Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 17
mari9 spune:
Am dat si eu o raita azi pe la Noriel.Fara suparare,dar mi s-au parut groaznice,infioratoare jucariile alea celebre,iar calitatea...la banii astia!
Eram incantata de ideea unui purcel intr-o ceasca,dar cand l-am vazut cum arata...Nimic nu mi-a placut(nu numai purcelusii) .
Rufus spune:
Am mai citit despre black friday, experiente de pe la altii, ca la noi e doar al doilea an. Intr-adevar, nu-i musai sa fie cele mai mici preturi, mai fabuleaza si vanzatorii.
Am retinut, in principiu, ca asa cum se pregatesc ei (vanzatorii) cu mult timp inainte pentru evenimentul asta, asa trebuie sa fim si noi (cumparatorii) pregatiti, sa studiem piata cu ceva timp inainte, pentru produsele pe care le vizam, astfel incat atunci cand vedem oferta, sa ne dam seama din start daca e ok sau nu.
Uite, mai cititi pe aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/black-friday/
Rufus, Tora si iadele
roxanaz spune:
anul trecut au fost super reduceri de black friday (la electronice si electrocasnice, la altele nu am vazut) singura problema a fost ca s-au blocat site-urile din cauza zecilor milioane de accesari, anul asta se jura administratorii ca va fi mai bine.
CamiSol spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Are un vecin de-al meu de aia care merge pe pereti.si ne-am jucat si noi,adultii cu ea...am facut concurs......inca mai urca...daca vrei il intreb...dar ce?Marca?Mai bine un goagal si vezi ce si cum. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Mada, as vrea sa-l intrebi daca este cea de la Noriel , la 180 ron sau varianta mai ieftina, care am gasit-o eu pe net www.okazii.ro/jucarii-pentru-baieti/masinute/masina-care-merge-pe-tavan-si-pereti-wall-climber-distractie-super-cool-a119893558" target="_blank">Wall Climber la 80 de ron. Mi se pare o diferenta f mare de pret si daca fac acelasi lucru , as inclina spre cea mai ieftina. Merci!
dana vio spune:
N-as risca pe blackfriday, daca imi spune ca nu mai au in stoc Plus ca mai ajung in timp util ?
Eu am comandat pe elefant sirenele alea cu coada stralucitoare si mi-au dat termen de livrare in 23.11 (adica 3sapt) si sunt cam agitata, sper sa mai aiba. Ma gandesc ca altfel nu mi-ar fi confirmat comanda.
Alexandra Maria
14.12.2007
ellinia spune:
Niste idei pentru un baietel de 8 ani? Ca jucarii oscilez intre un telescop de la Noriel si o macheta BMW de pe emag. Nu stiu care i-ar placea mai mult. Cred ca am sa-l intreb mai voalat.
ancadragoman spune:
Poate intereseaza pe cineva http://www.reduceriazi.ro/index/detalii/?id=1227&utm_source=NewsletterAbonatiNewsletter&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_73548
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ancadragoman spune:
http://www.reduceriazi.ro/index/detalii/?id=1196&utm_source=NewsletterAbonatiNewsletter&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_73548
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
CorinaDani spune:
la metro sunt reduceri de 25% fata de pretul afisat la raft...
n-am retinut perioada, ca mi-a "arestat" copila pliantul...studiaza pentru scrisoarea destinata mosului...