Burtici de mai-iunie 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Eu nu prea sunt fan fasole dar mi-am luat ieri de la magazinul romanesc din Spania varza murata, una am si terminat-o in seara asta, am facut o salata de varza si cu niste oua jumari yummmiii (scuzele pentru fetele care au dificultati cu mancarea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Daa cam pe la 1000 de km, acu bine ca s-a terminat, sper sa nu mai aud de ei prea curand, si incerc sa gasesc o modalitate sa nu-i pun si nasi la bebic, am facut odata greseala , a doua oara n-as mai vrea.

Si eu am fost la cumparaturi de Craciun, am luat o parte din jucariile pentru copii prietenilor, sunt toti baieti deci masinute si robotei la greu.

Simcri, sa-mi spui si mie daca reusesti si mai ales cum sa nu ii pui nasi. Am si eu aceasta dilema cu nasii de cununie...din diverse motive as vrea alti nasi la copilas si nu prea stiu cum sa procedez.

In alta ordine de idei, toata lumea care afla ca sunt gravi afirma clar ca fac baiat...dar fara nicio exceptie, asta e parerea tuturor...si feelingul meu :) abia astept sa vad daca se adevereste.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salut fetele.

V-ati dat pe fasole, miam miam! acuma trebuie toate poftele satisfacute.

Noi suntem bine, toata ziua cu fetitza la plimbarici, am avut si vreme frumoasa, asa ca ne-am intalnit cu mamicile prietene pe la locurile de joaca de pe aicea.

Ce tari sunteti cu musafiri! Si la noi e la fel, prietenii isi fac concediu de-a-dreptul stand la noi, la fel cu pretentii plimbaretze! Dar eu le explic cam ce ar trebui sa vada si pa pa! Noroc ca suntem in capitala, nu mai cer alta locatie!!!

Sa aveti o seara frumoasa!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Prietena mea din liceu e insarcinata , nastem aman2 in iunie si inca din liceu am hotarat sa-i botez copilul , ca sa fim si neamuri, dar acum nasii ei de cununie vor neaparat sa-i boteze...si nu a putut sa-i refuze asa ca poate la al-2-lea. Nu prea am auzit de fini care sa refuze nasii , mai degraba invers.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+

Mergi la inceput

Tinand cont ca acum suntem la distanta, ne bazam un pic si pe asta, si speram sa reusim, si pana la urma daca nu merge cu subtilitati o luam si direct si gata (zic eu acum, dar cand o fi momentul nu stiu cum va iesi )

Mergi la inceput

Mda...eu nici nu as vrea sa stric relatiile cu ei, dar vreau eu un anumit cuplu ca nasi de copil...in fine.

Fetelor, eu am inca o problema: iesitul la baie pt. "treaba serioasa". Adica eu m-am lasat de fumat cand am aflat vestea cea mare si de atunci ritualul meu zilnic cafea+tigara+baie, s-a dat peste cap. Nici constipata nu ma simt dar e un disconfort...trebuie sa caut alt "ritual".

7+

Mergi la inceput

Si noi am vrea sa pastram relatiile...dar cum se spune, dragoste cu sila nu se poate.

Mergi la inceput

Secolul 21, capitala Romaniei, lipsa apa calda de vreo doua zile :(

Ma dispera chestiile de genul asta. De maine am treaba se pare: sa sun pe la furnizoril de apa sa reclam, desi nu sunt eu administrator de bloc ...dar la noi, conform delasarii poporului roman in general, nimeni nu suna pe principiul " lasa maaaa ca vine ea si apa, doar nu o sa tina pana la primavara". Offf Doamne, oare cand o sa scapam de acest " lasa-ma sa te las" ?!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cu Nasii, si noi i-am schimbat. Ai nostri sunt in ro, iar pt Maya am vrut pe cineva de aici, sa ii fie copilului aproape, etc. Au inteles f bine, am pastrat relatiile. deci Simcri, pentru voi cred ca nu va fi greu :).

Cu kk, ajuta f mult magneziul. O patila de magneziu dimineata si gata :). in plus e indicat in sarcina ca e relaxant.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Merci de hint Mcoca! Chiar am magneziu in casa pentru ca luam mereu tot pentru relaxare...pt problemele mele cu spatele si muschii. Deci sigur se poate lua in sarcina, da?

7+

Mergi la inceput