Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 19
_Ralu_ spune:
Oana, eu, pentru inceputurile in puzzle ale lu' fiica-mea, am luat Baby Puzzle de la Educa, da-i si tu o cautare....de f buna calitate, si frumoase foc. Ele sunt recomandate de la 1 an, dar acum depinde si de la ce varsta incepe copilul sa faca puzzle, depinde de pasiunile lui.
oana_lex82 spune:
Wow, ce imi plac puzzle-urile alea Boti,sper sa gasim si la noi asa ceva..vad ca pe net transportul e aproape cat un puzzle..daca gasesc cumpar mai multe, al meu copil e inebunit dupa puzzle..
oana_lex82 spune:
Super idei, imi plac de nu mai potAbia astept sa achizitionez cateva, daca nu gasesc in oras cumpar de pe net, merita pustiulika pt ca e ff interesat de ele..
boticelina spune:
Ralu
Oana, eu pe al fie-mii l-am luat acum multi ani din Selgros. Nu sunt ieftine, cam 35 de lei/cutia, dar sunt foarte rezistente si mai ales foarte frumoase. Am mai vazut si in Selgros dar deja crescuse copilul si am trecut la cele de carton cu mai multe piese, deci nu mai stiu cat costa acum.
Eu am intrat sambata in drum spre o mercerie intr-un magazin de jucarii cu "chinezisme". Revelatie, nene! Erau niste jucarii foarte, foarte misto (unele) si cu preturi betoooon! Evident nu toate sunt de calitate, dar eu, ca parinte, cam de pe la 2 ani ai copilului am invatat sa recunosc jucariile "rezistente" si nu mai iau tepe chiar daca le cumpar din magazine din astea ieftine.
Evident ca infanta s-a lipit de ceva, un set de 8 dinozauri, ultra haiosi, superb colorati, cam 12-15 cm, pe care am dat, ta-na-naaaa, 14 lei . Am vazut niste seturi de pirati+dinozauri pt baieti de 4-6 ani mortale si de calitate buna, zau ca in hypermarketuri n-am vazut.
Deci nu ocoliti si magazinele astea, daca scotociti puteti gasi chestii faine (si ieftine). Un carucior de papusi tip landou cu parasolar (nici foarte bun dar nici cel mai prost) era 20 de lei. In hypermarketuri cel mai ieftin carucior, tip umbrela, incepe de la 35 de lei...
Jucarii de plush? tone, un ponei mare (40 de cm) si ochios era 12 lei, am tarat cu greu copilul de acolo
CorinaDani spune:
carticele cu povesti si activitati, frumos ilustrate, rezistente, ingenioase, gasiti si aici, eu i-am descoperit anul trecut, au venit 2 domni care distribuiau cartile acestei edituri.
http://roossabooks.wordpress.com/category/pentru-copii/
http://laurafrunza.com/2012/06/28/carti-pentru-copii-de-la-editura-roossa/
au niste albume de colectii, muzee, biserici, etc. absolut fascinante si uluitor realizate; pot fi o idee de cadou pentru adulti.
oana_lex82 spune:
Eu pt Craciun as vrea un tren Thomas cu frictiune sau o ambulantahttp://sb2.shopmania.org/files/product/ro/1584/l_1583957.jpg, acum sa vedem daca nu vor fi chiar amandoua, dar tinand cont ca avem multi copilasi in familia extinsa ma indoiesc ca fac fata sa le cumpar pe ambele...Un tren pe sine ma tenteaza pt ca pana acum n-a mai avut si as vrea sa vad daca ii place, dar nu vreau unul sa mearga singur pt ca mai mult ca sigur se va plictisi de el, asa ca unul cu frictiune pare mai tentant pt ca il mai antreneaza si pe el in joc..
Selene_Bunny spune:
La mine se gasesc forme de pus in locul potrivit, pe o planseta de lemn (ceasul, fructe, legume, mijloace de transport) la 10-15 lei.
oana_lex82 spune:
Selene, si la noi se gasesc de astea cum zici tu, de numesc puzzle incastru, Iustin are o gramada, dar as vrea sa trecem la next level, pt ca pe alea deja le face cu ochii inchisi, vrem ceva mai greu..Nu-mi vine sa cred ca "mutulicul" meu face chestii de astea de stat intr-un loc..mai ales ca de vb vorbeste doar cateva cuvinte, dar fredoneaza melodii ff ok, deci i-a uimit pe toti din gasca iar educatoarele sunt date pe spate de urechea lui muzicala..ce inseamna si cu copiii astia..chiar daca nu vorbeste cum fac unii mult mai mici ca el, el face alte chestii..N-ai cum sa nu-l adori!
Eu vreau acum puzzle puzzle, dar cu piese putine, ca acelea pe care le-a aratat Boti pe site acolo..alea sunt mortale,.Sper sa ii placa lui Iustin
_Ralu_ spune:
Mda...m-am lamurit si cu Elefant.ro. Am comandat 5 produse. Mi s-a raspuns ca imi vor veni in 2 transe..o data 3 si alta data 2. Azi a venit prima transa: 1 singur produs, celelalte 2, trecute pe facutura cu 0. Deci eu am platit taxa de transport pt o singura jucarie pana acum....sa vedem care e poveste cu celelalte 2 ramase. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a intrebat daca mai vreau acel singur produs daca nu le au pe celelalte, au hotarat ei pentru mine! Deci, foarte serios magazin on-line!
Mda, mi-au raspuns la mail:
Isi cer scuze, ca a fost o eroare tehnica, si produsele au fost afisate ca fiind pe stoc, ele nefiind fizic de fapt. Dar de ce nu m-au sunat???
Asa ca, fetelor care ati facut/faceti comanda pe Elefant.ro, aveti grija...vedeti cu cine aveti de-a face. :(