buna!
Va
AMR 2 ZILE!
mena1906 spune:
BUBU JOI????? Am niste emotii pt tine de parca as naste eu
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
allexinna spune:
neata burtici....
felicitari lorelay sa-ti traiasca minunea , sa fie sanatoasa si mancacioasa! si recuperare uosara...
andie sa dea Dumnezeu sa fie bine...
fetelor astazi e lasata secului si de maine intram in postul Craciunului, asadar minunile noastre se nasc in zile mari...
eu sunt bine! ne mai chinuim cu durerea in gat, cu o durere imensa de coaste combinate cu nste arsuri pe masura, toate alcatuind meniul principal dar ce sa facem mai avem si noi un pic...
cu Daria Ioana 34+
angiuta spune:
Lorelay felicitri! Refacere usoara si bebe Giulia sa fie sanatoasa si mancacioasa!
andie o sa vezi ca in curand o sa vina si laptele! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa puteti pleca in curand acasa!
Bubu
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+
IuliaCospy spune:
Neata fetelor! Intrasem sa va dau vesi despre Lorelay, dar e data asta Mena a ost mai harnicuta
Felcitari Lorelay! Bun venit bb Giulia!
Hai Bubu!
Hai Vreauaninga!
Fetelor, mesajul de la Lorelay eu l-am primit FW de la Angelique. Ea este de aseara in spital cu contractii si a sangerat putin. Acum e pe perfuzii cu ginipral, colul s-a scurtat dar e inchis. Un gand bun si o pt tine Angeique, sa se linisteasca contratiile si bb sa mai stea la caldurica! Va tin la curent cu ce mai aflu de la ea.
Noi suntem bine. Am avut o noapte relativ agitata dar nu se compara nici pe departe cu ce povestiti voi, asa ca nu ma vait.
O zi frumoasa tuturor!
Iulia, mami de Sara Andreea si 34+
mena1906 spune:
Angelique, trebuie sa mai fim cumintele si sa ne asteptam randul da? Ma gandesc la tine si la buburuza.[pup]
IuliaCospy spune:
Mena, tu cum mai esti? Ai scapat de problemele la stomac? Stai cumintica, da?!
Iulia, mami de Sara Andreea si 34+
andie_n spune:
S#259;n#259;tate Angelique si Mena, sa stea bb cuminte la caldurica cāt mai mult timp! Am pus si eu 2 poze cu Ema pe picassa. Acuma ma duc sa vad daca vrea sa manānce sau pun pompa. O zi buna tuturor!
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Mena, tu cum mai esti? Ai scapat de problemele la stomac? Stai cumintica, da?! Iulia, mami de Sara Andreea si 34+ |
Sunt cea mai cumintica, iau tratament, nu ma ridic deloc din pat (doar la baie si atat) . Poate sa cada si casa pe mine ca aici stau . Sunt bucuroasa ca am apucat sa ii fac sotului mancare ca pentru o armata de oameni si nu am nicio grija. De curatenie minima se ocupa el. Tranzitul s-a reglat, mananc mai de regim asa acum. Mai am contractii dar pur si simplu nu mai am ce le face, deja iau un tratament destul de puternic pentru ele(4gynipral, 2nospa80, 2duphaston) si nu as vrea sa trec la altele care sunt mult mai puternice si cu grad de risc mai mare . Asa ca nu imi mai ramane mai nimic de facut decat sa stau in pat si atat.
andie_n spune:
S#259;n#259;tate Angelique si Mena, sa stea bb cat mai mult la caldurica. Am pus si eu 2 poze cu Ema pe picassa. Acuma ma duc din nou sa vad daca ii dau sa manānce sau bag pompa.