Secret Santa 2012 - Runda 1

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor,
Lali, Viviana, Andreea As, Julia Sm, si care mai doreste si pofteste..

eu in locul vostru m-as gandi serios la un protest in 'piata publica DC'

da da...ok chibitz chibitz, eu sunt cu sacii in carutza acum..dar voi sunteti de divizia de excelenta nu de divizia B

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Prietenii lui Mosh Craciun

...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

eu te sustin. fac pancartele, ce spui?

m-am hotarat sa astept deschiderea targului de Craciun ptr cumpararea cadoului. daca tot e de la Santa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Avand in vedere ca persoana careia trebuie sa-i trimit este extrem de discreta in postari,zau ca o sa merg la noroc.Ma gandesc ca sigur ii va place cadoul,insa pentu ca nu pot afla nimic,nu am de unde,merg blind,ca la poker.Macar pokerul il joc bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Va rog sa ma anuntati pe topicul asta cand ati trimis, ca sa tin o evienta si sa stau pe capul celor care gasesc poshta mai greu.

Trimis.
As vrea sa anunte si destinatarul ca a primit (cand primeste), ca sa imi iau grija ca nu s-a pierdut. Nu trebuie sa spuna acum numele sau ce, doar ca a primit

Haoleu, dar rapida mai esti !
Destinatarul, te rog anunt-o pe Rall pe privat cand primesti ca imi strici pariurile ... nu scrie nimic aici pana pe 25 Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Va rog sa ma anuntati pe topicul asta cand ati trimis, ca sa tin o evienta si sa stau pe capul celor care gasesc poshta mai greu.

Trimis.
As vrea sa anunte si destinatarul ca a primit (cand primeste), ca sa imi iau grija ca nu s-a pierdut. Nu trebuie sa spuna acum numele sau ce, doar ca a primit

Destinatarul, te rog anunt-o pe Rall pe privat cand primesti ca imi strici pariurile ... nu scrie nimic aici pana pe 25 Sept

25 sept!?!? mamaaa, dar poate expira pana atunci! Cum sa nu il deschida 10 luni!? vreai sa moara in chinuri langa cutie?!?!?

Mergi la inceput

Ok, sa ma explic si sa ma scuz ...

Eu am inchis sesiunea de inregistrari pentru ca m-am gandit sa va dau 3 sapt timp sa studiati userul si sa cumparati cadoul ... in plus, cu cat mai putini participanti cu atat mai putina munca pt mine .

Nici nu m-am gandit sa promovez jocul asta pe Forum ... nici nu stiu cum se face asta. In afara de a-l pune sticky, ce trebuia sa mai fac ?

Daca insistati, facem runda a doua ... dar am o intrebare tehnica inainte pt admini ...e posibil sa imi mariti nr de mesaje acceptate in privat ? Se pare ca am max 100 si sunt la limita cu ele de cand cu prima runda. Daca mai deschid una, n-o sa mai am loc in privat.

Uite, deschid subiect separat, sa vedem cati useri strangem ... cui ii place sa dea/primeasca cadouri se poate inscrie chiar daca a participat in runda 1.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Citat:

Citat:

Trimis.

25 sept!?!? mamaaa, dar poate expira pana atunci! Cum sa nu il deschida 10 luni!? vreai sa moara in chinuri langa cutie?!?!?

'Cos what I feel is the only truth for me

Hahahaha ... 25 decembrie, desigur ...

Mergi la inceput

buflea, trimite PM la desprecopii sau al admin cu problema legata de nr de PM-uri, asa ai garantia ca iti vad mesajul

Mergi la inceput

Laura, modifica-mi si mie titlul subiectului asta ca se pare ca eu nu mai pot. Propun sa fie "Secret Santa - Runda 1" si te mai rog sa-l faci sticky si pe celalat pe care l-am deschis ...

Mai mult de atat, nu stiu cum sa popularizez un subiect ...sa vina shoimul popularizarilor - Dna Alinuk aka Nebubatica, sa se implice daca doreste marketing de calitate ...eu sunt doar contabil, stiu doar sa socotesc.

Mergi la inceput

inchid subiectul asta?

Mergi la inceput

Nuuuu ... NU, NU ..cum sa-l inchizi ?

Doar schimba-i numele din "Secret Santa 2012" in "Secret Santa 2012 - runda 1"

Apoi du-te la celalat subiect pe care l-am deschis "Secret Santa 2012 - Runda 2" si fa-l sticky

Mergi la inceput