Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

FELICITARI BUBUUUUU! SI BUN VENIT MINUNE DE NICHOLAS!!!
FELICITARI SI PT VREAUSANINGA SI RESTUL FETELOR!

Imi cer miiiiii de scuze ca nu am mai dat nici un semn, dar abia apuc sa mai citesc. Andreea a pus stapanire pe laptop si abia mai am si eu loc cand imi da ea voie.

Am vazut pozele cu bebeii pe picassa - superbe toate!!!

Mena super faza cu cusutul fontitei rosii pana la Craciun Ai sa vezi ca delfinasu' sta acolo pana la termen.

Noi suntem bine. Am scapat aproape de tot de icter, se mai vede doar foarte putin. Papam titi de cate ori ne e pofta si Doamne-ajuta ca are de unde Colici deocamdata nu avem si sper sa nici nu apara. In rest e o fetita cuminte, cu ochii mari cat cepele si o gurita de iti vine sa o manci Andreea este o surioara de nota 20. A facut o singura criza de gelozie foarte usoara si aia pt ca tocmai se trezise si avea nevoie de atentie (seamana cu ta-su, mai morocanosii la trezire) In rest, o adora pe Sofi: o pupa de cate ori o prinde, vrea sa o tina in brate, o mangaie, ce mai...o nebunie Si eu ma topesc de dragul lor! Nu-mi vine sa cred ca am doua minuni de fete; stau si ma uit la ele, le sorb din priviri si le-as smotocii de numa'

Acum trebuie sa va las, ca Sofi da semne de foame. Merge mama Milka la ea

Va pup pe toate

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MENA esti simpatica foc cum te chinui sa iti faci singurica poze...

EPOPEASCA ma bucur ca ati scapat de icter. ce noroc ca e cuminte.sa iti traiasca amandoua si sa va aduca numai bucurii!!

embarazada de 37+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

am ramas singurica...

mamicilor cum e cu scutecele¿majoritatea aveti bebei peste 3 kg...ati trecut la nr 2¿ cate folositi pe zi¿8¿ POPI tu ziceai ca ii schimbi scutecul inainte de ai da piept¿ si dupa iarasi¿ sfaturi....sa stim ce ne asteapta...

embarazada de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

am ramas singurica...

mamicilor cum e cu scutecele¿majoritatea aveti bebei peste 3 kg...ati trecut la nr 2¿ cate folositi pe zi¿8¿ POPI tu ziceai ca ii schimbi scutecul inainte de ai da piept¿ si dupa iarasi¿ sfaturi....sa stim ce ne asteapta...

embarazada de 37+

La curs ne spunea ca un indicator pentru cat de bine a papat bebe la san este scutecelul. Daca e ud e clar ca a papat bine, daca e uscat asteptam pana la a 2 a masa cand, din nou, daca e uscat nu e in regula: ori nu papa ori nu elimina. La fel ne zicea ca sa il schimbam inainte de masa daca bebe nu e prea nervos ca dupa aceea adoarme si e mai bine sa il lasam sa doarma. Daca e nervos si mort de foame, papa si apoi schimbat, numai ca i este rece cand il schimbam si ii cam sare somnicul si i se face chef de joaca :D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bioana

MENA esti simpatica foc cum te chinui sa iti faci singurica poze...

embarazada de 37+

Le fac singurica pt ca sunt toata ziua singura acasa... Uneori sotul pleaca la 8 si mai vine la 12 noaptea. Nu stiu cum o sa fac sa ma descurc singura numai cu bebe... Uneori imi vine sa il iau de urechi dar stiu ca avem nevoie de bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor,
In primul rand felicitari pentru proaspetele mamici Bubu, Vreausaninga, Giani80, Lorelay si bun vniet minunilor voastre

