Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Pe unde umblati doamnelor???
Eu la fel ca si ieri, cu greata dupa mine. Nu am fost in stare sa imbrac fata dimineata. Mi-a pregatit-o sotul si am rugat-o sa ma scape de codite astazi.
A fost ascultatoare.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Vai ce rau imi e!!! Am mancat azi dimineata castane prajite si de la alea cred ca ma simt asa rau!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Paula speram sa fie un caz izolat si sa nu ne molipsim una de la alta.
Pe mine m-au luat greturile fix la 5 sapt de la UM. Am cand o zi buna, cand una rea.
Nu vomit dar cateodata mi-e greata si prin somn noaptea.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Neata,
ma alatur si eu "gretoaselor", incerc sa nu ma gandesc, dar tare mi-as baga doua degete pe gat daca as sti ca trece.
Rontai la mere verzi de la prima ora si parca-parca fucntioneaza...
Zi usoara!

Mergi la inceput

Zuza tu cu merele, eu am trecut la lamaie.
M-am linistit putin.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi
Si eu cu greturi de la 4 dimineata sunt cu mandarine azi noapte au inceput la mine greturile

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

buna fetelor,va urmaresc de 2 zile si tare as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru,sa fiu o mamica de august 2013.mai am acasa o fetita de un an jumate.de 3 zile de cand stiu ca is la ovulatie(am ciclu regulat si simptome,deci sigur nu am gresit)incercam sa facem bb2 ,sper ca ne-a reusit(cu prima fetita din prima incercare am ramas insarcinata).dar cum fiecare mamica are multe ganduri la inceput si frica,deja la mine au inceput inainte sa stiu ca astept bebe sau nu.de obicei ma doare juma de zi un ovar cand sunt la ovulatie,dar luna asta m-a durut vreo 2-3 zile,si de azi simt ca si cum am racit acolo jos,un pic de usturime la urinare si urinat des(precizez ca acum 2 luni am avut o infectie urinara care mi-a trecut cu antibiotice).s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme la inceputul unei sarcini????m-as mai linisti sa stiu ca e in regula sa simt asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pe mine m-au lasat, doar de dimineata si-au facut de cap.
Vad ca mai nou, nu mai zicem nimic constructiv, doar ne plangem de greturi . Care ati mai fost la dr ? Cine mai merge?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Eu merg azi la 17 la eco3 speram sa auzim inimioare azi

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Amalia pana acum nici tu nu le-au auzit?

Elena & Denisa

Mergi la inceput