Ce nu ne-ar placea sa primim de Sarbatori
Inspirata de fete , chiar daca a mai fost subiectul deschis acum mai mult timp, poate mai si radem putin impartasind exemple de cadouri neinspirate. Poate intra Mosu' si ia notite...
Ce nu mi-ar placea mie sa primesc:
- oale, strachini, ulcele, tavi
- pijamale cu 4 numere mai mari (ca asa ma "vede" pe mine socrella )
- seturi de pahare de bere/vin/sampanie
- alte acareturi gen lumanerele parfumate
- gablonzuri din piata si alte asemenea (Doamne ajuta, nu s-a mai intamplat de foarte multi ani, dar mai stii?? tre' sa prevenim)
Ma mai gandesc si revin. Va astept si pe voi cu noutati.
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Violeta, mei din contra din lista ta mi-ar placea sa primesc:
- oale, strachini, ulcele, tavi (sunt colectionara de asa ceva si-mi plac toate)
- seturi de pahare de bere/vin/sampanie (niciodata nu am suficiente, plus ca se sparg des)
Ce nu vreau eu sa primesc:
- lenjerie sexi, de budoar. Ce-am primit de la sot sta frumos in cutii, nepurtate. Mi se par ridicole/chicioase/de prost gust (chit ca modelele alese de sot sunt frumoase, din matase naturala), plus ca nu-mi tin absolut deloc de cald.
- pachetele preambalate cu deo/sapun/creme/sampoane si alte cosmeticale
- jucariile de plus cu diverse logo-uri. Sunt oribile.
- canile/pixurile/agendele si alte bazaconii gravate. De asemenea sunt fara sens pt mine.
lady22 spune:
ce nu mi-ar place sa primesc eu:haine pentru ca tot mereu [primesc ce nu e p gustul meu numaibluze de care purta mamaia
Chuny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 [br Ce nu vreau eu sa primesc: - lenjerie sexi, de budoar. Ce-am primit de la sot sta frumos in cutii, nepurtate. Mi se par ridicole/chicioase/de prost gust (chit ca modelele alese de sot sunt frumoase, din matase naturala), plus ca nu-mi tin absolut deloc de cald. |
Hmmm, mi-a atras atentia pasajul asta. Pai alea nu-s ca sa-ti tina tie de cald Omul ti-a atras atentia cum a stiut, ba' a fost si direct si tu nimic ...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Ce nu vreau eu sa primesc: - lenjerie sexi, de budoar. Ce-am primit de la sot sta frumos in cutii, nepurtate. Mi se par ridicole/chicioase/de prost gust (chit ca modelele alese de sot sunt frumoase, din matase naturala), plus ca nu-mi tin absolut deloc de cald. |
draga mea,chestiile alea nu sunt sa-ti tina de cald......au alt scop...iti zice un lup moralist!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
ha ha,acum am vazut ca a scris si Chuny,pe aceeasi tema!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
anangel_lexi spune:
Eu sper sa nu primesc articole de imbracaminte care nu-mi plac, bibelouri sau altele asemenea, lenjerii de pat si cuverturi (am primit atatea ca nu am unde sa le tin) sau plusuri.
In rest, ma bucur cam de orice si chiar daca, de regula, nu folosesc un anumit obiect, daca primesc asa ceva, il folosesc pe acela (de ex. lumanari parfumate, esente de baie, etc). Sau il ofer cuiva caruia stiu ca-i place.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
carolinah spune:
Ca sa-i raspund si eu lui blackgirl, sotul iti face cadouri pt el
Eu detest sa primesc pulovere
sdcristian spune:
NU VREAU-
- chestii gen decoratiuni (lumanarele, paharele, rame foto...) care stau degeaba si doar trebuie sterse de praf
- nimic haine daca nu sunt cumparate de mama, ca e singura care stie ce imi vine si ce imi place(sotul ma vede mai slaba decat sunt, socra sau imi ia pijamale sau chiloti moartea pasiunii)
-bibelouri
- nimic maro (prosoape, lenjerii de pat... ) pt ca urasc culoarea asta
-parfum
- lenjerie pe care soacra o crede sexy (nu tot ce e din satin e si frumos)
VREAU
- desi cica e urat sa cumperi asa ceva, eu prefer sa primesc cosmetice gen gel de dus si sampon, ca sunt utile si fac economie
- orice care se consuma in mod normal in casa. decat un bibelou, prefer un deodorant normal sau lapte praf la copil
- din pacate, cel mai tare visez sa primesc bani cash. nu ca sa imi cupar ce imi place, ci ca sa mai platesc din datorii. nu e romantic, nu e distractiv, dar viata e nasoala momentan
szivarvany spune:
Io`s patetica, accept orice drept cadou :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca