Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 20
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Va rog sa ma anuntati pe topicul asta cand ati trimis, ca sa tin o evienta si sa stau pe capul celor care gasesc poshta mai greu. |
Trimis.
As vrea sa anunte si destinatarul ca a primit (cand primeste), ca sa imi iau grija ca nu s-a pierdut. Nu trebuie sa spuna acum numele sau ce, doar ca a primit
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eumada
Ntzz..ntzzz...doar ultima cred ca e valida.. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
ha ha ha nuuuuuuuuu ....era simplu ca o luam de manuta si mergeam la tatuat
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
alinuk spune:
eu intelesei ca lacomia se referea la pariuri, la faptul ca tot noi centram si dam cu capul, in loc sa mai lasam si pe altii sa-si dea cu 'opinionu' vis a vis de imperecheri
iar curiozitatea, la rezistenta pana la Craciun pentru deschiderea cadoului
Si acum sa va mai fac niste marturisiri
Am facut aseara o cercetare si am aflat multe lucruri despre 'andrisantul meu'
E o persoana relativ discreta, nu ne plictiseste cu mesajele, scrie la obiect si pertinent.
Ii plac .... sunt doua domenii care ii plac..si la care a scris mai mult, nu vi le zic ca prea as 'da din casa'! O sa le zic la mom adevaraului.
Am aflat (nu ca ar fi fost la vedere, ci dintr-un context de discutii) care-i este chiar si ziua de nastere.
Si chiar am aflat ce a spus ca si-ar dori la un moment dat (ca ar avea nevoie)... chiar daca era acum ceva vreme, sper sa nu isi fi luat si mai sper ca daca si-a luat, oricum e ceva care nu strica la casa omului.
Asadar, dupa un mic efort de search stiu exact ce are Santa de facut
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eumada spune:
Eu stiu doar ca mai intra la umanitare,ajuta si cam atat....destul de retrasa si cu bun simt...si suflet bun,altfel nu ar participa la umanitare....dar atat,,este extrem de rezervata in declaratii,discreta si foarte finuta si sufletista.
JuliaSM spune:
Join the club, Viviana!
Buflea, daca apar mai multe doritoare, nu faci si divizia B?? Vorba aia, pana pe 10 mai e timp, hoho!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Azi, acum, am aflat de asta. Vreau si eu sa trimit un cadou cuiva! |
eu ma inscriu
prima!
se pune?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................