Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pfff, se complica treaba la noi. Pe langa papusi monster high, fii;mea a scris in scrisoare "rochie adevarata mnster high" si "pantofi sport adevarati monster high" . aveti vreo idee salvatoare?!?! (eventual care sa nu ne ruineze bugetul cu sute de lei...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Pfff, se complica treaba la noi. Pe langa papusi monster high, fii;mea a scris in scrisoare "rochie adevarata mnster high" si "pantofi sport adevarati monster high" . aveti vreo idee salvatoare?!?! (eventual care sa nu ne ruineze bugetul cu sute de lei...)

'Cos what I feel is the only truth for me

ma scuzi ca ranjesc, da?Nu ma pot abtine..al meu ieri mi-a zis ca vrea semn de circulatie-drum cu prioritate adevarat..azi ca vrea masina din aia care face curatenie pe strada..Io nush de unde le scoate zau...Asa ca ma amuz si io cand vad ca se intampla si la case mai mari.
idei nu am,decat sa-i faci rochita la o croitoreasa priceputa,de pantofi n-am idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Boticelina daca-ti trimit banuti sa-mi cumperi si mie setul ala de pirati accepti?Plizz! Vreau sa-i cumpar ceva sa-i placa finutului si e greu la ce chestii cere si zau daca am vazut prin marketuri cum zici tu!
Am gasit si cumparat o carte ( a venit la gradi o tanti de la nush ce editura) insula piratilor...are si o sabie si protectie de ochi si palarie...cred ca daca-i mai iau si pirati o sa fie incantat:)
Spune-mi daca accepti platesc tot -transport si pirati si tot!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor din Bucuresti, am nevoie de o mare favoare: poate oricare dintre voi sa ridice un produs de la sediul unei firme si sa mi-l trimita, ambalat mega-sigur?

Am gasit-o pe Sitara, ramasa pe stoc la o firma de jucarii, doar ce am plasat comanda...

50 de lei costa, prin curier, e inca 20 de lei in plus... Trimit eu banii in contul de BRD sau BT sau alta banca fara comision...

Va rog mult, cine ma poate ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

SMS de la Metro:
"Intre 20-25 nov, la Metro, ai discount 40% direct pe factura la toata gama de jucarii si jocuri , inclusiv pentru articolele din alte promotii. Detalii in magazin."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Laura dar n-ai rezolva (macar jumatate din) problema cu un tutu de genul asta: http://img0.etsystatic.com/000/0/5695213/il_fullxfull.283906120.jpg ? Se fac f usor si tulle-ul e ieftin, la noi e 2 lei/m, 150 cm latime. Si daca vrei am eu un hanorac de fleece tip Monster High, e negru cu niste inimioare cu oase incrucisate ca de pirati, ti-l trimit, e pt 6-7 ani, lui Nancy ii e stramt sus la brate (fi-mea e genul pufos), nu vrea sa-l imbrace. E Next, nout si pufos... Daca nu, iei un tricou roz dintr-ala tipator si-o pui sa si-l decoreze singura cu marker permanent, sa faca cranii, oase, zebra print, ce-i trece prin cap

Dany trec sambata viitoare din nou pe la magazin daca vrei si ma uit mai cu atentie la personaje si preturi. Eu am intrebat de pret doar la un set cu pirat+un dinozaur mare (pt noi dinozaurii sunt de interes) si ala era 45 de lei, dar era printre cele mai mari si mai scumpe. Deci copilul vrea doar pirati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Niste idei pentru un baietel de 8 ani? Ca jucarii oscilez intre un telescop de la Noriel si o macheta BMW de pe emag. Nu stiu care i-ar placea mai mult. Cred ca am sa-l intreb mai voalat.

Mami si Stefan Costin (25.02.2005)

Noi avem macheta, nu BMW, dar tot pe acolo. A facut-o in 10 min, a surubait-o o zi si sta pe undeva depozitata. Sa stii ca nu e cine stie ce calitate sau rezistenta E fragila. Am dat 80 lei pe ea, la inceputul lunii.
Am descoperit o librarie la palas mall la noi, o fi carturesti??/ ideea e ca am vazut acolo machete foarte interesante pentru casute si alte constructii, de lemn pana in 200 lei. Nu am dat atunci importanta, dar m-as duce sa casc ochii.
A mai zarit copilul meu aceasta jucarie. http://www.youtube.com/watch?v=pqS3M8wIjOU&feature=related
pretul e intre 100 si 200 lei, in functie de marime, dar masinuta e f f mica. nu stiu daca se merita achizitionata.
In alta ordine de idei, eu ce iau cadou la baiatul mei de 9 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

'Cos what I feel is the only truth for me

Fiica-mea are asa:
-tricou cu maneca lunga cu Draculaura luat de la Zara (din colectia din toamna asta), aveau cu diverse personaje din MH
-diverse chestii cu Monsters High luate de la Smyk din Bucuresti (de-a lungul timpului, noi nu mai suntem acum in tara), printre care asta vara tenisi cu monster high, daca ai drum prin Bucuresti Smyk este in Afi Cotroceni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Selene, unde e firma? Daca nu e departe te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Boti-copilul e fan pirati ( vede desenele cu Piratii din tara de nicaieri) e si vrea de fapt carlig de pirat...insa de unde pisici sa gasesc eu ceva...asa ca am gasit cartea aia la 50 de lei -in pret intra si o palarie de pirat, o sabie cu efecte de care or fi , o aparatoare de ochi si o moneda. Deci pirateii mici m-ar interesa daca mergi cat sunt de mari, cati sunt ca nr. in set si cat costa.Numai daca ti-e in drum si nu te deranjeaza!

Mergi la inceput