Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 2
ana l spune:
uau, ce de-a idei noi.
Boti, un microfon pt dvd la karaoke e de ajuns? Adica nu trebuie si un kit? Daca da, un kit cu melodii pentru copii nu exista? Asta de la emag nu prinde la copiii mei.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Selene.la noi este lili,7 bucati am numarat eu asa rapid,posibil sa mai fi fost si in spate.Daca doresti si te pot ajuta,da-mi de stire. |
Sigur, Ledi!
boticelina spune:
citat din mesajul lui ana l Boti, un microfon pt dvd la karaoke e de ajuns? Adica nu trebuie si un kit? Daca da, un kit cu melodii pentru copii nu exista? Asta de la emag nu prinde la copiii mei. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Ana, eu zic ca daca DVD playerul are functia de karaoke atunci nu mai ai nevoie decat de microfoane, el joaca rol de amplificator, si iti si ruleaza DVD-ul cu cantece. Banuiesc ca pe tot netul asta or fi si dvd-uri cu cantece de copii pt karaoke, nu stiu daca au si titrari pt ca ei oricum nu stiu sa citeasca, sincer n-am cautat. Ce stiu sigur e ca este o Cutiuta Muzicala de exemplu numai cu negative, special pt karaoke, le-am facut eu o copie copiilor pt la gradinita anul trecut.
Sculita noastra mica cu care ne-am jucat acasa si la gradi era un CD player cu microfon pt karaoke, dar atata l-au trantit copiii la gradi ca s-a bulit capul de redare si nu l-am mai putut repara. Il luasem de pe okazii cu vreo 50 de lei, super dooper fun!
Uite aici cat costa un www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/microfon-karaoke-negru-p-4682" target="_blank">microfon de karaoke , poti sa iei 2 pe luna...
sunnyday07 spune:
Hei, Boti , m-am dus plina de sperante la player si l-am intors pe toate fetele - are doar un USB, un LAN, hdmi si coax. Asta-i tot (e un blue ray player Samsung)!
Oricum, merci, trebuie sa fiu atenta cand cumpar kitul de karaoke sa vad daca il pot conecta la player.
Si oare unde gasesc dvd-uri cu melodii?
boticelina spune:
Sunny, stiu ca putine mai au, si eu am luat de curand un player mai nou doar pt USB-ul ala, ca sa nu mai scriu DVD-uri de fiecare data cand are cupilul chef sa vada vreun film ca am un vraf de DVD-uri la care nu se uita si asta nou n-are mufa pt microfoane.
Tot no-name-ul luat cu 80 de lei din Real rules (cu specificatia "cel mai ieftin care vede toate discurile"). Cand l-am luat nici nu mi-a pasat de gaurile alea de microfoane, abia cand s-a stricat sculita de la gradi mi-a picat fisa
Laura Ioana spune:
Am primit in seara asta aviz postal: mi-a venit lalaloopsy, maine ma duc sa iau pachetul. Abia astept sa vad cum arata
ana l spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Am primit in seara asta aviz postal: mi-a venit lalaloopsy, maine ma duc sa iau pachetul. Abia astept sa vad cum arata Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt tutu |
Pentru cine spuneai ca-i cadoul ?:))
Laura Ioana spune:
Ai dreptate, trebuie sa ma controlez A venit Lalaloopsy a Theei (a mea inca nu a venit)!
Pana-i dau cadourile de Craciun le tot studiez si admir pe ascuns Si imi imaginez fatzuca ei si reactia
Pfoai, ce faina e varsta asta, cand inca se bucura si cred in magie! Pe mine ma intreaba deja in fiecare zi daca a venit Mos Craciun (cred ca anul asta va simti cel mai bine Craciunul)!
Leditia spune:
Si la mine cand suna cineva la interfon vine fii-miu repede si-mi spune ''mami,vine Mos Craciun''
Laura Ioana spune:
Va fi la fel de curajos cand il va vedea in persoana?
Thea deja m-a capiat: "acum ce e (adica anotimp)?", "dar cand vine iarna?" "cand vine MC?" Dupa toate raspunsurile concluzioneaza: "daaaa! maine vine MC?" Nici nu stiu ce sa fac: sa sau sa