Doctor pediatru la Giulesti Ulmi

Doctor pediatru la Giulesti Ulmi | Autor: miranicolae

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Imi puteti spune daca aveti puiutii inscrisi la dr pediatri la Giluesti Ulmi si cat de multumite sunteti de acestia?
Eu vreau sa-l schimb la alt dr, deoarece nu-mi place deloc de dna Vasii( cand am nascut am fost la dr Florea, un dr de nota 20, dar s-a pensionat si m-a preluat aceasta "dr"), Sa va spun de ce sunt nemultumita de dansa:
- ne programeaza la ora 10 ( va rog sa respectati programarea, imi spune la telefon cu o mare nesimtire)si are tupeul, nu o data ci de 3 ori mi s-a intamplat sa vina dupa ora 11( intr-o zi nu a mai rezistat piticul meu de 4 ani si am plecat la ora 11.15, fara ca ea sa fi venit)
- imi spune ca copilul meu este sanatos cand eu vad clar ca are ceva si ma duc cu el la urgenta si imi pune diagnostic de viroza
-sun joi dupa amiaza pt a ma programa vineri pentru o adeverinta de gradinita si mi spune ca daca nu vin pana in ora 5 ( era deja ora 4) atnci ne vedem luni( cand baiatul trebuia dus la gradi), deci dansa nu serveste vinerea, si-mi spune cu nonsalanta ca avizul costa 10 lei.
- intr-o zi am dus copilul de urgenta( febra, tuse, viroza) si-mi spune ca de ce nu mi-am facut programare???? si daca vreau sa astept dupa toti pacientii cu copilul bolnav pe hol
In concluzie, vreau sa o schimb, va rog sa ma ajutati cu experienta voastra.
Va multumesc, mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu toate plangerile tale sunt ok. La cea cu programarea de ora 10 care nu se respecta ai perfecta dreptate. Daca e ora, 10, pai ora 10 sa fie si nu 11 sau 11 jumatate. Daca intervine ceva, trebuie sa primesti cel putin un telefon sau scuze de intarziere.

Dar celelalte, eu chiar nu-mi dau seama de ce te-au deranjat atat de mult:

- Diagnosticul il stabileste medicul. Chiar daca tie ti se pare ca e in neregula, asta nu inseamna ca doctorul e prost. Viroza este un diagnostic, nu inseamna ca este sanatos copilul

- Daca vineri e zi de teren este normal sa nu ti se poata elibera adeverinta pe care o soliciti. Mie mi se pare ok ca ti-a spus sa vii joi pana in ora 5 sau incepand de luni incolo. In plus, este perfect legal ca medicul sa ceara bani pentru aceste avize.

- Era mai ok sa dai un telefon sa anunti daca te duci cu copilul "in urgenta" la medicul de familie. Exista programari ce se asteapta sa fie respectate. Altfel, du-te cu el la spital, acolo nu exista programari si intri in functie de cand ajungi si de gravitatea cazului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miranicolae spune:

A-Iulia:In ceea ce priveste diagnosticul, ai dreptate, il stabileste medicul. Nu ai fost atenta ca am zis ca dr mi-a spus ca al meu copil este sanatos, iar la urgenta mi-a spus ca are rosu in gat si viroza!!!!!Copilul mi-a facut febra si tusea, iar ea imi spune ca e sanatos, sa-l duc la gradi!!!!
Vineri nu are zi de teren, este dimineata sau dupa amiaza in functie de celalalt dr din cabinet
Eu nu vreau sa merg la urgenta cu el, la urma urmei dr este platita din banii mei, daca am urgenta nu cred ca deranjeaza asa tare pacientii sa mai astepte 5 minute dupa un copil( sau poate ca deranjeaza, cred ca pe tine, da)
Astept pareri despre medici si nu critici din partea....esti cumva ruda cu ea?

Mergi la inceput

Astept pareri despre medicii de la Giulesti Ulmi! Multumesc de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Dr Atanasiu Iuliana mai e? Sau a iesit si ea la pensie. Un super doctor! A fost dr meu cand eram mica. Am chemat-o si la fetita mea cand s-a nascut. Nu o am acum dr curant pt ca este prea departe de casa. Ti-o recomand cu caldura. Altii acolo nu mai stiu, pt ca m-am mutat de ceva vreme din crtier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mira, daca vii fara programare mi se pare normal sa astepti dupa pacientii care au programare.
Din experienta mea de pacient mai mult dureaza consultatiile de copii decat cele de adulti unde de cele mai multe ori e vorba doar de o trimitere sau de o reteta lunara ( la ce cu boli cronice).

Mergi la inceput

Multumesc Sara Maria! O sa ma interesez , nu stiu daca mai exista aceasta dr. Mersi mult inca o data!

Mergi la inceput

Lavi, imi pare rau sa te contrazic, dar sunt batrani care stau in cabinet si jumatate de ora( se intampla foarte des la medicul meu de familie)Eu cu copilul nu cred ca am stat mai mult de 15-20 minute.
Iar fara programare nu m-am dus decat in caz de urgenta, nevrand sa ma duc la urgenta, unde pentru orice te interneaza( crede-ma a trebuit sa semnez ca nu sunt de acord cu internarea la o viroza cu febra 38, care la Medlife s-a rezolvat cu antitermice si niste analize mai amanuntite, e drept am platit vreo 300 Ron, dar nu am stat in spital si am putut avea grija de copil acasa si nu in spital cu bolnavi de toate bolile, unde vii cu o boala si pleci cu 10)
Deci inca o data fara programare dar de urgenta, nu asa ca vreau eu sa-mi consulte copilul. Sa dea Dzeu sa nu ai nevoie de asa ceva si sa te lovesti de nesimtirea oamenilor ( mai ales a batranilor), sa trebuiasca sa stai cu copil bolnav pe holuri.

Mergi la inceput

Va rog sa nu va mai bagati in seama daca sunteti paralel cu subiectul, doar pentru a critica, doar pentru a comenta aiurea. Este treaba mea ce pretentii am de la doctorul pediatru, la urma urmei este platit din banii mei. Eu am pus o intrebare, astept raspuns la ea de la cine cunoaste, si nu aiureli.Va multumesc!

Mergi la inceput