Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 3
babyleeks spune:
Multumesc Roxana! am sa dau pe google sa i gasesc nr de tel ceva...eu o sa ajung in tara pe 19 dec deci pe 20 poate merg la eco da banuiesc ca tb sa vb cu ea la tel sa fac o programare...ca pe urma in perioada sarbatorilor mai greu....
Roxana Claudia spune:
Babyleeks - e o dr f cautata deci nu ar fi rau sa te orientezi deja spre o programare. Eu am fost la ea cand lucra la Regina Maria, si din cate am aflat , inca mai colaboreaza cu ei. E mai bine sa ai programare si sa anulezi daca nu ajungi/te razgandesti decat sa nu poti sa ajungi la dr la care iti doresti (indiferent spre care te hotarasti)
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
amaliaro spune:
Buna dimi
Sa avem o saptamana frumoasa limistita si plina de vesti bune
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Roxana Claudia spune:
Buna dimineata!
Eu am inceput in forta: cu greturi si o somnolenta de zile mari
In mod normal mi-as fi facut o a doua cafea dar avand in vederea situatia de fata...
paula_m spune:
Neata
Eu nici nu mi-am inceput ziua, in sensul ca azi noapte nu am prea dormit, ca a inceput Raul cu mucii...Doamne, cat m-am saturat de ei!!
Si nu mi-am terminat somnul, acum a venit si bona, si poate mai prind 2 ore de somn...
Amalia, ti-am trimis PM.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Am primit
poze
[/quote]
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Roxana pe mine la fix 5 saptamani m-au luat greturile. Dupa calculele mele.
Si acum am o stare...
Acuma ma intreb cand scap? Dimineata la noi e agitatie nu gluma, pana pregatesc fata de scoala, pana punem pachetele...si daca sunt cu ameteli si greata, ies pe usa la 8 .
Elena & Denisa
Roxana Claudia spune:
Elena- aceeasi babilonie si la mine (si inca la puterea 2). Trebuie sa ii trezesc, imbrac, sa le dau sa manance, sa il duc pe unul la scoala si pe celalalt la gradi. Si fireste sa arat si eu a om cand ies pe usa, nu precum Gheonoaia
Corina87 spune:
Buna fetele!!!
Mai primiti o burticuta,in club
Ma numesc Corina am 25 de ani sunt insarcinata cu bb2,Dupa un an lung de asteptari si incercari avem trei teste poziteve,wow nu imi vine a crede.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
["http://lt1f.lilypie.com/q9ozp1.png"]trying to conceive[/url]
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890