Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Io-s curioasa,in black friday nu se maresc preturile intai si apoi chipurile iti dau nush ce reducere?(fiind o chestie foarte intalnita la noi.)Ma refer in general,nu musai la jucarii.
Am vazut ieri la noriel ca au reduceri de 70% la jucarii..cica promotie de Craciun.Insa eu n-am vazut nici macar un produs cu o reducere de 70%..stiu ca reclama zice..reduceri PANA la 70%..Eu nu am vazut cine stie ce reduceri,poate la jucariile vechi sau nush..la cele noi nu am vazut pic de reducere.
Noua ne-am ajuns jucariile..sunt in debara,la fel si cartile..Foarte frumoase,dar cred ca-mi va lua 2 ore pe putin sa citesc o carte din aia :)))Boti,am luat-o si pe aia cu Mos Craciun,imi place tare mult..(doar le-am rasfoit asa un pic)E prima data cand le iau asa devreme,dar nu avea sens sa astept reducerile ca al meu a cerut niste chestii care nu-s prin magazinele de la noi(in oras ma refer).
Ieri am fost si noi in auchan,nici urma de porc din ala..si multe alte joculete despre care s-a mai vorbit pe aici..Am intrebat si nu se mai aduc.Cine a prins,a prins..cine nu,asta e :)Oricum aveau si ei promotii la una alta si am vazut multe jucarii f frumoase acolo si cu preturi mai de bun simt asa,ca in carrefour cand am fost m-am socat...nu ca erau aceleasi jucarii,dar mai scumpe in carrefour,ci ca erau multe jucarii din reclame de mi-a stat inima cand am vazut cat costa.
Spor la alergat si umplut sacul pt Mos Nicolae,Mos Craciun ..sau sacii pt cine mai are si zi de nastere(asa ca mine) & zi onomastica tot in dec .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Cami, calendar am luat din Auchan. Aveau 2 tipuri: unul la vreo 3 lei, am luat din asta si in ultimii 2 ani, si a fost ok...si unul de M&M's la 50 de lei. Eu nu m-am indurat sa iau din asta de 50 de lei, dar arata f bine, si era cu mini-ciocolatele Mars/Twix/Snikers/Bounty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

La GL nu e Auchan. O sa caut pe la Lidl sau Kaufland , poate gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Daca nu gasesti, vb, si iti iau eu. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sunt calendare la Lidl. Am luat joi cu 4 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiSol

La GL nu e Auchan. O sa caut pe la Lidl sau Kaufland , poate gasesc.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Cami, este la Kaufland, daca e vorba de o chestie mare, cu ferestruici, sub ferestruici aflandu-se ciocolatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetelor, scuzati-mi ignoranta in materie de cele sfinte, imi spuneti si mie povestea din spatele calendarelor de advent, please .

Ca eu i-as lua copilului, i-am luat si anul trecut unul casuta (anul asta n-am mai gasit casuta), dar pot lua si unul normal, doar ca daca ma intreaba care-i treaba cu o cioco pe zi nu stiu ce sa-i zic. Asta e obicei catolic, nu? Hai povestiti-mi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiSol

Nu stiu marca , nici nu stiu cum arata... copilul a vazut reclama la tv si asta isi doreste.... Bag un goagal sa vad ce si cum...

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

air hogs zero gravity laser

asta vrea si al meu

doar ca imi cerea ecrimbou...

e 179 de lei la noriel, nici pe amazon nu este mai ieftina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Fetelor, scuzati-mi ignoranta in materie de cele sfinte, imi spuneti si mie povestea din spatele calendarelor de advent, please .

Ca eu i-as lua copilului, i-am luat si anul trecut unul casuta (anul asta n-am mai gasit casuta), dar pot lua si unul normal, doar ca daca ma intreaba care-i treaba cu o cioco pe zi nu stiu ce sa-i zic. Asta e obicei catolic, nu? Hai povestiti-mi si mie

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Si Luteran. Perioada de 4 saptamini inainte de Craciun se numeste Advent. In fiecare duminica familia se stringe impreuna si se aprinde cite o luminare, fiecare saptamina una in plus, cind toate 4 sunt aprinse se stie ca saptamina care vine e Craciunul. Casele se impodobesc aici deja cind incepe Adventul (nu cu bradul propriu-zis, dar cu multe lumini la geamuri, cele mai iubite fiind in Germania sub forma de piramida). Calendarul e pur si simplu ca sa numeri zilele pina la Craciun si sa te bucuri de apropierea Craciunului http://en.wikipedia.org/wiki/Advent_calendar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, din Germania am "imprumutat" si eu calendarul, la vremea aia (prin '96) nu erau la noi, dar au aparut si la noi prin 1998-2000.
Si se gasesc coronite de brad (eventual artificial) cu cate 4 lumanari, taman bune de aprins duminica, cand familia deapana amintiri in jurul mesei.
Acu' ce sa zic, obiceiul ca obiceiul, dar fetele mele se bucura de calendare, chiar si alea mari...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput