Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 22
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk fetelor, Lali, Viviana, Andreea As, Julia Sm, si care mai doreste si pofteste.. eu in locul vostru m-as gandi serios la un protest in 'piata publica DC' da da...ok chibitz chibitz, eu sunt cu sacii in carutza acum..dar voi sunteti de divizia de excelenta nu de divizia B Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Prietenii lui Mosh Craciun ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
eu te sustin. fac pancartele, ce spui?
m-am hotarat sa astept deschiderea targului de Craciun ptr cumpararea cadoului. daca tot e de la Santa....
eumada spune:
Avand in vedere ca persoana careia trebuie sa-i trimit este extrem de discreta in postari,zau ca o sa merg la noroc.Ma gandesc ca sigur ii va place cadoul,insa pentu ca nu pot afla nimic,nu am de unde,merg blind,ca la poker.Macar pokerul il joc bine.
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Trimis. As vrea sa anunte si destinatarul ca a primit (cand primeste), ca sa imi iau grija ca nu s-a pierdut. Nu trebuie sa spuna acum numele sau ce, doar ca a primit |
Haoleu, dar rapida mai esti !
Destinatarul, te rog anunt-o pe Rall pe privat cand primesti ca imi strici pariurile ... nu scrie nimic aici pana pe 25 Sept
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buflea
Haoleu, dar rapida mai esti ! Destinatarul, te rog anunt-o pe Rall pe privat cand primesti ca imi strici pariurile ... nu scrie nimic aici pana pe 25 Sept |
25 sept!?!? mamaaa, dar poate expira pana atunci! Cum sa nu il deschida 10 luni!? vreai sa moara in chinuri langa cutie?!?!?
buflea spune:
Ok, sa ma explic si sa ma scuz ...
Eu am inchis sesiunea de inregistrari pentru ca m-am gandit sa va dau 3 sapt timp sa studiati userul si sa cumparati cadoul ... in plus, cu cat mai putini participanti cu atat mai putina munca pt mine .
Nici nu m-am gandit sa promovez jocul asta pe Forum ... nici nu stiu cum se face asta. In afara de a-l pune sticky, ce trebuia sa mai fac ?
Daca insistati, facem runda a doua ... dar am o intrebare tehnica inainte pt admini ...e posibil sa imi mariti nr de mesaje acceptate in privat ? Se pare ca am max 100 si sunt la limita cu ele de cand cu prima runda. Daca mai deschid una, n-o sa mai am loc in privat.
Uite, deschid subiect separat, sa vedem cati useri strangem ... cui ii place sa dea/primeasca cadouri se poate inscrie chiar daca a participat in runda 1.
buflea spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Laura25
25 sept!?!? mamaaa, dar poate expira pana atunci! Cum sa nu il deschida 10 luni!? vreai sa moara in chinuri langa cutie?!?!? 'Cos what I feel is the only truth for me |
Hahahaha ... 25 decembrie, desigur ...
Laura25 spune:
buflea, trimite PM la desprecopii sau al admin cu problema legata de nr de PM-uri, asa ai garantia ca iti vad mesajul
buflea spune:
Laura, modifica-mi si mie titlul subiectului asta ca se pare ca eu nu mai pot. Propun sa fie "Secret Santa - Runda 1" si te mai rog sa-l faci sticky si pe celalat pe care l-am deschis ...
Mai mult de atat, nu stiu cum sa popularizez un subiect ...sa vina shoimul popularizarilor - Dna Alinuk aka Nebubatica, sa se implice daca doreste marketing de calitate ...eu sunt doar contabil, stiu doar sa socotesc.
buflea spune:
Nuuuu ... NU, NU ..cum sa-l inchizi ?
Doar schimba-i numele din "Secret Santa 2012" in "Secret Santa 2012 - runda 1"
Apoi du-te la celalat subiect pe care l-am deschis "Secret Santa 2012 - Runda 2" si fa-l sticky