Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu tocmai am facut o pasiune pentru jucariile de lemn de aici http://jucarii-din-lemn.jucariijucarii.ro/7.html

Acum stau si calculez ce set trenulet fain - sau altceva - i-as putea lua de banii pt Samby....cu care insa ma toaca la cap de ma innebuneste....manca-l-ar purecii pe Samby...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

Mda...m-am lamurit si cu Elefant.ro. Am comandat 5 produse. Mi s-a raspuns ca imi vor veni in 2 transe..o data 3 si alta data 2. Azi a venit prima transa: 1 singur produs, celelalte 2, trecute pe facutura cu 0. Deci eu am platit taxa de transport pt o singura jucarie pana acum....sa vedem care e poveste cu celelalte 2 ramase. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a intrebat daca mai vreau acel singur produs daca nu le au pe celelalte, au hotarat ei pentru mine! Deci, foarte serios magazin on-line!

Mda, mi-au raspuns la mail:
Isi cer scuze, ca a fost o eroare tehnica, si produsele au fost afisate ca fiind pe stoc, ele nefiind fizic de fapt. Dar de ce nu m-au sunat???

Asa ca, fetelor care ati facut/faceti comanda pe Elefant.ro, aveti grija...vedeti cu cine aveti de-a face. :(

S-a intamplat. Eu cumpar mult on-line si mult si de pe elefant.ro, dar nu am avut probleme cu ei. De asta ziceam ca nu stau ptr ultimele zile, se aglomereaza si apar probleme.
Daca ai facut o singura comanda nu ar trebui sa platesti 2 trasporturi.
Eu tocmai am primit cartile de la ei si acum trebuie sa-mi vina sirenele.
Intradevar, alte site-uri m-au sunat si ptr confirmarea comenzii, dar ei niciodata.

Alexandra Maria
14.12.2007

Si eu cumpar on-line des. La ei e prima comanda.
Dar trbuiau sa sune avand in vedere ca a fost o eroare. Adica eu am facut comanda, si am fost de acord sa platesc o taxa de transport pt mai multe produse, si cele mai scumpe nu au fost....asa ca mi-au mai ramas doar niste rahatele, pe care le gasesc oriunde, si pt pe care le pusesem in cos doar de umplutura...
Sa nu mai zic, ca alesem ambalare cadou, si...nema...mi-a sosoit carticica respectiva neambalata. Nu ca ar fi cine stie ce, dar...de ce mai au optiunea asta?
Nu stiu cum sunt cu alti clenti, dar pt mine sunt total neprofesionisti, si mi-e clar ca nu mai comand de la ei. Si comanda asta o returnez, atat cat am primit din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Samby....cu care insa ma toaca la cap de ma innebuneste....manca-l-ar purecii pe Samby...

Pot sa spun si eu acelasi lucru? numai ca la noi nu e Samby ci sunt papusile Tura -Vura care nu e nici mai mult nici mai putin de 180 de lei una, si o vrem pe aia care bea cacaoa, si il vrem si pe poneiul povestitor si, si...., si are doar 3 ani. Am fost sambata in Real si a trecut pe langa ponei , l-a luat din raft si mi-a zis "il iubesc", ce naiba o sa fac nu stiu, ca la noi cheltuielile se tin lant, saptamana viitoare ziua ei, apoi Mos Nicolae, apoi Mos Craciun , e greu dom-le ,si sa nu uit de pausa Lalaloopsie, pe aia tot sper sa o gasesc in varianta mica. Clar ca de acum incepe greul, anul trecut am scapat ieftin ca isi dorea calut balansoar, acum.....

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, nu stiu daca va foloseste, dar am primit un SMS de la Metro, cica au reduceri la toata gama de jucarii si jocuri de 40% in perioada 20-25 noe. Asa o fi...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Rufus , multumim. dar din pacate nu prea au jucariile dorite, sau acum m-am uitat la ei pe site, au unle jucarii la pret dublu fata de REal de ex, astfel cu reducere cu tot ajung la pretul din REal. E trist ca se profita asa de perioada asta Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu tocmai am facut o pasiune pentru jucariile de lemn de aici http://jucarii-din-lemn.jucariijucarii.ro/7.html

Acum stau si calculez ce set trenulet fain - sau altceva - i-as putea lua de banii pt Samby....cu care insa ma toaca la cap de ma innebuneste....manca-l-ar purecii pe Samby...

N-am nimic cu omuletii de la site-ul dat de tine dar preturile sunt cel putin duble fata de alte magazine . M-am uitat un pic, o jucarie de lemn de impins (foarte faine, are si copilul meu una, un pasaroi simpatic), la ei e 42 de lei, la "chinezi" e 11 lei. Un leagan simplu Eichorn la ei e 42 de lei, l-am luat acum 2 saptamani din Penny cu 20, sania Davos e 212, am luat-o anul trecut din Selgros cu 100 de lei, o casuta de papusi Eichorn la ei e 220 de lei la bazar4baby (magazinul unei mamici de la odiseea noastra) e 124 de lei si tot asa...

Esti in Bucuresti, un drum in Dragon sau Europa te scoate la 40% din preturile de acolo (pariez ca magazinul "chinezilor" de la mine din oras tot de acolo se aprovizioneaza).

Trenul ala Lillabo de la Ikea nu-ti place? e 50 de lei (locomotiva, 2 vagoane, pod si sine) si poti cumpara si seturi de 20 de segmente de sine cu 24 de lei in completare, sau alte accesorii. Testezi (cu mai putini bani) daca ii place copilului. Just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, firma este in sectorul 4, langa Carrefour Berceni. Domnul cu care am vorbit a spus ca se poate intalni si in oras cu cineva, o mamica mai apropiata de locul asta, ca sa nu va puna pe drumuri lungi. Mi-a lasat adresa exacta si numarul de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Selene, de regula livrarile in Bucuresti sunt gratuite, ar trebui sa poata livra direct la adresa mamicii respective. Scuze ca ma bag, dar asa am rezolvat si eu o data cu cineva din Bucuresti, tot de pe DC. Au livrat ei produsele.

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, firma este in sectorul 4, langa Carrefour Berceni. Domnul cu care am vorbit a spus ca se poate intalni si in oras cu cineva, o mamica mai apropiata de locul asta, ca sa nu va puna pe drumuri lungi. Mi-a lasat adresa exacta si numarul de telefon.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai ma omorati cu Ikea Nu avem !!!:((((

No, eu mereu daca e sa cumpar ceva online caut in mai multe locuri, jucariile erau date ca exemplu, pretul...habar nu am, sincer. Ma pun pe aprofundat...!

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

asa e cu copiii mici

al meu deja m-a intrebat clar ce buget am alocat pentru cadoul lui de Craciun, ca sa stie ce sa-si doreasca (am mai comandat in trecut pe net de la Clevertoys, la noi Lego e in mare voga - Ninjago si Hero Factory).

Spor la cumparat....

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput