Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
mcoca spune:
Daa, eu am luat si in sarcina trecuta si acum. Acum mi-a dat pentru oboseala, cand eram rupta, plus el credeam ca sunt un pic stresata, da' nu eram :)). In sarcina trecuta am luat ca mi se puneau carcei :).
Aici la gravide se recomanda apa de Hépar, o apa minerala ff bogata in MG dar cu un gust oribil. Prin urmare eu prefer apa normala cu pastiluta magica.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Pe asta ma bazez si eu cu nasii, pe faptul ca suntem la distanta, dar de inteles nu cred ca vor intelege, is mai capsomani asa, deja vorbeau de finuta in sus finuta in jos, mie imi statea pe limba sa zic, dar nah...
Magneziu da e foarte bun pentru costipatie, si merge si pe sarcina, eu inca ma chinui cu apa de Hépar, dau repede pe gat o sticla mica de 33cl seara, pentru ca tot trebuie sa-mi fac norma de lichide ( la mine si lichidele sunt ca si medicamentele, luate fortat si regulat pentru ca mie nu mi-e sete aproape niciodata) si pe urma bag o lingurita de miere sau de dulceata si dimineata drumul e stabilit.
Hellie spune:
Ma duc sa ma spal la lighean ca mi s-a fiert apa pe aragaz :)))
Giiiz, ce frustrant
P.s. simcri, genial cuvantul " capsoman". Si eu il folosesc dar nu prea il intelege lumea din jur
7+
mcoca spune:
Bai, am niste nervi groaznici. Am "ilimitat" cu Ro (pt Simcri, am Free). Ei bine, azi am cam abuzat, am vorbit cred 3 ore. Si acum cand vreau sa sun imi suna ocupat. Niste nesimtiti. Am mai patit asta :((((. Asa ma seaca de numa.
Si ma mai seaca ca trebuie sa imi duc concediu medical la asigurare : imbraca-te, ia masina, etc . Speram sa-l momesc pe tati, sa facem un schimb meserias : te duci cu concediul, iti calc o camasa. Dar el doarme ca o marmota de la 8.
Vicky si Printzesone
anne-marie21 spune:
multumesc vicky si mcoca pt grijade trimis are si mie cn sa imi trimita dar nu e cazul,ma descurc cu ce am,o sa inlocuiesc afumatura cu niste carnaciori,da aici e imposibil de gasit orice preparat din porc,nu prea il au ei la inima pe Ghita .despre musafiri m-am lamurit si eu demult si tot cu verisoara am patimit,am stat la dispozitia ei tot timpul,iar cand a fost vorba sa venim si noi in tara,am rugat-o doar sa se intereseze de unele trenuri si informatii asemanatoare ,mi-a lasat un msj offline ca ea si sotul nu o sa fie acasa de sarbatori i-a sarit inima de frica,nu cumva sa ne treaca prin cap sa ne ducem la ea. cu nasii eu nu o sa am probleme pt ca ei nu intra in schema la nasterea unui bebe de aici.fiti cu tact si diplomate,astfel incat sa nu se supere nimeni si mai ales voi stiti ce e mai bine pt bb,parintii spirituali au o importanta foarte mare,va pot da exemplul meu si al surorii mele,nasii mei daca ii vedeam 1 in an,ca sa nu mai zic ca nu si-au facut datoria,adica traditiile noastre,taiatul motului si ce mai avem noi,pe cand ai surorii mele veneau mai mereu,de ziua ei,de ziua numelui,de Mosi ii aduceau mereu farfurie si canuta si eram geloasa normal.uite ca am scris si un roman si v-am pictisit.va pwp burtici si somn usor!ne intalnim maine
Hellie spune:
Mcoca, mie imi spui de nervi pe diversi furnizori de servicii?! Cum spuneam...tocmai m-am spalat la lighean :))))
Anne, noapte buna!
7+
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Bai, am niste nervi groaznici. Am "ilimitat" cu Ro (pt Simcri, am Free). Ei bine, azi am cam abuzat, am vorbit cred 3 ore. Si acum cand vreau sa sun imi suna ocupat. Niste nesimtiti. Am mai patit asta :((((. Asa ma seaca de numa. Si ma mai seaca ca trebuie sa imi duc concediu medical la asigurare : imbraca-te, ia masina, etc . Speram sa-l momesc pe tati, sa facem un schimb meserias : te duci cu concediul, iti calc o camasa. Dar el doarme ca o marmota de la 8. Vicky si Printzesone |
Si eu am patit la fel odata, cand am sunat in Romania ca nastea cumnata si avea circulara bebelul, noi aici, cumnatu era innebunit saracu, si toata noaptea aproape am fost pe tel, si la un moment dat tot asa a sunat ocupat de turbasem ca nu puteam sa sun, dar am cam observat la factura ca nu e chiar asa ilimitat cum zic ei...
Acum trebuie sa duci concediul?
mcoca spune:
Vrei sa spui ca te pun sa platesti apeluri catre fix? Eu recunosc ca nu m-am uitat pe factura de un car de ani, si ma mai si ocup cu asta.
Pai mi-a dat concediul ieri ... maine sigur nu o sa am chef sa ies, si trebuie dus in 48h.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne-marie21 despre musafiri m-am lamurit si eu demult si tot cu verisoara am patimit,am stat la dispozitia ei tot timpul,iar cand a fost vorba sa venim si noi in tara,am rugat-o doar sa se intereseze de unele trenuri si informatii asemanatoare ,mi-a lasat un msj offline ca ea si sotul nu o sa fie acasa de sarbatori |
La asta ne-am gandit si noi sa spunem data viitoare cand se vor mai anunta in vizita ca vai ce rau ne pare n-o sa fim acasa
Noapte buna!