Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula tu nu ai greturi? eu sunt singura care ma plang pe aici. :D
Roxana imi pare rau de ce aud. Nu am cuvinte!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Alta viaaaaataaa!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am raspuns de pe iul. aug 2013, va aparea intr-un final...
Deci, reiau...nu prea am greturi, Elena, cred ca nici nu-mi permit! Daca nu era Raul, sa ma tina in priza, sunt sigura ca zaceam in pat, plangandu-ma de greturi

Corina, cum anume te testezi in fiecare zi? Mergi sa iti ia sange sa faci testul ala BHG( sau BGH- niciodata nu am stiut cum se numeste exact)

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Roxi, imi pare tare rau pentru rezultatul tau, as dori din suflet ca vineri sa fie bine totul dar realist vorbind sansele sunt mici, ai facut la acelasi laborator ambele analize?

Kmy, multumesc, poti linistita sa dai vestea si la aspirante doar ca acolo nu ma cunoaste nimeni, n-am scris niciodata.

inseamna ca eu am citi postarile tale la alt forum!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Roxana, fii optimista, poate va fi bine.
Ela, si eu stiu ca totul se calculeaza fata de UM, insa daca ecografic sarcina e mica, poate nu se vede tot ce trebuie... Uite ce scrie, de pe la 5 mm se poate identifica 4.
[La o lungime embrionar#259; de 5 mm (6 s#259;pt#259;mâni #537;i 3 – 4 zile) este vizibil#259; activitatea cardiac#259; sub forma unui punct ce pulseaz#259; în interiorul embrionului. În acest moment frecven#539;a cardiac#259; este în jur de 100 – 110/minut, crescând progresiv pân#259; la 9 – 10 s#259;pt#259;mâni, când atinge 170 – 180/minut, dup#259; care scade pân#259; la 150 – 160/minut la 12 s#259;pt#259;mâni] http://ecografiefetala.ro/index.php/ecografia-in-sarcina-incipient.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Nu,nu fac beta,fac cite un test in fiecare zi, sa vad cum progreseaza liniuta.Si mai am din ala digital care arata cite saptamini ai.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Betty bine ai venit. Sarcina usoara.

Elena nu te stresa. Bine ca e unde trebuie samburelul si ca e totul ok. Nici nu ai cu ce sa compari daca nu sti cand ai ovulat.

Roxana imi pare tare rau de vestile proaste. Eu zic sa nu iti pierzi speranta si sa refaci beta, a mai fost o fata la aspirante la care doi dr i-au zis sarcina oprita in evolutie si nu a fost asa. A crescut totusi beta.

Kmy nu fii dezamgita. Poate luna viitoare e cu noroc. Hai capul sus si fii optimista.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Buna! Felicitari Elena!
Imi pare rau Roxana :(

mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna seara burtici!
Ele : greturi din fericire nu am si sper sa nu am...cand am fost gravida cu kevin am vomitat din saptamana a 4 zi de zi inclusiv in ziua in care am nascut.. a fost groaznic am slabit 12 kg.
Acum intrebare pt gravidute...pe voi va mai dor ovarele sau burta? ca pe mine inca ma inteapa...si am uitat cum a fost la prima sarcina:(...

Mergi la inceput

Baby si pe mine ma dor. Ovarele pe rand, cand unul cand celalalt.
I-am zis ieri dr, a zis ca e normal. Completarea lui a fost"daca ai dureri mari, crampi puternici ca gheara vii de urgenta la mine".

Nici eu nu mai tin minte de acum 9 ani de la Deny.

Elena & Denisa

Mergi la inceput