Almy, mai ai vreo veste de la Bubu?
Mena, ce burticuta ai tu acolo frumusica , tu nu aveai parul mai lung, te-ai tuns recent?
Ipopica, ce comica esti, ma bucur ca sunteti bine si va descurcati si ai laptic
Epopeasca, ce dragalasa surioara mai mare, cred ca su t atat de dulci amandoua
Biona, si eu vad ca in ultima vreme e cam agitatie pe aici prin burtica. M-a avertizat dr ca de acum il voi simti mai tare si sa nu ma sperii dar parca....nu stiu ma panichez din orice. Offf ce bine de fetele care au deja bebeii in brate, au scapat de un stres. Rezultate bune la analize iti doresc

Dragelor, mai stiti ceva de Angelique?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Mena, ce burticuta ai tu acolo frumusica , tu nu aveai parul mai lung, te-ai tuns recent?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Aveam un bob scurt la inceputul sarcinii. Acum m-am indragostit de tunsoarea asta pt ca la parul meu ondulat,rar si cu fir subtire e greu de tinut un bob. Asa ca probabil multa vreme asa o sa il tin, scurt(spre ciuda sotului ) . Astept ca dupa nastere sa se regleze si problemele hormonale, din cauza carora am probleme cu parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Da Ioana, tare liniste e pe aici! Noroc cu tine si Mena

Gina, ma bucur ca ne-ai dat vesti si ca printesele tale se inteleg atat de bine. Tineti-o tot asa!

Mena, tare scumpica burtica ta!

Ioana, la Sara, noi o schimbam intotdeauna inainte de masa. Intre altele si pt ca dupa masa, daca ii tot sucesti, risti sa verse caci fara sa vrei ii poti apasa pe burtica sau ii pui intr-o pozitie mai incomoda. Daca e cazul, schimbi si dupa masa, dar cu multa atentie. Daca e murdar nu adoarme imediat si poti sa il lasi 10-15 minute sa se aseze mancarica in burtica.
Iar cu masura scutecului, tot la Sara am avut un pachet nr. 1 si 1 pachet nr. 2. Ea a avut 3350g la nastere si a scazut pana la 2950g. Am epuizat stocul de nr. 1 si apoi am trecut la nr. 2, pt ca deja se vedea pe picioruse ca o strange elasticul. Acum si treaba asta e destul de relativa, in sensul ca unii bb-i sunt mai lunguti la aceeasi greutate, si de aici copanelele mai subtiri, deci s-ar putea sa nu-i stranga, altii mai dolofani. Si acum avem in casa si nr. 1 si nr. 2 si vom vedea la fata locului.
Un alt lucru de luat in calcul e cat de repede ii cade buricul. La nr. 1, unele marci au decupaj special pt buric, altele nu. Daca inca nu i-a cazut buricul ideal ar fi sa continuati cu cele cu decupaj pana cade. La Sara am avut pampers si alea nu aveau decupaj, asa ca indoiam pur si simplu marginea. Insa ei i-a cazut f repede buricul (4 zile), deci din nou depinde.

Acum am vorbit cu Angelique. Mai jos mesajul de la ea:
"Suntem relativ bine, tot pe perfuzii cu gynipral pana luni dupa care renunt la toate pastilutele si asteptam momentul. Acasa nu mai merg decat cu puiul. Va pup pe toate si bun venit minunilor ce au venit intre timp. Va multumesc ca va faceti griji pt mine, sunteti minunate!"

Geani, tu cum mai esti? Ai scapat de febra?
Dana000, tu ce faci?
Dannnah gata ziua de munca?

pe toata lumea

Iulia, mami de Sara Andreea si 35+

Mergi la inceput

Iulia, multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Buna fetelor,
Almy, mai ai vreo veste de la Bubu?

35+

Nicio veste, o sa-i scriu un mesaj azi, n-am vrut sa o deranjez pana acum, dar azi indraznesc

Eu m-am trezit la 5 jumate, mandra a adormit la loc, dar a venit strumful mijlociu peste noi la 6!!!! Normal, ei au cerc pedagogic azi, de ce sa doarma? Numai in zilele cu scoala dorm de sparg avioane de trage mami juma' de ora de ei. Pe el de exemplu il imbrac dormind, cand se trezeste bine e deja imbracat. Azi insa e fresh de la 6, se joaca langa patul meu, mai da un pup la bebitza si continua. Acum imi cere laptopul, asa ca see you later!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput