Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Stefania si eu gandeam ca tine. :)
Denisa e intelegatoare, eu trecut vremurile cand ma spalam pe fuga si la baie cand ma duceam batea cu pumnii in usa. Ce ne-o fi trebuind? :D

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Stefania - si daca sunt gemeni, e bucurie dubla Poate iti iese din a doua incercare, asta ca sa pastrezi traditia in familie..

Zuzi - intr-adevar esti curajoasa, sa mai incerci a doua oara dupa ce abia cred ca ai inceput sa intri in normal. Eu am fost doar pe jumatate cat ai fost tu de obosita si tracasata si mi se parea ca sunt la limita. Dar timpul sterge toate aceste lucruri si raman in memorie doar cele mai frumoase amintiri. O sa fii o mamica perfecta (si extrem de obosita) cu 2 copii frumosi.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Serios ca ma gandeam in special seara cand doarme si e liniste, ca peste un an casa noastra va fi altfel dar intotdeauna mi-am dorit 2 copii din varii motive asa ca eu sper sa fie la fel de cuminte ca si Teodora care de la 6 sapt dormea de la ora 9 seara pana dimineata pe la 4-5 fara trezire si am alaptat-o pana la 1 an
Acum mi-e frica si de cezariana pt ca stiu ce inseamna si cum a fost recuperarea si parca temerile imi sunt mai mari dar sper sa ma ajute Doamne Doamne si sa duc sarcina cat mai apropae de termen.

Pe Flory care intrebase de ceai de ghimbir, nu stiu cum este la gust dar eu ii dau fetitei mele Emetin pe baza de ghimbir si roinita pt. ca are rau de masina, face parte din gama naturistelor si sa stii ca a vut efect la ea. ,, Calmeaza senzatiile neplacute din timpul calatoriilor cu masina, vaporul- voma, greata, ameteli , digestie dificila" Asa ca poti intreba dr sau incearca ceaiul de ghimbir, in mod normal ar trebui sa fie bun la gust.

mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca

Mergi la inceput

Roxana, sincer nu tin neaparat sa fie gemeni sau sa duc traditia, crede-ma :))... pt ca de data asta nu pot sta acasa 2 ani si nici nu as dori sa stau atat si sunt si alte motive

mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Ele, a mea acum e la stadiul de darama usa de la baie, sta langa mine la toaleta, numai sa fie ea miez acolo .
Roxana, sotul meu mi-a tot spus ca sa iau in considerare bibe, eu nu si nu, alaptat. Pana cand i-am dat dreptate, iar cand am trecut la formula, ma ajuta si el, era muuult mai bine. Trece, uitam, o luam de la capat . Oare voi cum v-ati descurcat cu doi? vad ca sunt la distanta mica, nici doi ani...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai...eu am alaptat 1 an si doua luni. Si ma sugea asta mica ca nu a vrut suzeta. Deci eu eram suzeta ei.
Deci nu va zic cum am dormit de la 6 luni. Si ajutoare nu am avut deloc pana la 2 ani.

La al doilea am zis, schimb foaia. Nu stau in CIC, ma lupt cu alaptatul cum o sa pot( si aici eu nu renunt usor )...daca nu merge nici cum..traiasca Formula.Si clar chem ajutoare!!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce parere aveti despre calendarul predictiv chinezesc? cel cu sexul copilului, varsta mamei si data conceptiei?
Dar metoda Shettles a functionat la careva?
Evident, nu conteaza sexul, important e sa fie sanatos, dar.. asa de curiozitate?

Mergi la inceput

Zuza, sa stii ca mie la fata mi-a iesit ca si in calendarul chinezesc dar asta am verificat acum din curiozitate ca aparea peste tot ,,sa afli sexul copilui" ca atunci nici nu am fost curioasa si nici nu cred ca am dat intamplator peste metoda, acum cica ar fi baiat, dar eu habar nu am :) iar de cealalta metoda pana nu a pomenit Roxana de metoda aia, eu nu o studiasem si nici nu auzisem de ea , haha si dupa metoda asta ar fi fata, si daca ma gandesc bine si la prima sarcina ar fi iesit fata... dar nici nu imi bat capul cu ce sex are copilul dar tind sa cred ca este baiat.

mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

la fata n-am stiut luna conceptiei, pt ca a fost ori sf lunii sau inceputul alteia ...prin urmare ma incadram cu feb la fata si cu martie la baiat.
luand drept corect calendarul, pot deduce luna conceptiei fetitei, feb 2009, nu? [=))]...
Acum imi iese tot fata, dar la fel ca tine Stefania, parca simt ca e baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelenu am net intru dupa tel bun venitfetelor noi si sarcini usoare

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput